Benim 6 eqimde transfer oldu. 18 eqimde test gun dedilar. 12 gun sonra. Ben dayanamadim 10 gun test yaptim. Pozitiv çikti. Benimda 5 gunluk embiyo vardiBen 17martta transfer oldum 5.gun embriyosu çift. Ama 28ne kan ver dediler ptesiyi bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 6 eqimde transfer oldu. 18 eqimde test gun dedilar. 12 gun sonra. Ben dayanamadim 10 gun test yaptim. Pozitiv çikti. Benimda 5 gunluk embiyo vardiBen 17martta transfer oldum 5.gun embriyosu çift. Ama 28ne kan ver dediler ptesiyi bekliyorum
Ay maşallah darısı benm ve isteyen tüm arkadaşlarımızın başına rabbim kimsenin kucagni boş bırakmasın nasibimizde yoksa rabbim ikram etsin inşallah hepimize.benm erken yapmaya nedense hiç bı zaman cesaretim olmuyor.ilkimde idrar yaptım pozitif çıkmıştı ama kanda negatfti malesef o yüzden yapamiyorumBenim 6 eqimde transfer oldu. 18 eqimde test gun dedilar. 12 gun sonra. Ben dayanamadim 10 gun test yaptim. Pozitiv çikti. Benimda 5 gunluk embiyo vardi
Benim test günüm pazardi. 5.gun embriyo için 10 gün kan testi veriliyor benim 9.gun istemesinin sebebi haftalık serum zamanı gelmiş oldu pozitifse kanda çıkacak serumu geciktirmeyelim dedi doktor. Yani bugün pozitif çıksaydı serum takılacaktım mutlu mesut. Tutmadığı için serumda takılmadı. Önce doktorla görüşmem olacak ne diyeceğini bilmiyorum gerçekten çünkü genetik dışında herşey denendi. Bir sorunda bulamıyorlar. Bakalım ne olacak. Hakikaten yıpratıcı pazartesi sizle birlikte dualarımla sonucunuzu bekleyeceğim. Hayırlı haberlere inşallahİnşallah pazartesi günü sonucumu alınca yazacam.ama anlamadım bişe var sizle transferimiz aynı gün size neden test günü erken verdiler.benmde iki tane beşinci gün embriyosu ama 28ne test günü dedielr
Kesinlikle öyle. Çok üzüldüm ağladım ama demekki sağlıklı değilmis, hayırlısı böyleymiş, nasipse Allah verir boş bırakmaz elbet kucağını deyip teselli bulmaya çalıştım. Umarım herkes güzel sonuclarla gelir kimse üzülmez zamanı gelmiş olsun sizler için. Acaba hemen peşi sıra yapmakta ilaçların etkisi gitmeden iyi birşey mi yoksa epey ara mi vermek lazım onu bilmiyorum soracağımTekrar geçmiş olsun ama geride 2 embriyon var bu güzel bisey.Kendini psikolojik olarak ne zaman hazır hissedersen o zaman başlamak lazım bence.Kolay şeyler yaşamıyoruz ama psikolojimizin iyi olması yola devam edebilmek için önemli.
Ben 2 denememde rahim filmi hiç istemediler çekilmedim.3.denememe başlamadan önce kendim rahim filmi çektirip 3.denemede doktora gösterdim.Rahimde şekil bozukluğu çıktı histereskopi yapıldı meğer polip varmış rahmimde. O yüzden rahim filminiz yoksa doktor bahsetmese bile kendiniz yaptırın derim.2 ve daha fazla negatif sonuçlar alanlara sormak istiyorum? Siz rahim film çektirdiniz mi? Rahimde bir sikinti varmi?
