2022 Mart ayı tüp bebek yaptıracak olanlar

SADECE GERCEKLERI VE BASIMDAN GECENLERI SOYLEDIM.
BİREBİR YASADIGIM ICIN.
NE UMUTLU OLUN NEDE UMUTSUZ OLUN DIYE.
ÇOK ACI EVET AMA BENIMDE GERCEGIM BU ACI DOGRUTULSUNDA ILERLIYOR.

HAYIRLI SONUCLARIMIZ OLSUN HEPIMIZIN İNŞALLAH.

MALESEF HAYAT OKADAR TOZ PEMBE DEIL TABIKI BU GERCEKLERIDE GORMEMIZ GEREKIYOR.

BEN NASIL KÖTU BIR DUSUNCE YADA AMAC GÜDEBİLİRİMKİ AYNI PROBLEMLERİ YAŞARKEN.
KÖTÜ DÜŞÜNCE OLARAK HISSTEMENIZ VE ALGILAMANIZ TAMAMEN SIZIN BAKIS VE YORUMLAMA ACINIZLA ILGILİ.

SİZ KIZDIRMIS VE UZMUS BELLİKİ.

HERKESIN HAYIRLI SONUCLARI OLSUN ARKADAŞLAR..

Ama arkadaşım biz buraya geliyoruz ki belki olumlu bir yazı götürürüz moralimiz düzelir modunuzu yükseltir diye şurda sende çok düşük amh la hamile kalanı görünce sevinmiyor musun hepimiz olmama ihtimalini illa ki düşünüyoruz ama moral vermek destek olmak istiyoruz aynı zaman da bak ben senin adına üzüldüm ama herkes aynı olacak diye bir şey yok siz böyle derken başkası ben çok olumsuz vakaydım ama ilk deneme de ikiz hamile kaldım diyebiliyor bu değişir ama moral hepsinden önce gelir hayat gerçekleri zaten yüzümüze vurdu şimdiye kadar yaşayıp gördük 27 yaşında düşük amh nerden aklıma gelirdi ama yaşadık bunu da yaşarız iyisiyle kötüsüyle sende bir örnek oldun bize ne diyebilirim ki kalp kırmak değil amacım Allah sana hayırlı zaman da hayırlı bir evlat nasip etsin senin yaşadıklarında kolay değil ama destek olalım birbirimize

Katılıyorum size, arkadaşında kötü niyeti yoktur belki ama şaşrdım soruya bu cevabı görünce , çok teşekkür ederim .

Katılıyorum size, arkadaşında kötü niyeti yoktur belki ama şaşrdım soruya bu cevabı görünce , çok teşekkür ederim .
Kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum arkadaşımız da olumsuz şeyler yaşamış farklı bir şekilde uyarmak istedi Allah hepimize sağlıklı embriyolar sağlıklı evlatlar nasip etsin

Kimsenin kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum arkadaşımız da olumsuz şeyler yaşamış farklı bir şekilde uyarmak istedi Allah hepimize sağlıklı embriyolar sağlıklı evlatlar nasip etsin
amin amiiinn hepimize inşallah :))

Benim gittiğim her doktor amh değerini öğrenmek istedi ama onu öncelik olarak görmedi bu çok parametreli bir denklem sizde yumurta sayısı rahim kalınlığı kalitesi mükemmel olsa sperm değerleri nedeniyle de sorun olabiliyor mutlaka pozitif bilim ışığında elimizden geleni yapıp dua etmek dışında çare yok ne hikayeler var tek yumurta ile sonuca giden umut olacak ki motivasyonumuz da olsun. Benim bu süreci okurken en fazla karşıma çıkan şey Akdeniz diyeti oldu takviyelerinize artı olarak Akdeniz diyetini de araştırın isterim embriyologlardan tutun da ürologlara kadar infertilite tedavisinde herkesim ortak kararı Akdeniz diyeti onun dışında siz elinizden geleni yapın mutlaka bu emekler karşılığını bulacaktır içinizi ferah tutun.

Canım cok teşekkür ediyorum mutlaka bakacağım. Elimden geleni yapıp Allaha bırakıyorum ne diyeyim. Evet haklısın,tek yumurta ile transfer gerçekleştirip gebe kalanlarıda okudum. Umarım isteyen herkesin rabbim kucağını sağlıklı hayırlı bebeklerle doldursun. Bir yandanda benim

Canım özelden yazamıyorum sana sen yazar mısın?

İyi akşamlar kızlar bende 3 martta dondurulmuş 2 embriyo transferi oldum bakalım 14 Mart test günüm uzun zamandır buralara girmiyordum bi girdim karşıma direk siz çıktınız
Masallah bende bahçeci de başladım 23 Mart da ilk kontrolüm oldu 7-8 nisanda tekrar gideceğim

Ben sizi anlıyorum aslında evet olumsuz sonuçlar tedavi sırasındaki insanın umutlarını kırıyor bu hayal kırıklığını yaşadım bilirim. Tabiki bu tedavi sürecinin takibi sırasında herşey güllük gülistanlık değil, zaten öyle olsa tedavi sonuçları %100 olur herkes pozitif sonuçla döner evine.
Siz o hayal kırıklığını yaşamış onun ceremesini çekmiş biri olarak kimsenin bunu yaşamaması için söylemişsiniz arkadaşım.
İnş sizin de buradaki herkesin de tedavisi pozitif sonuçlanır, öyle karışık bir duygudurum hali ki tedavi süreci hepimiz alıngan kırılgan olduk. İnş hepimizin umutları gibi sonuçları da yüzünü güldürür.

Merhaba bende izmirde 2 gün önce başladım tedaviye. Amh değerim düşük. Ve çikolata kistim varmış. 2 gündür iğne oluyorum. İlk denemem. Yaş 36. İlaçları bulamadım ilkgün aramadığım eczane kalmadı. Raporlu olduğum halde para verip aldım ilaçlarımı.raporu kabul etmediler. Sonuç güzel olsun işallah

Merhaba bende funda hanımın hastasıyım 2 gün önce başladık tedaviye. İlk denemem.çok heyecanlıyım. Bendede çikolata kisti var. Umarım güzel haberler alırız

Benim de durumum aynı sizinle 10 tüp bebek en iyi doktorlar ama az ve kalitesiz yumurta artık ünlü doktoralara gitmek bile miyorum 34 yaşına girdim 5 senedir Prof. Oldum resmen ama kader şuan bildiklerimi unutup en alakasız şehirde bir doktora girmeye karar verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…