2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

merhabalar canım ;
bende bahçecide tedaviye başladım bu fiyatlar değil.
23 mart ilk kontrol ve randevu 900 tl muayene ücreti (6 ay geçerli)
ben daha önce normal gebelik planladığım için rahim filmi çektmiştim eşimde sperm testi vermişti son iki aylık olduğu için onları götürdüm . AMH testi yapıldı 550 tl
adetin 1-2. günü çağırdı nisan 8-9 denk geliyor 5250 tl ödeme yapacagım + ilaçlar 9000tl
yumurta toplama ve transfer sürecinde 12250tl ödeyeceğim
eğer donmuş embriyom olursa ve saklamak istersen 1 senelik 3500 ödenecek.

Evet fiyatlar çok artdi.

Merhaba cnm. Test sonuç aldinmi? Guzel haberlar bekliyorum
Aldım canm 20.63 sonucum doktorum iki gün sonra tekrar ver artış güzelse sağlıklı gebelik diyebiliriz dedi ilaçlara devam ediyorum.insallah çarşambaya kadar değerim artar dua edin insallah

Doktorların dediği pkos kötü değil.Fazla yumurtaları oluyor asıl önemli olan yumurta büyütme iğnelerine yumurtaların cevap vermesi.Bide doktor ve hastane de önemli.Umutsuz olmayin
Kötü değil ise neden bebeğimiz olmuyor bu da bir hastalık maalesef hemde hemde kalıcı tedavisi olmayan. Allahtan yumurtalarım gelişim için ilaçla tepki verip büyüyor canım. Sanırım pcosluların yumurtaları ilaçsız büyümüyor anladığım kadarı ile

Şöyle ki ben pkos değilim yumurta rezervim de iyi ama benim yumurtalar da iğnesiz büyümüyo.Her iki durumda da iğne kullanmamız gerekiyo.Pkos da normale daha küçük oluyo sadece ama çözülemeyecek bi durum değil.Pkos olupda hamile kalan çok insan duyduk yani.Önemli olan doktorunuz deneyimli olmasi bu konuda

Sonucunuzu merak ettim herşey yolundadır umarım
İlk sonucum 20.63tu dün yapmistim.doktor iki gün sonra tekrarla testi dedi eğer iki katı olursa sağlıklı gebelik diyebiliriz dedi.yarini bekliyorum tekrar kan için işte Allah nasip ederse yarın verecem dua edin değerim yukselsin

Aldım canm 20.63 sonucum doktorum iki gün sonra tekrar ver artış güzelse sağlıklı gebelik diyebiliriz dedi ilaçlara devam

Çok sevindim cnm. Değerler kat kat artsin inşallah. Allah kucağina almaya da nasip etsin

merhabalar içinizde süphe yada rahatsz edıcı durum varsa gitmeyın sonucta kayseri de tek hastane orası değil, riskli gebelik takıbı yapan deneyımlı kişilere gidebilirsiniz

Ayy nasıl sevindim inşallah yükselir sende bir an önce rahatlarsın. Merak etme ama inşaallah güzel olacak herşey inanıyorum ben sana. Bende bugün doktorla görüştüm bana havuzlara yapalım dondurulmuslar kalsın tekrar baştan yeni yumurtalar ile genetiğe gidelim diyor. Muhtemelen genetik dedi ama korkunç bir maliyeti var. Yumurta rezervlerin çok iyi ve yine çok yumurta elde edecekler hatta ben ilk ilaç kullandığımda oss sendromu geçirdim opu dan sonra. Dogal yolla kalamiyorum eşimin sperm kalite sorunu var sigarayı birakir, yaşam biçimini değiştirirse herşey olumlu olmamasinda sıkıntı yok. En az 2 tane yollariz diyor pgt ye doktor ama ben emin olamam hepsi gitsin isterim yada bu işe hiç başlamam. Adet olunca kalan 2 embriyo yu deneyeceğim eğer yine olmazsa doğal yolu deneyeceğim. Yine olmazsa sağlığımız yerinde olsun yeter diyorum kismette bu kadarı varmış. Durum böyle son 2 yumurta kalıp pgt ile sonuç alan var mı dondurulmuş olduğu için bunları da yolluyamiyorum şuan.

