- 8 Ocak 2016
- 1.057
- 1.411
- 133
- 34
sanki bunu ben yazmısım gıbı okudum.Bende 1,5 yıllık evliyim. Hiç hamile kalmadım. Bizde sperm problemide var. Alttan olduğum muayenelerde rahim kalınlığın cok güzel yumurtaların cok güzel gelişmiş catlamaya yakın değerlendir mutlaka vs demişlerdi hep. Amh kimse bakmamıstı. Cumartesi günü amh testi verdim. Bugun öğlen sonucu cıktı. Ne olduğumu şaşırdım hiç beklemiyordum. İşyerindeydim. Ne yapacağımı bilemedim. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum işyerindeyim diye içime attım eve geldim patladım. Doktorum vakit kaybetmememiz lazım dedi. 2 tane takviye yazdı. Onları aldık iş çıkışı. Tüp bebek sürecşne kadar içecekmişim. Eşimede proxeed yazıldı spermler için takviye. Tüp bebekle olur ama kaçıncı denemede olur 1.denemede olanlarla karşılaşıp içimin rahatlamasını istiyorum. Sadece okuduklarımdan anladığım yaşımızın genç olması avantajımızmış.
bırebır aynı durumlardan gectık birebirrrrr...
hıcbısı yok hıcbısı yokk hooppp amh dusuklugu.
cok zor arkadasım ben hep şey derdim tüp bebekle kesın olur yapcak bısı yok derdım amaa gel gorki 6. aydayım bır negatıf var 4 toplama yapıldı hıc yumurta glısmıyor ıgnelere cevap vermıyor yumurtalar ıcı bos ve kalıtesız oluyor 5.g
ne gıtmıyor.... sımdı 5. toplama yapılacak pazar günü...
allah yardımcımız olsun