2022 Mart ayı tüp bebek yaptıracak olanlar

Ben nasıl basvurabilirimki acaba bende cıkartsam
Ben istedikleri evrakları hastaneye verdim onlar halletti. İstersen doktorunun sekreterine bir sor. Ama özel muayenehane olduğu için bilmiyorum rapor geçerli olurmu? Yinede sor öğren canım umarım herşey istediğin gibi olur

Ben istedikleri evrakları hastaneye verdim onlar halletti. İstersen doktorunun sekreterine bir sor. Ama özel muayenehane olduğu için bilmiyorum rapor geçerli olurmu? Yinede sor öğren canım umarım herşey istediğin gibi olur
Ay bebeğimiz olsubda sağlıklı olsubda gerisinin hiç bir önemi yok aslında zaten kredi cektim yapacağım yani. Ama sonu hayırlı olsun inşallah mutlu haberler alırız

Meraba kızlar cumartesi tedaviye başlamıştım bugün kontrole gittim ama yumurtalarımda sanırım bi gelişme olmamış yada doktor yumurta göremedi bilmiyorum doktorum moralimi bozmamak için bişiy söylemedi ama ben anladım. İğnelere dewam etcem cumartesi tekrar kontrole gidicem, moralim bozuldu

Kızlar transferi saymazsak bugün 4. Gün beta 1.07 çıktı normalde 0.200 çıkardı yükselir mi acaba 🙄

Meraba kızlar cumartesi tedaviye başlamıştım bugün kontrole gittim ama yumurtalarımda sanırım bi gelişme olmamış yada doktor yumurta göremedi bilmiyorum doktorum moralimi bozmamak için bişiy söylemedi ama ben anladım. İğnelere dewam etcem cumartesi tekrar kontrole gidicem, moralim bozuldu
Canım bol bol yürüyüş yap sıkıntı yapma strese girme bunlar cok olumsuz etkiliyor. Doktor bişey söylemedi mi ki

Bazen olabiliyor ama bu bekle bakalım üzülme biraz daha uzun kullanman gerekecek ilaçları belli ki ☺️

Cok sevindim senin adına canım. Bu ay yumurtan cıktı demekki 🥰
3 YUMURTA TOPLANDI SALI GÜNÜ.
2 Sİ DÖLLENMİŞ DÜN ARADILAR.
BUGUN UMARIIMM SAGLIKLA DOLLENMEYE DEVAM EDERLERSE CUMA TRANSFER YAPARIZ DEDİLER.

BENIM HAVUZDA 2 ADET DONDURULMUS EMBRIYOM VARDI. HOCAM HANGISI EN KALITELİ İSE ONU KOYABILIRIZ DURUMA GÖRE HABERLESICEZ DEDİİ..

BUGUN HEYACANLA SONUCLARI BEKLIYORUM.İNŞALLAH HERSEY GÜZEL DEVAM EDERR :)
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM
ALLAH HERKESİN EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI VERSİN İNŞALLAHH HEPİNİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.
BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAYAMAZ BUNU YASAMAYAN ANLAYAMIYOR.

HEPİMİZ İÇİN ÇOOOK DUA EDİYORUMM ÇOK ÇOKK

Çok erken daha beta kana karışmadı ki sen ne yaptın .. bekle en erken 7 gün karışır o bile bişey ifade etmez canım üzülme vakitsiz olmuş
EVEEETTT HEYECANLA 9 NİSANI BEKLİYOR OLACAĞIZZZ :)

BENİMDE YARIN KOYULARSA EĞER SANIRIM HESAPLARIMA GÖRE 13 NİSAN GİBİ TEST İSTENİR.

EMBRİYOLOGTAN HABER BEKLIYORUM KALBİM YERİNDEN ÇIKACAK ELİM AYAĞIM KESİLİYOR RESMEN .NE DIYECEK DİYE :KK43:
KORKUYORUM ÇOOK TEKRAR GELISIMLERINI DURDURUP YARIN İPTAL OLMASINDAN.

HABERDAR EDERİM SİZLERİDEE =)

3 YUMURTA TOPLANDI SALI GÜNÜ.
2 Sİ DÖLLENMİŞ DÜN ARADILAR.
BUGUN UMARIIMM SAGLIKLA DOLLENMEYE DEVAM EDERLERSE CUMA TRANSFER YAPARIZ DEDİLER.

BENIM HAVUZDA 2 ADET DONDURULMUS EMBRIYOM VARDI. HOCAM HANGISI EN KALITELİ İSE ONU KOYABILIRIZ DURUMA GÖRE HABERLESICEZ DEDİİ..

BUGUN HEYACANLA SONUCLARI BEKLIYORUM.İNŞALLAH HERSEY GÜZEL DEVAM EDERR :)
ÇOK TEŞEKKÜR EDERİMM
ALLAH HERKESİN EMEKLERİNİN KARŞILIĞINI VERSİN İNŞALLAHH HEPİNİZİ ÇOK İYİ ANLIYORUM.
BİZİ BİZDEN BAŞKASI ANLAYAMAZ BUNU YASAMAYAN ANLAYAMIYOR.

HEPİMİZ İÇİN ÇOOOK DUA EDİYORUMM ÇOK ÇOKK
Evet gercekten bunu yaşamayan bilemez anlayamaz. Allahım emeklerimizin sonucunu zaferle taçlandırsın. Bu ay 3 yumurtanın cıkması ve 2 sinin döllenmesi süper bir haber gercekten havuzdads yumurtaların varmıs cok sevindim. İnşallah darısı başımıza. Her zaman derim çok yumurtaya gerek yok 1 tane sağlam olsun yeter 🥰 inşallah bebeğin sana tutunacak annesi. Her zaman güzel düşün. Transferden sonra bol bol onunla konuş🥰🙏🏻

X