Allah razı olsun inşallah dualarda birbirimizi unutmayalım.insallsh katlanır değerim.yarin tekrar gidecem teste. Hakkında hayırlısı olsun inşallah vala çok zor genetik zaten maliyetli bise şuan fiyat nedir bilmiyorum ama geçen yıl yüksek bi fiyat duymuştum.rabbim size bu yolda kolayliklsr versin.insallah ben sizin evladınız olacagna inanıyorum gönlümden geçen bu adet olup iki embriyoda Allah nasip ederse hamile olacaksınız inşallah nurdan bir arkads clvardi geçen yıl transferimiz aynıydı seninki kesin tutacak dedim ona ikinci gün embriyosuydu.benmki tutmaz dedim ve öyle oldu ozaman onun ikizleri var şuan maşallah Allah hepimize nasip etsin

Merhaba kızlar, benim de 4 nisanda transferim var, şuan rahim kalınlığı 11mm. 5 aa 2 tane embriyo transferim olacak nasipse. Bugün itibariyle de göbekten prolutex yapmaya başladım. Bu hazırlık aşamasında ilaçlardan dolayı kabızlık problemi yaşayan var ? Varsa çözümünüz nedir ? Bizim bu 4. Tedavimiz ve üst üste olduğu için progestan iğnelerden dolayı bir türlü normale dönemedim transfer öncesi de bu durum bende iyice stres yaratmaya başladı.

Amin canım seninde değerlerin katlanacak ve güzel bir hamilelik gecireceksin bende bütün kalbimle inanıyorum buna kesesini kalp atışlari heyecanlarını da yakında duyacaksın dualarım seninle. Güzel içten sözlerin içinde teşekkür ederim Allah'ım sesini duysun hamilelerin duası kabul olur derler şuanda benide gecirirsen çok mutlu olurum. Dikkat et kendini yorma stresten uzak kal bu süreçte sevgilerimle..

kızlar benim aklıma birsey takıldı. adet zamanı iğnelere başlıyoruz yumurtalar uyarılıyor ve bu süreçte devamlı hastaneye mi ğidip kontrol oluyonuyor. yoksa yumurtlama günü genellikle adet sonrası 6-7 gün ya ozamn mı gidiliyor. birde bı 1.gün yada 2. gün embirayosu durumu nedir?bir yumurta alıp ilk döllenen 1. gün 2. gün döllenen ikinci gün mü oluyor?
diğer öğrendiğim de doktordan hafta yetit alacam 30-35 yaş arası 1 embriyo transfersi 36-41 yaş arası 2 embriyo transferi oluyormuş. eğer rahimde ileri düzey bir durum yada çok denemişlik yoksa

Canim adetin 2. günü doktora kontrole gidiyorsun , ignelerine her gün devam ediyorsun doktorun söylediği dozda fakat her gün doktora gitmiyorsun , belirli araliklarla doktorun seni kontrole cagiriyor , yumurtalarinin durumunq bakıyor, ona göre do, ayarlamasi yapiyor , ben 28 subatta regli olmuştum, 16 martta yumurtalarim toplantı, bu sürede 5 kez gittim kontrole.

Bende aynı problemi yaşadım, ikinmayin ve daha lifli içerikli ve sebze ağırlıklı beslenin deniyor. Ben sabahları 1 adet kuru kayısı yedim iyi geliyordu ama doktor duphalac diye bir şurup verdi uzun süreli şikayetiniz devam ediyorsa doktorunuza danışarak sizede yazmasını isteyebilirsiniz. 1 ölçek bende içtim. Geçmiş olsun, inşallah güzel sonuçlar alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…