Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kabak çekirdeği avokado kemik suyu çorbası balıkKızlar transfer öncesi süreçte beslenmeme olabildiğince dikkat etmek istiyorum. Tutunmayı arttıracak yiyecekler vs biliyor musunuz ?
İnşallah sürecin sonunda güzel haberi alırsınız. Ertelenmesinde bir hayır vardır Her şey gönlünüzce olsunHerkese merhaba bendede 14 ağustosta 28 yumurta toplandı eşimden de tese ile sperm toplandı sonra 25‘i döllendi fakat 5. Güne 3 embriyomuz kaldı. Ekim 8 de transfer olacaktım falan estrofem dozlarını yanlış kullandığım için Kasım ayına kaldı transferimiz. Başta çok üzüldüm ama bi hayır vardır diyip yeni transfere hazırlanıyorum. Dr um Bülent tıraş ama muayenelerimiz yiğit Çakıroğlu ile devam ediyor. Doz ayrını ve transferi Bülent hoca yapacak hayırlısıyla. Şimdi reglinin ikinci günündeyim muayene olacağım estrofeme tekrar başlayacağım hayırlısıyla 20 güne transfer olur inşallah her şey gönlümüzde iyice olur. Çok yorucu bir sürec
Her doktorun tedavisi farklı oluyor evet. Her hastanın durumu farklı illaki. Umarım siz de güzel haberi alırsınız Buraya güzel güzel sonuçlarımızı vermek nasip olsunValla burada günlerdir yazılanları okuyorum. Herkese aynı gibi görünen ama o kadar farklı tedaviler uyguluyorlar ki.. Ben Amerika’da tüp bebek tedavisi görüyorum. Bakalım yarın kaç yumurtamı 5. Ve 6. Güne eriştiğini öğreneceğim. Bu süreçte hiç aramadılar. Aramayacaklarını da söylemişlerdi zaten de.. Heyecanlıyım baya.. Çünkü yaş faktörüm belki de nedir bilmiyorum. Çok fazla yumurta almaktan çok mümkün olduğunca doğal yolla büyütmeye çalıştılar. Baya az hormon aldım. O yüzden 5 tane yumurta aldılar. 4ü döllendi. Şimdi bekliyorum. Eğer sağlam çıkarlarsa Kasım ayında inşallah transfer olacağım
Ben bunları çok tüketiyorumKabak çekirdeği avokado kemik suyu çorbası balık
taze transfer mi dondurulmuş mu olacakValla burada günlerdir yazılanları okuyorum. Herkese aynı gibi görünen ama o kadar farklı tedaviler uyguluyorlar ki.. Ben Amerika’da tüp bebek tedavisi görüyorum. Bakalım yarın kaç yumurtamı 5. Ve 6. Güne eriştiğini öğreneceğim. Bu süreçte hiç aramadılar. Aramayacaklarını da söylemişlerdi zaten de.. Heyecanlıyım baya.. Çünkü yaş faktörüm belki de nedir bilmiyorum. Çok fazla yumurta almaktan çok mümkün olduğunca doğal yolla büyütmeye çalıştılar. Baya az hormon aldım. O yüzden 5 tane yumurta aldılar. 4ü döllendi. Şimdi bekliyorum. Eğer sağlam çıkarlarsa Kasım ayında inşallah transfer olacağım
Estrofem dozlarını nasıl yanlış kullandınız ben estrofem ilacını içiyorum ama bazen bir saat geç içiyorum yarın bunun için benim ki ni de iptal ederler mi açana benim 20 ekim transfer var çarsamba transfer den önce son kontrle gideceğimHerkese merhaba bendede 14 ağustosta 28 yumurta toplandı eşimden de tese ile sperm toplandı sonra 25‘i döllendi fakat 5. Güne 3 embriyomuz kaldı. Ekim 8 de transfer olacaktım falan estrofem dozlarını yanlış kullandığım için Kasım ayına kaldı transferimiz. Başta çok üzüldüm ama bi hayır vardır diyip yeni transfere hazırlanıyorum. Dr um Bülent tıraş ama muayenelerimiz yiğit Çakıroğlu ile devam ediyor. Doz ayrını ve transferi Bülent hoca yapacak hayırlısıyla. Şimdi reglinin ikinci günündeyim muayene olacağım estrofeme tekrar başlayacağım hayırlısıyla 20 güne transfer olur inşallah her şey gönlümüzde iyice olur. Çok yorucu bir sürec
