- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
SADECE GERCEKLERI VE BASIMDAN GECENLERI SOYLEDIM.Burda herkes bunları yapabilecek potansiyel de ve yapıyor zaten kimse doktoruna danışmadan burdan edindiği bilgilerle hareket etmiyor sadece danışıyor arkadaşımız siz neden dünde amh ı düşük bir arkadaşıma moral bozucu şekilde konuştunuz bugün de bu şekilde derdiniz ne tam olarak rica ediyorum bu benim topicim beğenmiyorsanız gidebilirsiniz..!
Ama arkadaşım biz buraya geliyoruz ki belki olumlu bir yazı götürürüz moralimiz düzelir modunuzu yükseltir diye şurda sende çok düşük amh la hamile kalanı görünce sevinmiyor musun hepimiz olmama ihtimalini illa ki düşünüyoruz ama moral vermek destek olmak istiyoruz aynı zaman da bak ben senin adına üzüldüm ama herkes aynı olacak diye bir şey yok siz böyle derken başkası ben çok olumsuz vakaydım ama ilk deneme de ikiz hamile kaldım diyebiliyor bu değişir ama moral hepsinden önce gelir hayat gerçekleri zaten yüzümüze vurdu şimdiye kadar yaşayıp gördük 27 yaşında düşük amh nerden aklıma gelirdi ama yaşadık bunu da yaşarız iyisiyle kötüsüyle sende bir örnek oldun bize ne diyebilirim ki kalp kırmak değil amacım Allah sana hayırlı zaman da hayırlı bir evlat nasip etsin senin yaşadıklarında kolay değil ama destek olalım birbirimizeSADECE GERCEKLERI VE BASIMDAN GECENLERI SOYLEDIM.
BİREBİR YASADIGIM ICIN.
NE UMUTLU OLUN NEDE UMUTSUZ OLUN DIYE.
ÇOK ACI EVET AMA BENIMDE GERCEGIM BU ACI DOGRUTULSUNDA ILERLIYOR.
HAYIRLI SONUCLARIMIZ OLSUN HEPIMIZIN İNŞALLAH.
MALESEF HAYAT OKADAR TOZ PEMBE DEIL TABIKI BU GERCEKLERIDE GORMEMIZ GEREKIYOR.
BEN NASIL KÖTU BIR DUSUNCE YADA AMAC GÜDEBİLİRİMKİ AYNI PROBLEMLERİ YAŞARKEN.
KÖTÜ DÜŞÜNCE OLARAK HISSTEMENIZ VE ALGILAMANIZ TAMAMEN SIZIN BAKIS VE YORUMLAMA ACINIZLA ILGILİ.
SİZ KIZDIRMIS VE UZMUS BELLİKİ.
HERKESIN HAYIRLI SONUCLARI OLSUN ARKADAŞLAR..
Katılıyorum size, arkadaşında kötü niyeti yoktur belki ama şaşrdım soruya bu cevabı görünce , çok teşekkür ederim .Ama arkadaşım biz buraya geliyoruz ki belki olumlu bir yazı götürürüz moralimiz düzelir modunuzu yükseltir diye şurda sende çok düşük amh la hamile kalanı görünce sevinmiyor musun hepimiz olmama ihtimalini illa ki düşünüyoruz ama moral vermek destek olmak istiyoruz aynı zaman da bak ben senin adına üzüldüm ama herkes aynı olacak diye bir şey yok siz böyle derken başkası ben çok olumsuz vakaydım ama ilk deneme de ikiz hamile kaldım diyebiliyor bu değişir ama moral hepsinden önce gelir hayat gerçekleri zaten yüzümüze vurdu şimdiye kadar yaşayıp gördük 27 yaşında düşük amh nerden aklıma gelirdi ama yaşadık bunu da yaşarız iyisiyle kötüsüyle sende bir örnek oldun bize ne diyebilirim ki kalp kırmak değil amacım Allah sana hayırlı zaman da hayırlı bir evlat nasip etsin senin yaşadıklarında kolay değil ama destek olalım birbirimize
Kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum arkadaşımız da olumsuz şeyler yaşamış farklı bir şekilde uyarmak istedi Allah hepimize sağlıklı embriyolar sağlıklı evlatlar nasip etsinKatılıyorum size, arkadaşında kötü niyeti yoktur belki ama şaşrdım soruya bu cevabı görünce , çok teşekkür ederim .