Ilk rahim film istedi benden doktor. Hidrosalpings varmiş ve polip. Once yumurta toplandi. Sonra laparaskopi ve histeroskopi yapildi. Ilk denemede ben pozitif sonuç aldim ama malesef 10 haftada bebegin kalpi durdu ve kurtaj oldum. Onemli olan ilk başinda rahim sorunlar çozmek. Hormonlar da cok onemli.Ben 2 denememde rahim filmi hiç istemediler çekilmedim.3.denememe başlamadan önce kendim rahim filmi çektirip 3.denemede doktora gösterdim.Rahimde şekil bozukluğu çıktı histereskopi yapıldı meğer polip varmış rahmimde. O yüzden rahim filminiz yoksa doktor bahsetmese bile kendiniz yaptırın derim.
Merhaba. Dondurulmuş embriyolar varsa istediniz zaman transfer yapiyorlar. Ikinci transfer için tek muane ve transfer ucred odiyorsunuz. Ben bahceci tup bebek hastanede tedavi goruyorum. Şuan ikinci transfer bekliyorum. Benim 2 tane dondurulmuş embriyolar var. Transfer ucredi 8000 + muane ucredi 1250 tl. Ama tup bebek tedavi için en az 40 000 tl lazim. Rahimde sorun varsa. Laparaskopi yada histeroskopi gerekiyorsa daha fazla gerekyor.Arkadaşlarım merhaba, ben henüz tüp bebek denemesine girmedim ama artık yavaştan düşünmeye başladım. Bilmiyorum bu topicte sormak doğru olur mu ama kafam çok karışıyor. Örneğin 1. Transfer oldu. Tutmadı. Kalan yumurtalar ile istediğin zaman transfer yapıyorlar mı? İşlemleri baştan mı alıyorlar? Tekrardan aynı ücreti mi ödüyoruz birde ortalama fiyat konusunda bilgileriniz neler benimle paylaşır mısınız. Ben biraz bakındım ama herkes başka bişey diyor yere göre çok mu değişiyor bu
Ben daha yumurtaları büyütmeden önce oldum histereskopiyi.Size niye yumurta sonrasi yaptı acaba doktorunuz?Ilk rahim film istedi benden doktor. Hidrosalpings varmiş ve polip. Once yumurta toplandi. Sonra laparaskopi ve histeroskopi yapildi. Ilk denemede ben pozitif sonuç aldim ama malesef 10 haftada bebegin kalpi durdu ve kurtaj oldum. Onemli olan ilk başinda rahim sorunlar çozmek. Hormonlar da cok onemli.
Çok üzüldüm gerçekten umarım son denemeleriniz olur artık ve hepimiz alalım kucagmiza yavrularimizi.allah razı olsun gerçekten şuan duaya çok ihtiyacım var yarın test günüm Allah büyükBenim test günüm pazardi. 5.gun embriyo için 10 gün kan testi veriliyor benim 9.gun istemesinin sebebi haftalık serum zamanı gelmiş oldu pozitifse kanda çıkacak serumu geciktirmeyelim dedi doktor. Yani bugün pozitif çıksaydı serum takılacaktım mutlu mesut. Tutmadığı için serumda takılmadı. Önce doktorla görüşmem olacak ne diyeceğini bilmiyorum gerçekten çünkü genetik dışında herşey denendi. Bir sorunda bulamıyorlar. Bakalım ne olacak. Hakikaten yıpratıcı pazartesi sizle birlikte dualarımla sonucunuzu bekleyeceğim. Hayırlı haberlere inşallah
Yaşdan ve amh dan dolay. Once 2 tane 5 gunluk embriyo elde edelim dedi. Yaş 39 ve amh 0.85 oldun icin biraz zor dedi. Bende kabulettim. Once yumurtalar toplandi. Ve embriyolar donduruldu. Sonra ameliat oldum.Ben daha yumurtaları büyütmeden önce oldum histereskopiyi.Size niye yumurta sonrasi yaptı acaba doktorunuz?