Teşekkürler Amin Allah’ım inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız. Psikolojik olarak hepimizin yıprandığı bir süreç..Her doktorun tedavisi farklı oluyor evet. Her hastanın durumu farklı illaki. Umarım siz de güzel haberi alırsınız Buraya güzel güzel sonuçlarımızı vermek nasip olsun
Dondurulmuş olacak. Vücudun dinlenmesinin çok önemli olduğunu söyledilerBen bunları çok tüketiyorum
taze transfer mi dondurulmuş mu olacak
Benim de dondurulmuş olacak Eylül ün ortasında yumurta toplandı 6 embriyo var donduruldu 20 ekim transfer günü 1 adet oldum 2 adet bekleyenler de varDondurulmuş olacak. Vücudun dinlenmesinin çok önemli olduğunu söylediler
Valla ben daha ilk adeti bile olmadım toplamadan sonraki 6. Gün bugün sanırım normal zamanında gelecek. Bugüne kadar ömrümde 3 ya da 4 kere gecikti.Benim de dondurulmuş olacak Eylül ün ortasında yumurta toplandı 6 embriyo var donduruldu 20 ekim transfer günü 1 adet oldum 2 adet bekleyenler de var
Kalmadı canım ya malesef. Şuan iki tane donduruldu sadece birinden de örnek alındı genetik taramaya gitti sonuç bekliyoruzMerak ettim canım 6. Güne ne kadar embriyo kaldı umarım bolca embriyo kalmıştır
Benim embriyolar neden genetiğe gitmedi yani bu genetik olayı doktor a göre yada tüp bebek merkezine göre mi değişiyorKalmadı canım ya malesef. Şuan iki tane donduruldu sadece birinden de örnek alındı genetik taramaya gitti sonuç bekliyoruz
Geçmiş hikayenize göre değişiyor. Genetik bir rahatsızlığınız varsa veya tekrarlayan düşükleriniz varsa gidiyor.Benim embriyolar neden genetiğe gitmedi yani bu genetik olayı doktor a göre yada tüp bebek merkezine göre mi değişiyor
Anladım canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için peki şimdi hangi sürece gireceksiniz bende yarın gideceğim kontrle Allah hepimizin yardımcısı olsunGeçmiş hikayenize göre değişiyor. Genetik bir rahatsızlığınız varsa veya tekrarlayan düşükleriniz varsa gidiyor.
Benim genetik rahatsızlığımız olmamasına rağmen tekrarlayan düşüklerim vardı genetiğe gönderdik embryolarımızı
Ben bu hafta içinde regli olucam nasipse transfere başlıcaz. Temmuzda başlamıştık tüp bebeğe işte pgt histereskopi derken anca sona yaklaşıyoruz inşallahAnladım canım teşekkür ederim bilgi verdiğin için peki şimdi hangi sürece gireceksiniz bende yarın gideceğim kontrle Allah hepimizin yardımcısı olsun
Histeroskopi bende de oldu gecen Mart Nisan gibi idi sanırım 2 tüpte alındı akabinde eylülde yumurtalar toplanıp embriyolar donduruldu işte gecen hafta muayene de rahimde 3 çizgi göründü rahim genişliği de 8.5 mm tespit edildi 20 ekim de de transfer denildiBen bu hafta içinde regli olucam nasipse transfere başlıcaz. Temmuzda başlamıştık tüp bebeğe işte pgt histereskopi derken anca sona yaklaşıyoruz inşallah
Sen ne aşamadasın
Ayy sende artık bitirmişsin canım inşallah sonucuda güzel olur tüm bu çabaların karşılığı gelirHisteroskopi bende de oldu gecen Mart Nisan gibi idi sanırım 2 tüpte alındı akabinde eylülde yumurtalar toplanıp embriyolar donduruldu işte gecen hafta muayene de rahimde 3 çizgi göründü rahim genişliği de 8.5 mm tespit edildi 20 ekim de de transfer denildi
Hayır hayır öyle değil korkmayın hiç ben 2 tablete çıkartmam gereken günlerde 1 tablet içmeye devam etmişim. Yazılan kağıtta 1 gibi gözüküyordu ikiler. Benim dikkatsizliğime yaniEstrofem dozlarını nasıl yanlış kullandınız ben estrofem ilacını içiyorum ama bazen bir saat geç içiyorum yarın bunun için benim ki ni de iptal ederler mi açana benim 20 ekim transfer var çarsamba transfer den önce son kontrle gideceğim