Tedavin iyi geçer inşallah sende bendensin amh sorunsalı nerde tedavi oluyorsunMerhaba bende izmirde 2 gün önce başladım tedaviye. Amh değerim düşük. Ve çikolata kistim varmış. 2 gündür iğne oluyorum. İlk denemem. Yaş 36. İlaçları bulamadım ilkgün aramadığım eczane kalmadı. Raporlu olduğum halde para verip aldım ilaçlarımı.raporu kabul etmediler. Sonuç güzel olsun işallah
GünaydınMerhaba bende funda hanımın hastasıyım 2 gün önce başladık tedaviye. İlk denemem.çok heyecanlıyım. Bendede çikolata kisti var. Umarım güzel haberler alırız
Cok üzüldüm. 5 senede hiç mi transfer olmadınız ? Yani kaliteli yumurtaya hiçmi denk gelmediniz? Yıpratıcı bir durum farkındayım ama inşallah bundan sonrası güzel olsnBenim de durumum aynı sizinle 10 tüp bebek en iyi doktorlar ama az ve kalitesiz yumurta artık ünlü doktoralara gitmek bile miyorum 34 yaşına girdim 5 senedir Prof. Oldum resmen ama kader şuan bildiklerimi unutup en alakasız şehirde bir doktora girmeye karar verdim
Allah yardımcın olsun canım bende izmirdeyim bendede amh düşük. Mayıs ayında baslayacakmışım bende. Sen hangi doktora gidiyorsun hangi hastane ? Birde bu rapor nasıl cıkarılıyor raporlu olunca ne gibi olanakların oluyorMerhaba bende izmirde 2 gün önce başladım tedaviye. Amh değerim düşük. Ve çikolata kistim varmış. 2 gündür iğne oluyorum. İlk denemem. Yaş 36. İlaçları bulamadım ilkgün aramadığım eczane kalmadı. Raporlu olduğum halde para verip aldım ilaçlarımı.raporu kabul etmediler. Sonuç güzel olsun işallah
2 yıldır evliyim canım ve amh düşük kendiliğinden olmadı bende daha fazla zaman kaybetmek istemedim. Funda hanımla yeni başladık. Ama insanı germeyen güleryüzlü bi doktor işallah ikimizde güzel haberimizi ondan alırız.Günaydınben bu yazıyı yazdıktan sonra mart başında Vertigo geçirdim gidemedim yarın kısmetse ilk muayeneye gideceğim. Sizin de hayırlısı olsun çikolata kistinden baska bisey var mı tüp bebege sizi yönelten ? Funda Hanım nasıl geçti süreciniz merak ettm
İzmirdeyim ben canım medicalpark funda hanımın hastasıyımTedavin iyi geçer inşallah sende bendensin amh sorunsalı nerde tedavi oluyorsun
Çok iyi yapmışsınız zaman yıpratıyor insanı bende tüpler alınıp direk tüp bebeğe geçince kendimi cok şanslı hissettim açıkçası süreci kisalttim diye2 yıldır evliyim canım ve amh düşük kendiliğinden olmadı bende daha fazla zaman kaybetmek istemedim. Funda hanımla yeni başladık. Ama insanı germeyen güleryüzlü bi doktor işallah ikimizde güzel haberimizi ondan alırız.
Allah yardımcın olsun canım bende izmirdeyim bendede amh düşük. Mayıs ayında baslayacakmışım bende. Sen hangi doktora gidiyorsun hangi hastane ? Birde bu rapor nasıl cıkarılıyor raporlu olunca ne gibi olanakların
istanbul şişlide başladım canım. orda devamlı takip ettiğim ve çok iyi enerjisi olan doktor var onun için orayı tercih ettim. kendi kadın doğum doktorum da maddi sıkıntın yoksa bahçeci dedi kesinlikle.Hangi şehirde gideceksin peki bende senin gibi yeni başlıyorum
Valla benim de ilk tedavim olacak direkt bahçeci yi tercih ettim canım bendeistanbul şişlide başladım canım. orda devamlı takip ettiğim ve çok iyi enerjisi olan doktor var onun için orayı tercih ettim. kendi kadın doğum doktorum da maddi sıkıntın yoksa bahçeci dedi kesinlikle.
bende aynı şekilde yaptım. hangi doktora sorsam en iyi tercih orası dedi.Valla benim de ilk tedavim olacak direkt bahçeci yi tercih ettim canım bende
Aynen inşallah güzel sonuçlar da alırızbende aynı şekilde yaptım. hangi doktora sorsam en iyi tercih orası dedi.
Ben nasıl basvurabilirimki acaba bende cıkartsamCanım amh nin düşük olması lazım, ozaman belli evraklar istiyolar senden. Kolay çıkarabileceğin evraklar. Birde eşinin yada senin 900 günden fazla sgk hizmet dökümü. Ama benim raporum hiçbi işe yaramadı. Normalde ilaçlarımın yüzde 80 ini devletin karşılaması lazım. Ama ben parayla aldım. Çünkü zaten ilaç yok buluncada atladım resmen raporu kabul etmediler kotamız dolu dediler
Bende nurettin ersöz inceye gidiyorum canım. Özel kliniği var ama Transferleri vs herşeyi medicalparkta yapacakmışMedicalpark funda hanıma gidiyorum
Canım basladın mı iğnelereAynen inşallah güzel sonuçlar da alırız
Yok canım adeti bekliyorum 1 hafta geciktimCanım basladın mı iğnelere
Kan sonucların nasıl cıktı fsh ın mı yükselmiş. O yükselince regl gecikiyor diyorlarYok canım adeti bekliyorum 1 hafta geciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?