Hakkınızda hayirlisi olsunÇok üzüldüm gerçekten umarım son denemeleriniz olur artık ve hepimiz alalım kucagmiza yavrularimizi.allah razı olsun gerçekten şuan duaya çok ihtiyacım var yarın test günüm Allah büyük
Karışık duygular çok normal ben de o ana kadar moda girememiştim, transferde heyecan vardı sonra huzur geldi. Güzelce atlatırsınız inşallahMerhaba bende ilk tüp bebek tedavisindeyim. 29 yaşındayım ve eşimdede bende de hiç bir problem yok. 6 adet 5.gün embriyomuz var. Rahim dinlendirme sürecim bitti ve yaklaşık 12 13 gün sonra transfer yapılacak. Şu ana kadar hiç psikolojik olarak etkilenmemiştim.ama dün transfer zamanını öğrendiğimden beri aşırı tuhaf bir ruh haline girdim korku gerginlik garip bi hüzün böyle olması normal mi
Amin inşallah Allah razı olsunHakkınızda hayirlisi olsun
Yaşdan ve amh dan dolay. Once 2 tane 5 gunluk embriyo elde edelim dedi. Yaş 39 ve amh 0.85 oldun icin biraz zor dedi. Bende kabulettim. Once yumurtalar toplandi. Ve embriyolar donduruldu.
Zaten dondurulmuşlarin var elinde inşallah bundan sonraki güzel ilerlerYaşdan ve amh dan dolay. Once 2 tane 5 gunluk embriyo elde edelim dedi. Yaş 39 ve amh 0.85 oldun icin biraz zor dedi. Bende kabulettim. Once yumurtalar toplandi. Ve embriyolar donduruldu. Sonra ameliat oldum.
InşallahZaten dondurulmuşlarin var elinde inşallah bundan sonraki güzel ilerler
Ben ilkte çektirmiştim rahim filmi ve tüplerde sikinti vardı ikiside alındı kistler temizlendi.cok şükür daha tekrar etmedi.bu ikinci denemem ilki kimyasal oldu.insallah bu tutunur tüp bebeğe başlamadan bir rahim filmi cektirilmesi gerekiyor aslında zaten siz hiç cektirmediniz mi2 ve daha fazla negatif sonuçlar alanlara sormak istiyorum? Siz rahim film çektirdiniz mi? Rahimde bir sikinti varmi?
Merhabalar dondurulmuş olursa doktorun uygun zamanda sana transfer zamanını söyler zaten. Eğer dondurulmuş varsa ilk başta uygulanan tedaviyi yapmıyorlar işlemler en baştan olmuyor yani.ikimci denemede sadece transfer ücreti ödüyorsunuz. Ben ilk denemeyi devlette raporlu yaptım 4000 civarı tuttu ilaçlarla birlikte.bu defa özelde yaptım.tramsfer ve yumurta toplama 13.750 muayene ve ilaçlar hariç.arti başka şehirden gelip gidiyordum ve masrafın iki katı oldu o yüzden benimArkadaşlarım merhaba, ben henüz tüp bebek denemesine girmedim ama artık yavaştan düşünmeye başladım. Bilmiyorum bu topicte sormak doğru olur mu ama kafam çok karışıyor. Örneğin 1. Transfer oldu. Tutmadı. Kalan yumurtalar ile istediğin zaman transfer yapıyorlar mı? İşlemleri baştan mı alıyorlar? Tekrardan aynı ücreti mi ödüyoruz birde ortalama fiyat konusunda bilgileriniz neler benimle paylaşır mısınız. Ben biraz bakındım ama herkes başka bişey diyor yere göre çok mu değişiyor bu
Anladım canım devletteki tuttu mu peki ve hangi devlet hastaneleri yapıyor tüp bebek biliyor musunMerhabalar dondurulmuş olursa doktorun uygun zamanda sana transfer zamanını söyler zaten. Eğer dondurulmuş varsa ilk başta uygulanan tedaviyi yapmıyorlar işlemler en baştan olmuyor yani.ikimci denemede sadece transfer ücreti ödüyorsunuz. Ben ilk denemeyi devlette raporlu yaptım 4000 civarı tuttu ilaçlarla birlikte.bu defa özelde yaptım.tramsfer ve yumurta toplama 13.750 muayene ve ilaçlar hariç.arti başka şehirden gelip gidiyordum ve masrafın iki katı oldu o yüzden benim