• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Mart ayı tüp bebek yaptıracak olanlar

Merhaba bende izmirde 2 gün önce başladım tedaviye. Amh değerim düşük. Ve çikolata kistim varmış. 2 gündür iğne oluyorum. İlk denemem. Yaş 36. İlaçları bulamadım ilkgün aramadığım eczane kalmadı. Raporlu olduğum halde para verip aldım ilaçlarımı.raporu kabul etmediler. Sonuç güzel olsun işallah
Tedavin iyi geçer inşallah sende bendensin amh sorunsalı nerde tedavi oluyorsun

Merhaba bende funda hanımın hastasıyım 2 gün önce başladık tedaviye. İlk denemem.çok heyecanlıyım. Bendede çikolata kisti var. Umarım güzel haberler alırız
Günaydın 🥰 ben bu yazıyı yazdıktan sonra mart başında Vertigo geçirdim gidemedim ☹️ yarın kısmetse ilk muayeneye gideceğim. Sizin de hayırlısı olsun 😍 çikolata kistinden baska bisey var mı tüp bebege sizi yönelten ? Funda Hanım nasıl geçti süreciniz merak ettm🥰

Benim de durumum aynı sizinle 10 tüp bebek en iyi doktorlar ama az ve kalitesiz yumurta artık ünlü doktoralara gitmek bile miyorum 34 yaşına girdim 5 senedir Prof. Oldum resmen ama kader şuan bildiklerimi unutup en alakasız şehirde bir doktora girmeye karar verdim
Cok üzüldüm. 5 senede hiç mi transfer olmadınız ? Yani kaliteli yumurtaya hiçmi denk gelmediniz? Yıpratıcı bir durum farkındayım ama inşallah bundan sonrası güzel olsn

Merhaba bende izmirde 2 gün önce başladım tedaviye. Amh değerim düşük. Ve çikolata kistim varmış. 2 gündür iğne oluyorum. İlk denemem. Yaş 36. İlaçları bulamadım ilkgün aramadığım eczane kalmadı. Raporlu olduğum halde para verip aldım ilaçlarımı.raporu kabul etmediler. Sonuç güzel olsun işallah
Allah yardımcın olsun canım bende izmirdeyim bendede amh düşük. Mayıs ayında baslayacakmışım bende. Sen hangi doktora gidiyorsun hangi hastane ? Birde bu rapor nasıl cıkarılıyor raporlu olunca ne gibi olanakların oluyor

Günaydın 🥰 ben bu yazıyı yazdıktan sonra mart başında Vertigo geçirdim gidemedim ☹️ yarın kısmetse ilk muayeneye gideceğim. Sizin de hayırlısı olsun 😍 çikolata kistinden baska bisey var mı tüp bebege sizi yönelten ? Funda Hanım nasıl geçti süreciniz merak ettm🥰
2 yıldır evliyim canım ve amh düşük kendiliğinden olmadı bende daha fazla zaman kaybetmek istemedim. Funda hanımla yeni başladık. Ama insanı germeyen güleryüzlü bi doktor işallah ikimizde güzel haberimizi ondan alırız.

2 yıldır evliyim canım ve amh düşük kendiliğinden olmadı bende daha fazla zaman kaybetmek istemedim. Funda hanımla yeni başladık. Ama insanı germeyen güleryüzlü bi doktor işallah ikimizde güzel haberimizi ondan alırız.
Çok iyi yapmışsınız zaman yıpratıyor insanı bende tüpler alınıp direk tüp bebeğe geçince kendimi cok şanslı hissettim açıkçası süreci kisalttim diye🤗 doktorla ilgili güzel yorumunuz olmasina cok sevindim insallah guzel haberler alalim🙏🙏🙏

Canım amh nin düşük olması lazım, ozaman belli evraklar istiyolar senden. Kolay çıkarabileceğin evraklar. Birde eşinin yada senin 900 günden fazla sgk hizmet dökümü. Ama benim raporum hiçbi işe yaramadı. Normalde ilaçlarımın yüzde 80 ini devletin karşılaması lazım. Ama ben parayla aldım. Çünkü zaten ilaç yok buluncada atladım resmen raporu kabul etmediler kotamız dolu dediler

Hangi şehirde gideceksin peki bende senin gibi yeni başlıyorum
istanbul şişlide başladım canım. orda devamlı takip ettiğim ve çok iyi enerjisi olan doktor var onun için orayı tercih ettim. kendi kadın doğum doktorum da maddi sıkıntın yoksa bahçeci dedi kesinlikle.

istanbul şişlide başladım canım. orda devamlı takip ettiğim ve çok iyi enerjisi olan doktor var onun için orayı tercih ettim. kendi kadın doğum doktorum da maddi sıkıntın yoksa bahçeci dedi kesinlikle.
Valla benim de ilk tedavim olacak direkt bahçeci yi tercih ettim canım bende

Canım amh nin düşük olması lazım, ozaman belli evraklar istiyolar senden. Kolay çıkarabileceğin evraklar. Birde eşinin yada senin 900 günden fazla sgk hizmet dökümü. Ama benim raporum hiçbi işe yaramadı. Normalde ilaçlarımın yüzde 80 ini devletin karşılaması lazım. Ama ben parayla aldım. Çünkü zaten ilaç yok buluncada atladım resmen raporu kabul etmediler kotamız dolu dediler
Ben nasıl basvurabilirimki acaba bende cıkartsam

Back