amin amiiinn hepimize inşallah :))Kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum arkadaşımız da olumsuz şeyler yaşamış farklı bir şekilde uyarmak istedi Allah hepimize sağlıklı embriyolar sağlıklı evlatlar nasip etsin
ÂmiiiiiinKimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum arkadaşımız da olumsuz şeyler yaşamış farklı bir şekilde uyarmak istedi Allah hepimize sağlıklı embriyolar sağlıklı evlatlar nasip etsin
Benim gittiğim her doktor amh değerini öğrenmek istedi ama onu öncelik olarak görmedi bu çok parametreli bir denklem sizde yumurta sayısı rahim kalınlığı kalitesi mükemmel olsa sperm değerleri nedeniyle de sorun olabiliyor mutlaka pozitif bilim ışığında elimizden geleni yapıp dua etmek dışında çare yok ne hikayeler var tek yumurta ile sonuca giden umut olacak ki motivasyonumuz da olsun. Benim bu süreci okurken en fazla karşıma çıkan şey Akdeniz diyeti oldu takviyelerinize artı olarak Akdeniz diyetini de araştırın isterim embriyologlardan tutun da ürologlara kadar infertilite tedavisinde herkesim ortak kararı Akdeniz diyeti onun dışında siz elinizden geleni yapın mutlaka bu emekler karşılığını bulacaktır içinizi ferah tutun.Rabbim ol dediği zaman önünde ne bir amh durabilir nede başka bir engel. İnşallah en yakın zamanda bize güzel haberlerini verirsin. Ben bu haberi aldığımdan beri yemeden içmeden kesildim cok cok cok üzüldüm. Sürekli ağlıyordum. Sonra dedimki yapacak birşey yok. Elimden geleni yapacağım gerisini allaha bırakacağım. 1.denemede olmazsa diğerini deneyeceğim ondada olmazsa birsonrakini.. ne yapalım buda bizim imtihanımızmış. Rabbimde bizi böyle sınıyor demekki. Biliyorum ben takviyelerin bir anlamı yok şuanda. Ama aklımın almadığı 28 yaşında neden 0,1 amh.. her sey cok düzgündü adetlerim bile cok düzgündür bu neden böyle oldu.. ama cok okudum arastırdım. 2 amh a sahip kişilerde de yumurta cok cıkmasına rağmen hepsi kalitesiz cıkabiliyor. Bu tamamen aslında sayı değil kalitenin önemini gösteriyor. Az cıksın öz cıksın. Doktorun verdiği ilaçları aldım mecburen içeceğim yoksa aklımda kalır. Birde bal tarcın cörek otu ve incir yiyorum hergün. Belki birşeye yaramayacak ama yapmadım denemedim demeyeceğim. Senin amh kaç acaba ? Allahım bizim gibi olan evlat hasretiyle yanan herkese yardım etsin sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Umarım bu süreçte artık yüzümüz güler
Canım cok teşekkür ediyorum mutlaka bakacağım. Elimden geleni yapıp Allaha bırakıyorum ne diyeyim. Evet haklısın,tek yumurta ile transfer gerçekleştirip gebe kalanlarıda okudum. Umarım isteyen herkesin rabbim kucağını sağlıklı hayırlı bebeklerle doldursun. Bir yandanda benimBenim gittiğim her doktor amh değerini öğrenmek istedi ama onu öncelik olarak görmedi bu çok parametreli bir denklem sizde yumurta sayısı rahim kalınlığı kalitesi mükemmel olsa sperm değerleri nedeniyle de sorun olabiliyor mutlaka pozitif bilim ışığında elimizden geleni yapıp dua etmek dışında çare yok ne hikayeler var tek yumurta ile sonuca giden umut olacak ki motivasyonumuz da olsun. Benim bu süreci okurken en fazla karşıma çıkan şey Akdeniz diyeti oldu takviyelerinize artı olarak Akdeniz diyetini de araştırın isterim embriyologlardan tutun da ürologlara kadar infertilite tedavisinde herkesim ortak kararı Akdeniz diyeti onun dışında siz elinizden geleni yapın mutlaka bu emekler karşılığını bulacaktır içinizi ferah tutun.
