2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

3.gün embriyosu transfer olan arkadaşlar ve bu hafta başı transferi olan arkadaşlar ne durumdasınız kızlar ağrınız sızınız herhangi bir belirtiniz var mı? Birbirimizi bilgilendirelim bu süreçte :)

Kızlar bir şey sorucam. Sabah akşam lutinus fitil kullanıyorum. Fitili artık çok itemiyorum. Biraz itmeye zorladım ama duvar varmış gibiydi. Sizlerin de öyle mi?
Ben de benze sorunla karşılaştım,bugün başladım lutinus kullanmaya. İtmekte eğer zorlandım. Sonrasında bir kısmı geri gelmiş. Umarım birşey olmaz düzgün kullanmış oluruz, faydasını görürüz

Litunusun bir kismı mutlaka geri geliyor yani endiseniz olmasın ben bazen bisuna koyuyorum hepsi disari cikti diye soyleniyorum

3.gün embriyosu transfer olan arkadaşlar ve bu hafta başı transferi olan arkadaşlar ne durumdasınız kızlar ağrınız sızınız herhangi bir belirtiniz var mı? Birbirimizi bilgilendirelim bu süreçte :)
Belirti kısmı çok karışık ya herkeste bariz belirti olmuyor

Yumurtalar kaçıncı güne ulaşırsa sanırım transfer yapılıyor diye biliyorum.
Kaç yumurta toplandı canım bikgi verildi mi döllenenler ile alakalı??
Birde ilaç olarak ne kullanıyorsun ?

Doktorun dedigi ilaci kullan hatta birkac ay normal dene. 7 folikul cok iyi ama tup bebekte hemen tutmuyor ve cok masraflı bir tedavi. Yaşın kucukse 6 ay bence akisina birak spor yap stresini azalt ovulasyon takibi yap yumurtanin catlama gunlerini degerlendir ve adetin ikinci 15 gununden sonra yuruyus yap sadece kosma ziplama gibi hareketler yapma. Basin sağolsun bende annemi 21 yasinda kaybettim. Ve guclu olmak zorundasin. Toparla kendini. Reglin duzenliyse menepoz icin daha var demektir. 3 ay sonra yine git fsh ina baktir doktorunla irtibatta ol canim.

Benim kasıklardaki batmalar ve göğüs ağrılarım devam ediyor. Bugün 4. Günüm
Transfer günümüz aynı biliyorum benim de göğüs hassasiyeti kasıklarda batmalar devam ediyo, yanında da karın ve mide ağrısı ve gaz eşlik ediyo bacağımda da ani kramp ve çekilmeler oluyo sizin kasık batmaları ne tarafta oluyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…