- 23 Mart 2021
- 1.364
- 1.019
- 83
Yok malesef tutmadı üniversite hastanesinde benimki.besinci güne çıkmadı embriyolar ordaAnladım canım devletteki tuttu mu peki ve hangi devlet hastaneleri yapıyor tüp bebek biliyor musun
Universite hastanelerinde var canim. Simdi her universite hastanesine tup bebek bolumleri yapilmis belki vardi ben bilmiyordum hem guzelde bakiliyormus hep ozele gittigimden yeni farkettimAnladım canım devletteki tuttu mu peki ve hangi devlet hastaneleri yapıyor tüp bebek biliyor musun
İnşallah güzel sonuç alırsınız rabbim nasip etsin inşallahÇok üzüldüm gerçekten umarım son denemeleriniz olur artık ve hepimiz alalım kucagmiza yavrularimizi.allah razı olsun gerçekten şuan duaya çok ihtiyacım var yarın test günüm Allah büyük
İnşallah inşallah çok teşekkür ederimİnşallah güzel sonuç alırsınız rabbim nasip etsin inşallahduam sizinle iyi haberlerinizi bekliyorum.
Ben ilk rahim filmi çektirsim. Tuplerde hidrosalpins vardi. Ve polip. Once benim yumurtalar toplandi. Embriyolar donduruldu. Sonra laparaskopi vw histeroskopi yapildi. Sonda transferBen ilkte çektirmiştim rahim filmi ve tüplerde sikinti vardı ikiside alındı kistler temizlendi.cok şükür daha tekrar etmedi.bu ikinci denemem ilki kimyasal oldu.insallah bu tutunurtüp bebeğe başlamadan bir rahim filmi cektirilmesi gerekiyor aslında zaten siz hiç cektirmediniz mi
Siz hangi hastanede tedavi goruyorsunuz merakettim. Ben geçen sene temuzda başladim bahçeci de. Fiyatlar detail şekilde vericamMerhabalar dondurulmuş olursa doktorun uygun zamanda sana transfer zamanını söyler zaten. Eğer dondurulmuş varsa ilk başta uygulanan tedaviyi yapmıyorlar işlemler en baştan olmuyor yani.ikimci denemede sadece transfer ücreti ödüyorsunuz. Ben ilk denemeyi devlette raporlu yaptım 4000 civarı tuttu ilaçlarla birlikte.bu defa özelde yaptım.tramsfer ve yumurta toplama 13.750 muayene ve ilaçlar hariç.arti başka şehirden gelip gidiyordum ve masrafın iki katı oldu o yüzden benim
Transfer öncesi mutlaka hormon testi ve rahim duvarı kalınlığına bakması gerek bnm şimdi progesteronum 0.80 düşmüş bu seferde rahim kalinligim 6 da kaldı en az bi 8 mm olması gerek dedi bir ay gene ertelendiBana hic birsey demediler zatn toplama onceside sonrasida stresten birsey soramadim hemsireler ilgilendi bilgi verdi doktorla gorusmedim bana denilen transferden bir gun once arayip cagicaz dendi suan ilaclari kullaniyorum progestan , climara,corasprin kullaniyorum bosunami kullaniyorum yani ben bunlari
Çok geçmiş olsun benm hikayem aynı tek fark laparoskopi histereskobi yapıldı iki tupumde alındı sonra tüp bebeğe basladm bendeBen ilk rahim filmi çektirsim. Tuplerde hidrosalpins vardi. Ve polip. Once benim yumurtalar toplandi. Embriyolar donduruldu. Sonra laparaskopi vw histeroskopi yapildi. Sonda transfer
Acaba transfer icin cagircaklari gunmu bakilacak ilk denemem pek bilgim yok opudan sonra hala kramplarim var sadece dün arayip 4 yumurtadan ikisini dollediklerini soylediler pazartesi tekrar bilgi vereceklerini soylediler transfer icin bir gun onceden arariz dedilerTransfer öncesi mutlaka hormon testi ve rahim duvarı kalınlığına bakması gerek bnm şimdi progesteronum 0.80 düşmüş bu seferde rahim kalinligim 6 da kaldı en az bi 8 mm olması gerek dedi bir ay gene ertelendi
Bende özel hastanedeyim Memorial benimki. Benm muayene ücreti 540tl iki defa verdim.onum dışında 13.750 transfer ve yumurta toplama ücreti verdim.ilaclarim 9.000 tuttu transfer sonrası ilaçları saymıyorum tabi.ben serum kullanmadım öyle bişe sunmadilar zaten.yumurta toplanana kadar olan ilaclarim 9000 tuttu. Dondurulacak embriyom zaten yoktu o yüzden dondurma ücretini bilmiyorum.ama eğer dondurulmusum olsaydı sonraki deneme için 5500 alacaklardı sadece transfer için ama dondurulmusumda yok zaten.gecen yıl fiyatlar çok daha uygundu şimdiye göre şuan herşey çok pahalı özellikle.ilaclar bir tüp bebek fiyatına yakinSiz hangi hastanede tedavi goruyorsunuz merakettim. Ben geçen sene temuzda başladim bahçeci de. Fiyatlar detail şekilde vericam
Muane ucredi 850
.Yumurta toplama ve tranafer 12000.
taze tranafer yapmadilar ve rahim dinlendirme icin 2550 odedim.
Ilaclar 8000 tl falan tuttu.
Onun dişinda en başdan rahim filmlar. Hormon testlar. Kan tahillar 2000 falan tuttu.
