- 29 Eylül 2022
- 418
- 317
- 39
Hayırlı OlsunHerkese merhaba. Cuma günü opu yapıldı. Bugün telefon ettiler ilaçları kullanın sizi transfer gününü bildirmek üzere haber verecekler diye. Taze transfer genelde hangi gün yapılıyor? 3. Gün mü yoksa 5. Gün mü?
Hayırlı olsun seni görmüştüm kimyasal geçirmiştin sanki sende o sıra? Çok sevindim sağlıkla devam etsinEvet canim. B kalitem tuttu benim de
Benmde 19 u tam adet günüm test günüm
Merhaba canım. Açıkçası iyi olmaya çalışıyorum.. kronik bağırsak sorunum vardı, transfer sonrası atak yapası tuttu. Tuvalette geçiyor zamanım. Bebeğe zararı olacak diye korkuyorum. 4. gün oldu halâ belirtim yok. Modum düşük anlayacağın. Bir süre müsaadenizi isteyeceğim. Kimsenin modunu düşürmek istemiyorum
Merhaba canım. Açıkçası iyi olmaya çalışıyorum.. kronik bağırsak sorunum vardı, transfer sonrası atak yapası tuttu. Tuvalette geçiyor zamanım. Bebeğe zararı olacak diye korkuyorum. 4. gün oldu halâ belirtim yok. Modum düşük anlayacağın. Bir süre müsaadenizi isteyeceğim. Kimsenin modunu düşürmek istemiyorum
4.gun belirti için erken olabilir.ama nasıl stres yapmayacaksın öyle davran.Merhaba canım. Açıkçası iyi olmaya çalışıyorum.. kronik bağırsak sorunum vardı, transfer sonrası atak yapası tuttu. Tuvalette geçiyor zamanım. Bebeğe zararı olacak diye korkuyorum. 4. gün oldu halâ belirtim yok. Modum düşük anlayacağın. Bir süre müsaadenizi isteyeceğim. Kimsenin modunu düşürmek istemiyorum
Çok teşekkurler. Evet hazirandaki transferimde kimyasal, agustosdakinda negatif oldu. Sonra sil başdan yeniden başladik ekimde transfer olduHayırlı olsun seni görmüştüm kimyasal geçirmiştin sanki sende o sıra? Çok sevindim sağlıkla devam etsin
Daha düşürme modunu dur bakalimm belirti olmayabilir daha çok erken canimmMerhaba canım. Açıkçası iyi olmaya çalışıyorum.. kronik bağırsak sorunum vardı, transfer sonrası atak yapası tuttu. Tuvalette geçiyor zamanım. Bebeğe zararı olacak diye korkuyorum. 4. gün oldu halâ belirtim yok. Modum düşük anlayacağın. Bir süre müsaadenizi isteyeceğim. Kimsenin modunu düşürmek istemiyorum
İnşallah daha iyi olursun ama test gününe kadar lütfen kendini uzup strese girme.. azcik daha sabırA Angelbabybey insanın içine kurt düşünce kendini yiyip bitiriyor iştekefir, kayısı, zeytinyağı bolca tüket her gün canım. Ben yaşıyorum, siz yaşamayın
O o_k_y_n_sSmileess canlarım çok sağ olun kendimi toparlamaya çalışıcam inşallah
Belirtiler için zaten çok erken bencede stres yapma lütfen test gününe kadarA Angelbabybey insanın içine kurt düşünce kendini yiyip bitiriyor iştekefir, kayısı, zeytinyağı bolca tüket her gün canım. Ben yaşıyorum, siz yaşamayın
O o_k_y_n_sSmileess canlarım çok sağ olun kendimi toparlamaya çalışıcam inşallah
Pazartesi günü cnm ayın 14 ünde vericem insallah testi
Hadi Hayırlısı Olsun Kuzum Çok Az kalmışPazartesi günü cnm ayın 14 ünde vericem insallah testi
Merhaba bende ulseratif kolitim. İlk defa biraz iyiyim. Transfer aralikta olcak. Bende en cok tuvalet olayindan cok cok korkuyorum. İnsallah tutar sizin banada lutfen burdan yazin siz bana umut olcaksiniz insallah.duam sizinleMerhaba canım. Açıkçası iyi olmaya çalışıyorum.. kronik bağırsak sorunum vardı, transfer sonrası atak yapası tuttu. Tuvalette geçiyor zamanım. Bebeğe zararı olacak diye korkuyorum. 4. gün oldu halâ belirtim yok. Modum düşük anlayacağın. Bir süre müsaadenizi isteyeceğim. Kimsenin modunu düşürmek istemiyorum
Aaa cnm lütfen onla hamileligin hic bir alakasi yok modunu düşürmen icin sebep degil. Belirti de arama ben 5 kez transfer olmuş bir kişi olarak hepsi farkli farkli gecti yani inan belirti ile alakaso yok bu isinMerhaba canım. Açıkçası iyi olmaya çalışıyorum.. kronik bağırsak sorunum vardı, transfer sonrası atak yapası tuttu. Tuvalette geçiyor zamanım. Bebeğe zararı olacak diye korkuyorum. 4. gün oldu halâ belirtim yok. Modum düşük anlayacağın. Bir süre müsaadenizi isteyeceğim. Kimsenin modunu düşürmek istemiyorum
Cnm test yaptım şükür silikte olsa ikinci cizgi varHadi Hayırlısı Olsun Kuzum Çok Az kalmışKanı bekliceksin dimi
Cnm sen naaptin kanda baktircaktın4.gun belirti için erken olabilir.ama nasıl stres yapmayacaksın öyle davran.
Benimde bağırsakların özellikle stres zamanı çok etkilenir kilitlenir.