• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart-Nisan tup bebek transfer tedaviye baslayanlar

Bana bi yardimci olur musunuz. Tup yaptirdigim merkezdeki sekreter ve mudurle kavga ettim telefonda haftaya kese gormek icin gitmem lazim baska bi uer mi tercih etsem acaba bilemedim. Bu arada arakadaslar kayseri memorial tup bebek merkezini kimseye onermiyorum

Embriyolar genetiği temiz miydi canım? Belkide rahimden belki genetikten kaynaklanmistir.Doktorun bisey diyor mu
Genetiğe gitmedi doktor hiç embriyo kaliteleri 5aa idi. 2 embriyo transfer edildi. Doktor bu haftasonu olmadığından görüşemedik haftası i bakalim ne diyecek. Herşeyi de denedik rahim cizigi, gebelik aşısı, embriyo glue yapıştırıcı, omegavan serum. Ama kısmet değilmiş demek..

Sizin adınıza çok üzüldüm gerçekten çok geçmiş olsun Allah sabır güç kuvvet versin.sizle durumumuz aynı aynı gün transfer olduk iki embriyo beşinci gün ama bana test günü pazartesi dediler bekliyorum hala
İnşallah olumlu sonuç alırsınız bana teselli olur. Allah sizlere nasip etsin inşallah, habersiz bırakmayın. Öncesinde idrar testi yapmanın ne kadar üzücü birşey olduğunu da anlamış oldum.. geride sadece 2 embriyo kaldı. Bekler mi yoksa öteki ay yeniden mi başlar bilemiyorum.. çok hüzün doluyum..

İnşallah olumlu sonuç alırsınız bana teselli olur. Allah sizlere nasip etsin inşallah, habersiz bırakmayın. Öncesinde idrar testi yapmanın ne kadar üzücü birşey olduğunu da anlamış oldum.. geride sadece 2 embriyo kaldı. Bekler mi yoksa öteki ay yeniden mi başlar bilemiyorum.. çok hüzün doluyum..
Sizi okadar iyi anlıyorum ki emin olun o hüznü o acıyı o tedirginliği o heyecanı sonrasındaki kırıklıkları😢 ama Allah yardımcınız olsun inşallah bu son olsun olumlu düşünün ki iki embriyo var çok şükür bende oda yok olmazsa üçüncü tedavi ve gene sil baştan.cok zor çok çok herşey maddi manevi çok kötü ama üzülmeyin inşallah herşeyin hayırlısı olsun.ilk denemede bende idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı kan vermiştim negatf.ve o gün kendime söz verdim asla ama asla kandan önce test yapmicam diye ve yapmadım

İnşallah pazartesi günü sonucumu alınca yazacam.ama anlamadım bişe var sizle transferimiz aynı gün size neden test günü erken verdiler.benmde iki tane beşinci gün embriyosu ama 28ne test günü dedielr

Tekrar geçmiş olsun ama geride 2 embriyon var bu güzel bisey.Kendini psikolojik olarak ne zaman hazır hissedersen o zaman başlamak lazım bence.Kolay şeyler yaşamıyoruz ama psikolojimizin iyi olması yola devam edebilmek için önemli.

Sizi okadar iyi anlıyorum ki emin olun o hüznü o acıyı o tedirginliği o heyecanı sonrasındaki kırıklıkları😢 ama Allah yardımcınız olsun inşallah bu son olsun olumlu düşünün ki iki embriyo var çok şükür bende oda yok olmazsa üçüncü tedavi ve gene sil baştan.cok zor çok çok herşey maddi manevi çok kötü ama üzülmeyin inşallah herşeyin hayırlısı olsun.ilk denemede bende idrar testi yapmıştım pozitif çıkmıştı kan vermiştim negatf.ve o gün kendime söz verdim asla ama asla kandan önce test yapmicam diye ve yapmadım
Sizi anlayabiliyorum.Insallah olumlu sonuçlanır. Dondurulmuş olmaması her denemeye sil bastan başlamak.Bende 2 denememde de sıfırdan başladım.Bu 3.denemem