Ben herşey ozel hastanede yaptirdim. Bunun dişinda tranaferdan oncesi ve sonra ilaclar kulaniyorsun. Onlar çok pahali.progestan iğne. Progestan fitil.. kan sulandirici iğne her gun. Bana omegaven serumda verdilar Her hafta. 360 tl vardi onun fiyat. Pozitif olursa 12 haftaya kadar kulanmak zorundasin. Bunlar hepsi gecen senenin fiyatlar cnm. Şimdi gelelim şuanki fiyatlara. Gecen sene muane ucredi 850 tl ( 6 ay geçerli. Bir kere odiyorsun) şimdi 1250 tl olmuś. 100 de 50 artmiş. Gecen sene dondurulmuş embriyo transfer fiyati 5500 tl şuan 8000 tl olmuš. Ilaclar hiç bilmiyorum şuan ne kadar oldu. Bir şey daha var. unuttum. Fazla embriyo olursa onu 1 sene dondurulmak 2500 tl vardi.
Vala bana bu defa kana bakmadilar transferden beş gün önceki kanımı baz aldilar.ozaman progesteron 0.5 ti sanır rahim kalınlığına baktı tamam uygun herşey dedi aldılar içeri.banada aynı şekilde yumurta toplandıktan sonra dollendi diye aradılar sonra herşey iyi gidiyor diye aradılar en son transferden bir gün önce yarın burda olun diye saat verdilerAcaba transfer icin cagircaklari gunmu bakilacak ilk denemem pek bilgim yok opudan sonra hala kramplarim var sadece dün arayip 4 yumurtadan ikisini dollediklerini soylediler pazartesi tekrar bilgi vereceklerini soylediler transfer icin bir gun onceden arariz dediler
Evet. Gerçektan çok pahali şuan herşey. Benim iki tane 5 gunluk embriyolar var. Adet bekliyorum. Ikinci transfer için hazirlik başlicam. Surec gerçektan çok zor. Hem made olarak hem psikolojik.Bende özel hastanedeyim Memorial benimki. Benm muayene ücreti 540tl iki defa verdim.onum dışında 13.750 transfer ve yumurta toplama ücreti verdim.ilaclarim 9.000 tuttu transfer sonrası ilaçları saymıyorum tabi.ben serum kullanmadım öyle bişe sunmadilar zaten.yumurta toplanana kadar olan ilaclarim 9000 tuttu. Dondurulacak embriyom zaten yoktu o yüzden dondurma ücretini bilmiyorum.ama eğer dondurulmusum olsaydı sonraki deneme için 5500 alacaklardı sadece transfer için ama dondurulmusumda yok zaten.gecen yıl fiyatlar çok daha uygundu şimdiye göre şuan herşey çok pahalı özellikle.ilaclar bir tüp bebek fiyatına yakin
Hakkınızda hayırlısı inşallah benim ilktede taze transferdi simdikide taze transfer yarın kan vermeye gidecem inşallah güzel haberler alırım.ve inşallah sizinde son olur ve güzel haberler alırsınız inşallah.allah yardımcımız olsun çok aşırı zor bı süreç psikolojik olarak en kötüsü aslında maddiyat bir şekil yerine geliyorda o emek hayal kırıklıkları zor geçiyor geçmiyor aslındaEvet. Gerçektan çok pahali şuan herşey. Benim iki tane 5 gunluk embriyolar var. Adet bekliyorum. Ikinci transfer için hazirlik başlicam. Surec gerçektan çok zor. Hem made olarak hem psikolojik.
Inşallah cnm. Dualar sizinle.Hakkınızda hayırlısı inşallah benim ilktede taze transferdi simdikide taze transfer yarın kan vermeye gidecem inşallah güzel haberler alırım.ve inşallah sizinde son olur ve güzel haberler alırsınız inşallah.allah yardımcımız olsun çok aşırı zor bı süreç psikolojik olarak en kötüsü aslında maddiyat bir şekil yerine geliyorda o emek hayal kırıklıkları zor geçiyor geçmiyor aslında
Allah razı olsun inşallah amin güzel haberler alalim. Yarın dokuzda ilaçlarımı kullanıp 9 buçuk on gbi gidecem inşallahInşallah cnm. Dualar sizinle.Guzel haber bekliyorum sizden .
İlk kez deneyeceğiz evet. Aşırı korkuyorum. 4 gün sonra tüp bebek merkezin de olacağım bakalım ne diyecekler. Hep olumsuz duymaktan yorgun hissediyorum kendimi. Bu pcos denen şey ne kötü bir hastalık tedavisi bile yok doğru düzgünPkoslularda genelde fazla yumurta toplanıyor diyo doktorlar.Ilk denemeniz mi
Ayy inşallah canım gün sayıyorum randevu İçinBir hafta
Inšallah hep beraber guzal haber aliriz cnm. Ben cem hocaya cok guveniyorum. Gerçektan cok iyi bir doktor. Hic bir şey gözunden kaçmaz. Her şey çok dikkat edior. Her şey ideal olmadan transfer asla edilmicek.. en yakin zamanda yeşil kalplar aliriz cem hocadan
Evet cnm. Ikinci tranafer icin adet bekliyorum.Ayy inşallah canım gün sayıyorum randevu İçin4 gün sonda Cem hocadayım bakalım neler diyecek. İnşallah yeşilleniriz bizde. Sen de mi tüp bebek tedavisi görüyordun canım
Doktorların dediği pkos kötü değil.Fazla yumurtaları oluyor asıl önemli olan yumurta büyütme iğnelerine yumurtaların cevap vermesi.Bide doktor ve hastane de önemli.Umutsuz olmayinİlk kez deneyeceğiz evet. Aşırı korkuyorum. 4 gün sonra tüp bebek merkezin de olacağım bakalım ne diyecekler. Hep olumsuz duymaktan yorgun hissediyorum kendimi. Bu pcos denen şey ne kötü bir hastalık tedavisi bile yok doğru düzgün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?