Canım özelden yazamıyorum sana sen yazar mısın?Canım cok teşekkür ediyorum mutlaka bakacağım. Elimden geleni yapıp Allaha bırakıyorum ne diyeyim. Evet haklısın,tek yumurta ile transfer gerçekleştirip gebe kalanlarıda okudum. Umarım isteyen herkesin rabbim kucağını sağlıklı hayırlı bebeklerle doldursun. Bir yandanda benim
Yazıyorum canımCanım özelden yazamıyorum sana sen yazar mısın?
Masallah bende bahçeci de başladım 23 Mart da ilk kontrolüm oldu 7-8 nisanda tekrar gideceğimİyi akşamlar kızlarbende 3 martta dondurulmuş 2 embriyo transferi oldum bakalım 14 Mart test günüm uzun zamandır buralara girmiyordum bi girdim karşıma direk siz çıktınız
Nasıl gidiyor sürecin canımMasallah bende bahçeci de başladım 23 Mart da ilk kontrolüm oldu 7-8 nisanda tekrar gideceğim
İlk muayene oldum vitamin verdi eşim be bana adetin 1 veya 2 günü gideceğim tekrar muayene var iğnelere başlıycagız.Nasıl gidiyor sürecin canım
Hangi şehirde gideceksin peki bende senin gibi yeni başlıyorumİlk muayene oldum vitamin verdi eşim be bana adetin 1 veya 2 günü gideceğim tekrar muayene var iğnelere başlıycagız.
Ben sizi anlıyorum aslında evet olumsuz sonuçlar tedavi sırasındaki insanın umutlarını kırıyor bu hayal kırıklığını yaşadım bilirim. Tabiki bu tedavi sürecinin takibi sırasında herşey güllük gülistanlık değil, zaten öyle olsa tedavi sonuçları %100 olur herkes pozitif sonuçla döner evine.SADECE GERCEKLERI VE BASIMDAN GECENLERI SOYLEDIM.
BİREBİR YASADIGIM ICIN.
NE UMUTLU OLUN NEDE UMUTSUZ OLUN DIYE.
ÇOK ACI EVET AMA BENIMDE GERCEGIM BU ACI DOGRUTULSUNDA ILERLIYOR.
HAYIRLI SONUCLARIMIZ OLSUN HEPIMIZIN İNŞALLAH.
MALESEF HAYAT OKADAR TOZ PEMBE DEIL TABIKI BU GERCEKLERIDE GORMEMIZ GEREKIYOR.
BEN NASIL KÖTU BIR DUSUNCE YADA AMAC GÜDEBİLİRİMKİ AYNI PROBLEMLERİ YAŞARKEN.
KÖTÜ DÜŞÜNCE OLARAK HISSTEMENIZ VE ALGILAMANIZ TAMAMEN SIZIN BAKIS VE YORUMLAMA ACINIZLA ILGILİ.
SİZ KIZDIRMIS VE UZMUS BELLİKİ.
HERKESIN HAYIRLI SONUCLARI OLSUN ARKADAŞLAR..
Evet Pınar özcan a gidiyorum.Merhaba Pınar Özcan da mı tedavi görüyorsunuz ? Kendisinden memnun musunuz ?