Sizi anlayabiliyorum.Insallah olumlu sonuçlanır. Dondurulmuş olmaması her denemeye sil bastan başlamak.Bende 2 denememde de sıfırdan başladım.Bu 3.denemem
Allah sizinde yardımcınız olsun inşallah gerçekten çok zor herseferinde en baştan başlamak.ilk tedavimde bir transfer oldu üçüncü gün.geri kalanı beşinci güne çıkmadı dediler.bunda hastane doktor farklı.on tane toplandı sekizi dollendi hepsi beşinci güne geldi iki tane beşinci gün embriyosu transfer edildi.dgerleri iyi değil dondurulmaz dediler öyle gtti onlarda.yani bu neden böyle oluyor anlamıyorum da genetikle ilgili bişe.mi acaba iyi olmamaları. Çünkü her seferinde en baştan başlamak maddi manevi çok zor yaş geçiyor zaman geciyor

Allah sizinde yardımcınız olsun inşallah gerçekten çok zor herseferinde en baştan başlamak.ilk tedavimde bir transfer oldu üçüncü gün.geri kalanı beşinci güne çıkmadı dediler.bunda hastane doktor farklı.on tane toplandı sekizi dollendi hepsi beşinci güne geldi iki tane beşinci gün embriyosu transfer edildi.dgerleri iyi değil dondurulmaz dediler öyle gtti onlarda.yani bu neden böyle oluyor anlamıyorum da genetikle ilgili bişe.mi acaba iyi olmamaları. Çünkü her seferinde en baştan başlamak maddi manevi çok zor yaş geçiyor zaman geciyor
Yani bizde de benzer şeyler oldu embriyoların çoğu 5.güne gitmedi 2 tanesi transfer edildi ama negatif oldu.3.de de bakalım iyi olur inşallah.Belki lab koşulları etkiliyodur belki sperm yumurta kalitesi etkiliyodur

Yani bizde de benzer şeyler oldu embriyoların çoğu 5.güne gitmedi 2 tanesi transfer edildi ama negatif oldu.3.de de bakalım iyi olur inşallah.Belki lab koşulları etkiliyodur belki sperm yumurta kalitesi etkiliyodur
Hangi hastane sizin
Hangi hastane sizin

İnşallah bu son denememiz olur yavrularımızı alırız kucagmiza inşallah 🤲

Gercekten ne etkiliyor nasıl oluyor bilmiyorum bunla ilgili çok bisede söylenmiyor neden bilmiyorum.benm ilkte gitmedi beşinci bugüne ama bunda hepsi gtti ama ikisi iyimis gerisi kötüymüş dondurmaya gerek yokmuş.besinci güne gelse bile kötü olabiliyor demekki🤔

Ya bide bugün kasıklarımda ağrım var yarın adet tarihim diye mi acaba inşallah olmam test günüm ptesi.ilk denemede ilaçlar adetimi baskilamadi bile aynı günümde olmuştum inşallah olmam bu defa Allah yardımcımız olsun:110::110:

İnşallah pazartesi günü sonucumu alınca yazacam.ama anlamadım bişe var sizle transferimiz aynı gün size neden test günü erken verdiler.benmde iki tane beşinci gün embriyosu ama 28ne test günü dedielr
Siz ne zaman tranafer oldunuz? Normalde transfer gunu saimiyolar. Transferdan 12 gun sonra test yapiyorsunuz. Ama 5 gunluk embriyo varsa 10 gunde sonuç çikiyor

Siz ne zaman tranafer oldunuz? Normalde transfer gunu saimiyolar. Transferdan 12 gun sonra test yapiyorsunuz. Ama 5 gunluk embriyo varsa 10 gunde sonuç çikiyor
Ben 17martta transfer oldum 5.gun embriyosu çift. Ama 28ne kan ver dediler ptesiyi bekliyorum

Aslında memorial genelde memnun gidenler.
Aynen tavsiye üzerine geldim zaten buraya bir akraba hamile kaldı ve çok memnundu.zaten doktor ekip vs çok iyiler ama demekki bizim embriyolar sikintiliydi yoksa neden dondurulmasn ki.ama inşallah bu defa tutar Allah nasip eder.eger bu defada olmazsa genetik isterler sanırım

Back