Hepsi iyi çıktı canım fsh hep yüksekti benim zaten 13 falan adet söktürücü verdi onu kullanıcamKan sonucların nasıl cıktı fsh ın mı yükselmiş. O yükselince regl gecikiyor diyorlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hepsi iyi çıktı canım fsh hep yüksekti benim zaten 13 falan adet söktürücü verdi onu kullanıcamKan sonucların nasıl cıktı fsh ın mı yükselmiş. O yükselince regl gecikiyor diyorlar
Ben istedikleri evrakları hastaneye verdim onlar halletti. İstersen doktorunun sekreterine bir sor. Ama özel muayenehane olduğu için bilmiyorum rapor geçerli olurmu? Yinede sor öğren canım umarım herşey istediğin gibi olurBen nasıl basvurabilirimki acaba bende cıkartsam
Ay bebeğimiz olsubda sağlıklı olsubda gerisinin hiç bir önemi yok aslında zaten kredi cektim yapacağım yani. Ama sonu hayırlı olsun inşallah mutlu haberler alırızBen istedikleri evrakları hastaneye verdim onlar halletti. İstersen doktorunun sekreterine bir sor. Ama özel muayenehane olduğu için bilmiyorum rapor geçerli olurmu? Yinede sor öğren canım umarım herşey istediğin gibi olur
Ayyy hadi inşallah canım Allah yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlar alırsınselaaam :)) yarın transferim var kızlar dua edin tutsun
İnşallah canım 5. Gün embriyosu koydular bugun bir tane . 9 nisan sonuçAyyy hadi inşallah canım Allah yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın
Hadi bakalım heyecanla 9 nisanı bekleyelim hep beraberİnşallah canım 5. Gün embriyosu koydular bugun bir tane . 9 nisan sonuç
Ay yükselebilir inşallah sağlıkla yükselir canım benimKızlar transferi saymazsak bugün 4. Gün beta 1.07 çıktı normalde 0.200 çıkardı yükselir mi acaba
Canım bol bol yürüyüş yap sıkıntı yapma strese girme bunlar cok olumsuz etkiliyor. Doktor bişey söylemedi mi kiMeraba kızlar cumartesi tedaviye başlamıştım bugün kontrole gittim ama yumurtalarımda sanırım bi gelişme olmamış yada doktor yumurta göremedi bilmiyorum doktorum moralimi bozmamak için bişiy söylemedi ama ben anladım. İğnelere dewam etcem cumartesi tekrar kontrole gidicem, moralim bozuldu
Süper hayırlısı olsun inşallah kuzum, güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim bebeğine sağlıkla kavuştursun.İnşallah canım 5. Gün embriyosu koydular bugun bir tane . 9 nisan sonuç
Bazen olabiliyor ama bu bekle bakalım üzülme biraz daha uzun kullanman gerekecek ilaçları belli kiMeraba kızlar cumartesi tedaviye başlamıştım bugün kontrole gittim ama yumurtalarımda sanırım bi gelişme olmamış yada doktor yumurta göremedi bilmiyorum doktorum moralimi bozmamak için bişiy söylemedi ama ben anladım. İğnelere dewam etcem cumartesi tekrar kontrole gidicem, moralim bozuldu
kaçıncı gün embriyosuydu canımKızlar transferi saymazsak bugün 4. Gün beta 1.07 çıktı normalde 0.200 çıkardı yükselir mi acaba
Teşekkür ederim iyili varsınızSüper hayırlısı olsun inşallah kuzum, güzel haberlerini bekliyoruz. Rabbim bebeğine sağlıkla kavuştursun.
Çok erken daha beta kana karışmadı ki sen ne yaptın .. bekle en erken 7 gün karışır o bile bişey ifade etmez canım üzülme vakitsiz olmuşAy yükselebilir inşallah sağlıkla yükselir canım benim
ayy hayırlısı olsunn çok sevindim.İnşallah canım 5. Gün embriyosu koydular bugun bir tane . 9 nisan sonuç
Cok sevindim senin adına canım. Bu ay yumurtan cıktı demekkiayy hayırlısı olsunn çok sevindim.
sağlıkla tutunsun inşallaah bebeğinnnn amiinn
benımde yarın transfer 3.gün embrıyosu koyulacak. :)
3 YUMURTA TOPLANDI SALI GÜNÜ.Cok sevindim senin adına canım. Bu ay yumurtan cıktı demekki
EVEEETTT HEYECANLA 9 NİSANI BEKLİYOR OLACAĞIZZZ :)Çok erken daha beta kana karışmadı ki sen ne yaptın .. bekle en erken 7 gün karışır o bile bişey ifade etmez canım üzülme vakitsiz olmuş
Evet gercekten bunu yaşamayan bilemez anlayamaz. Allahım emeklerimizin sonucunu zaferle taçlandırsın. Bu ay 3 yumurtanın cıkması ve 2 sinin döllenmesi süper bir haber gercekten havuzdads yumurtaların varmıs cok sevindim. İnşallah darısı başımıza. Her zaman derim çok yumurtaya gerek yok 1 tane sağlam olsun yeter inşallah bebeğin sana tutunacak annesi. Her zaman güzel düşün. Transferden sonra bol bol onunla konuş3 YUMURTA TOPLANDI SALI GÜNÜ.
2 Sİ DÖLLENMİŞ DÜN ARADILAR.
BUGUN UMARIIMM SAGLIKLA DOLLENMEYE DEVAM EDERLERSE CUMA TRANSFER YAPARIZ DEDİLER.
BENIM HAVUZDA 2 ADET DONDURULMUS EMBRIYOM VARDI. HOCAM HANGISI EN KALITELİ İSE ONU KOYABILIRIZ DURUMA GÖRE HABERLESICEZ DEDİİ..
BUGUN HEYACANLA SONUCLARI BEKLIYORUM.İNŞALLAH HERSEY GÜZEL DEVAM EDERR :)
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM
ALLAH HERKESİN EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI VERSİN İNŞALLAHH HEPİNİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.
BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAYAMAZ BUNU YASAMAYAN ANLAYAMIYOR.
HEPİMİZ İÇİN ÇOOOK DUA EDİYORUMM ÇOK ÇOKK