Memnunmusun canım peki tedavin nasıl ilerliyor ?Evet Pınar özcan a gidiyorum.
Merhaba bende funda hanımın hastasıyım 2 gün önce başladık tedaviye. İlk denemem.çok heyecanlıyım. Bendede çikolata kisti var. Umarım güzel haberler alırızMerhaba ; mart ayının ilk haftası adet dönemimle tüp bebek tedavisine başlıyorum. Medicalpark İzmir Funda Hanım' a gideceğim. sadece telefonda fiyat bilgisi aldım 12.750 tüp bebek 5-7 bin arası ilaç masrafı 750 ₺ muayene ücreti. gittiğimizde daha detaylı bilgi alacağım. Ayrıca İzmir'de olanlar için Tavmergen ve İrenbe de aynı fiyatları verdi. 2,5 yıllık evliyim.2 ay çikolata kistim yıllardır var bir eriyor bir çıkıyor aylarca adet olmuyordum. 2 ay çatlatma iğnesi denedik( kasım-aralıkta) olmayınca rahim filmi çekildi ( ocakta medicalparkta anestezi li 2500₺ çekildim) tüplerden birinde sıvı birikmesi biri ise kapalı çıktı ve hsg de açılamadı ( ilk günler ani ağlama krizleri yaşadım kabullenene kadar ama çok çabuk topladım). şubat başında tüpler için ameliyat oldum ( 6000₺ yarısını sigortam karşıladı)önce açmayı denediler ama açılmadığı için iki tüpüm de alındı. ayrıca bir de dermoid kist tüpün ucunda mevcutmuş onu da aldılar ve ilk adet dönemiyle de tedaviye başlayabileceğimi ilettiler. şükür ki çok uzun süre uğraşlar verip hayal kırıklığı yaşamadan sürecimi yaşadım. doktorumun erken teşhisinin çok önemli olduğunu düşünüyorum. umarım tedavide ilk denemede başarılı oluruz ki öyle olacağına inanıyorum :) süreç boyunca tecrübelerimi paylaşıyor olurum.
Benim de durumum aynı sizinle 10 tüp bebek en iyi doktorlar ama az ve kalitesiz yumurta artık ünlü doktoralara gitmek bile miyorum 34 yaşına girdim 5 senedir Prof. Oldum resmen ama kader şuan bildiklerimi unutup en alakasız şehirde bir doktora girmeye karar verdimRabbim ol dediği zaman önünde ne bir amh durabilir nede başka bir engel. İnşallah en yakın zamanda bize güzel haberlerini verirsin. Ben bu haberi aldığımdan beri yemeden içmeden kesildim cok cok cok üzüldüm. Sürekli ağlıyordum. Sonra dedimki yapacak birşey yok. Elimden geleni yapacağım gerisini allaha bırakacağım. 1.denemede olmazsa diğerini deneyeceğim ondada olmazsa birsonrakini.. ne yapalım buda bizim imtihanımızmış. Rabbimde bizi böyle sınıyor demekki. Biliyorum ben takviyelerin bir anlamı yok şuanda. Ama aklımın almadığı 28 yaşında neden 0,1 amh.. her sey cok düzgündü adetlerim bile cok düzgündür bu neden böyle oldu.. ama cok okudum arastırdım. 2 amh a sahip kişilerde de yumurta cok cıkmasına rağmen hepsi kalitesiz cıkabiliyor. Bu tamamen aslında sayı değil kalitenin önemini gösteriyor. Az cıksın öz cıksın. Doktorun verdiği ilaçları aldım mecburen içeceğim yoksa aklımda kalır. Birde bal tarcın cörek otu ve incir yiyorum hergün. Belki birşeye yaramayacak ama yapmadım denemedim demeyeceğim. Senin amh kaç acaba ? Allahım bizim gibi olan evlat hasretiyle yanan herkese yardım etsin sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin. Umarım bu süreçte artık yüzümüz güler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?