2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Nibucum iimisin Canım ? N nibu22
Merhaba canım. Açıkçası iyi olmaya çalışıyorum.. kronik bağırsak sorunum vardı, transfer sonrası atak yapası tuttu. Tuvalette geçiyor zamanım. Bebeğe zararı olacak diye korkuyorum. 4. gün oldu halâ belirtim yok. Modum düşük anlayacağın. Bir süre müsaadenizi isteyeceğim. Kimsenin modunu düşürmek istemiyorum

Ah canım Moralini Bozma Lütfen Kendin Sıkma Belirtide arama herkeste belirti göstermiyorki pozitif olmaya calış Bir çok bunu yaşayan kişide var acaba dr unamı sorsan ne kullanabilirsin Bagırsakların rahatlaması için Benimde daha transfer olmadan var sendeki durumun aynı bende transfere kadar düzene sokmaya calsıyorum kayısılar sıvı tüketimi sıcak bişeyler vs

4.gun belirti için erken olabilir.ama nasıl stres yapmayacaksın öyle davran.
Benimde bağırsakların özellikle stres zamanı çok etkilenir kilitlenir.

Daha düşürme modunu dur bakalimm belirti olmayabilir daha çok erken canimm

İnşallah daha iyi olursun ama test gününe kadar lütfen kendini uzup strese girme.. azcik daha sabır

Belirtiler için zaten çok erken bencede stres yapma lütfen test gününe kadar Bence İlaçlarda yapıyor zaten bunu Benimde dengem altust oldu o konuda opu dan sonra sürekli kabızlık .Bebişin Seninle İnşallah Öyle düşün pozitif düşün Canım benim

İnşallah canım kızlar iyi ki varsınız. Desteğiniz içimi ferahlatıyor Hepimizin süreci güzel sonuçlansın inşallah

Merhaba bende ulseratif kolitim. İlk defa biraz iyiyim. Transfer aralikta olcak. Bende en cok tuvalet olayindan cok cok korkuyorum. İnsallah tutar sizin banada lutfen burdan yazin siz bana umut olcaksiniz insallah.duam sizinle

Aaa cnm lütfen onla hamileligin hic bir alakasi yok modunu düşürmen icin sebep degil. Belirti de arama ben 5 kez transfer olmuş bir kişi olarak hepsi farkli farkli gecti yani inan belirti ile alakaso yok bu isin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…