Ay hadi inşallahhh sende kötü şeyler yaşamazsın inşallah bu defa kavuşursun evladına çok sevindim senin adına3 YUMURTA TOPLANDI SALI GÜNÜ.
2 Sİ DÖLLENMİŞ DÜN ARADILAR.
BUGUN UMARIIMM SAGLIKLA DOLLENMEYE DEVAM EDERLERSE CUMA TRANSFER YAPARIZ DEDİLER.
BENIM HAVUZDA 2 ADET DONDURULMUS EMBRIYOM VARDI. HOCAM HANGISI EN KALITELİ İSE ONU KOYABILIRIZ DURUMA GÖRE HABERLESICEZ DEDİİ..
BUGUN HEYACANLA SONUCLARI BEKLIYORUM.İNŞALLAH HERSEY GÜZEL DEVAM EDERR :)
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM
ALLAH HERKESİN EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI VERSİN İNŞALLAHH HEPİNİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.
BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAYAMAZ BUNU YASAMAYAN ANLAYAMIYOR.
HEPİMİZ İÇİN ÇOOOK DUA EDİYORUMM ÇOK ÇOKK
Ben hayatımda hiç 1 bile görmediğim için arkadasın 1 olunca ümitlendim :)Çok erken daha beta kana karışmadı ki sen ne yaptın .. bekle en erken 7 gün karışır o bile bişey ifade etmez canım üzülme vakitsiz olmuş
Aklımda sende kuzum inş güzel haberlrr verirsinAy hadi inşallahhh sende kötü şeyler yaşamazsın inşallah bu defa kavuşursun evladına çok sevindim senin adına
Ay hadi inşallahhh sende kötü şeyler yaşamazsın inşallah bu defa kavuşursun evladına çok sevindim senin adına
İnşallah kuzucum hepimiz güzel haberler alalım inşallah ama bu gidişle sanırm bende senin gibi mayısta başlayacağım adetim çok gecikti şimdi ilaç kullanıyorum 10 güne olmam lazım olursam en azından yumurta toplama işini aradan çıkarırım ama bakalım nasipAklımda sende kuzum inş güzel haberlrr verirsin
Hadi bakalımmm böyle güçlü olmak daha çok yakışıyor bizeÇOOOK TEŞEKKÜR EDERİİİMMM
HADİ HEPİMİZZZ GÜZEL HABERLER VERELİM BİRBİRİMİZEEEE
BU KADAR DUA , BU KADAR İNANÇ İLE BAŞARACAĞIZ KIZLAAARR
4. GünK
kaçıncı gün embriyosuydu canım
8. Gün yani bugün biraz daha bekle yükselebilir canım4. Gün
Yok canım söylemedi 4 gün yaptım iğneleri cumartesiye kadar devam et yine kontrol etcem dedi. Sonra karar verilecekCanım bol bol yürüyüş yap sıkıntı yapma strese girme bunlar cok olumsuz etkiliyor. Doktor bişey söylemedi mi ki
İlk denemem olduğum için süreci çok bilmiyorum yaşayarak öğreniyorum. İşallah hayal kırıklığı yaşamamBazen olabiliyor ama bu bekle bakalım üzülme biraz daha uzun kullanman gerekecek ilaçları belli ki
Olsun canım geç olsun güç olmasın. İnşalah her şey cok güzel olacak . Sen benim en kötü zamanımda destek oldun. Allah razı olsun tüm sorularıma cevap verdin. Sayende şuanda daha rahatım. İnşallah rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin güzel haberler almayı nasip etsin hepimize. Mayısta beraber ilerleriz belki destek oluruz birbirimize. Geciktin diye strese girme iyice geciktirmeİnşallah kuzucum hepimiz güzel haberler alalım inşallah ama bu gidişle sanırm bende senin gibi mayısta başlayacağım adetim çok gecikti şimdi ilaç kullanıyorum 10 güne olmam lazım olursam en azından yumurta toplama işini aradan çıkarırım ama bakalım nasip
Bende mayıs ayında tüp bebeğe baslayacağım. İlk olacak cok bilmiyorum kaç gün yapılıyor fln bilgim yok ama 4 gün az olabilir belkş bundan sonrası güzel olur canım üzülme strese girmeYok canım söylemedi 4 gün yaptım iğneleri cumartesiye kadar devam et yine kontrol etcem dedi. Sonra karar verilecek
Gelişir inşallah yumurtaların sorun neydi sende canım pkos falan mı varİlk denemem olduğum için süreci çok bilmiyorum yaşayarak öğreniyorum. İşallah hayal kırıklığı yaşamam
Allah senden de razı olsun kuzum ne demek bu süreçte her şekilde yanındayım duam da desteğimde seninle inşalalh güzel haberler alırız hep birlikteOlsun canım geç olsun güç olmasın. İnşalah her şey cok güzel olacak . Sen benim en kötü zamanımda destek oldun. Allah razı olsun tüm sorularıma cevap verdin. Sayende şuanda daha rahatım. İnşallah rabbim sağlıklı bebekler nasip etsin güzel haberler almayı nasip etsin hepimize. Mayısta beraber ilerleriz belki destek oluruz birbirimize. Geciktin diye strese girme iyice geciktirme
yok canım çikolata kistim var 1 buçuk yıllık evliyim kendiliğinden olmadı. Amh de düşük, ya hiç yumurta çıkmazsa diye endişe ettim cumartesi belli olcakGelişir inşallah yumurtaların sorun neydi sende canım pkos falan mı var
Mübarek üç aylarda sizin için dua ediyorum inşallah öyle bir şey olmaz inşallah transfer olur ve başarıyla sonuçlanır , Kişilerin birbirlerine ettiği dualar daha çok kabul olurmuşEVEEETTT HEYECANLA 9 NİSANI BEKLİYOR OLACAĞIZZZ :)
BENİMDE YARIN KOYULARSA EĞER SANIRIM HESAPLARIMA GÖRE 13 NİSAN GİBİ TEST İSTENİR.
EMBRİYOLOGTAN HABER BEKLIYORUM KALBİM YERİNDEN ÇIKACAK ELİM AYAĞIM KESİLİYOR RESMEN .NE DIYECEK DİYE
KORKUYORUM ÇOOK TEKRAR GELISIMLERINI DURDURUP YARIN İPTAL OLMASINDAN.
HABERDAR EDERİM SİZLERİDEE =)
Senin ki de hayırlısıyla olsun tutunsun canım aminayy hayırlısı olsunn çok sevindim.
sağlıkla tutunsun inşallaah bebeğinnnn amiinn
benımde yarın transfer 3.gün embrıyosu koyulacak. :)
Dün 1.07 ydi bugün 11.88. Gün yani bugün biraz daha bekle yükselebilir canım
Benim de amh düşük canım ve bende 1 buçuk yıllık evliyim 2 defa doğal hamile kaldım biri düşük biri kürtaj oldu illa ki çıkar sıkma canını stres yaparsan daha kötü olurKızlar bişiy sorucam; bu süreçte yürüyüş avakado
yok canım çikolata kistim var 1 buçuk yıllık evliyim kendiliğinden olmadı. Amh de düşük, ya hiç yumurta çıkmazsa diye endişe ettim cumartesi belli olcak
Aaa bak yükseliyor işte 8. Güne göre iyi bir değer benceDün 1.07 ydi bugün 11.8