- 29 Eylül 2022
- 418
- 317
- 39
Yaaa Çok güzel haber bu İnşallh Pazartesi Seninde güzel haberini duyarıız ve Salı Motive bir şekilde Bebişlerime kavusmaya giderimCnm test yaptım şükür silikte olsa ikinci cizgi varyarin daha test yapmam pazartesi yazarım insallah burdan
Insallah cnm insallah dularim burdaki herkes icinYaaa Çok güzel haber bu İnşallh Pazartesi Seninde güzel haberini duyarıız ve Salı Motive bir şekilde Bebişlerime kavusmaya giderim
Testini atta gözümüz açılsın yahu şoyleee :)Cnm test yaptım şükür silikte olsa ikinci cizgi varyarin daha test yapmam pazartesi yazarım insallah burdan
Ben de benze sorunla karşılaştım,bugün başladım lutinus kullanmaya. İtmekte eğer zorlandım. Sonrasında bir kısmı geri gelmiş. Umarım birşey olmaz düzgün kullanmış oluruz, faydasını görürüzKızlar bir şey sorucam. Sabah akşam lutinus fitil kullanıyorum. Fitili artık çok itemiyorum. Biraz itmeye zorladım ama duvar varmış gibiydi. Sizlerin de öyle mi?
Cnm evde degilim yoksa atacaktım zaten silikte olsaTestini atta gözümüz açılsın yahu şoyleee :)
Kaçıncı günün canim hayırlı olsun maşallah
Teşekkür ederimKaçıncı günün canim hayırlı olsun maşallah
Litunusun bir kismı mutlaka geri geliyor yani endiseniz olmasın ben bazen bisuna koyuyorum hepsi disari cikti diye soyleniyorumBen de benze sorunla karşılaştım,bugün başladım lutinus kullanmaya. İtmekte eğer zorlandım. Sonrasında bir kısmı geri gelmiş. Umarım birşey olmaz düzgün kullanmış oluruz, faydasını görürüz
Belirti kısmı çok karışık ya herkeste bariz belirti olmuyor3.gün embriyosu transfer olan arkadaşlar ve bu hafta başı transferi olan arkadaşlar ne durumdasınız kızlar ağrınız sızınız herhangi bir belirtiniz var mı? Birbirimizi bilgilendirelim bu süreçte :)
Sonuc cok iyi cnm 3. Gun embriyosu ve daha test gününe var cok tebrik ederim saglikla ilerlesin
Tammdir canm sende ilac kullanmadan yaptın süreç bakalım bende nasıl olcak merak etmekteyim belirtin varmı?Cnm evde degilim yoksa atacaktım zaten silikte olsa
Amin inşaallah hepimizin sağlıkla ilerlesinSonuc cok iyi cnm 3. Gun embriyosu ve daha test gününe var cok tebrik ederim saglikla ilerlesin
Yumurtalar kaçıncı güne ulaşırsa sanırım transfer yapılıyor diye biliyorum.Herkese merhaba. Cuma günü opu yapıldı. Bugün telefon ettiler ilaçları kullanın sizi transfer gününü bildirmek üzere haber verecekler diye. Taze transfer genelde hangi gün yapılıyor? 3. Gün mü yoksa 5. Gün mü?
Doktorun dedigi ilaci kullan hatta birkac ay normal dene. 7 folikul cok iyi ama tup bebekte hemen tutmuyor ve cok masraflı bir tedavi. Yaşın kucukse 6 ay bence akisina birak spor yap stresini azalt ovulasyon takibi yap yumurtanin catlama gunlerini degerlendir ve adetin ikinci 15 gununden sonra yuruyus yap sadece kosma ziplama gibi hareketler yapma. Basin sağolsun bende annemi 21 yasinda kaybettim. Ve guclu olmak zorundasin. Toparla kendini. Reglin duzenliyse menepoz icin daha var demektir. 3 ay sonra yine git fsh ina baktir doktorunla irtibatta ol canim.İki gündür aglamaktan gözlerim şişti 2 senedir gitmediğim doktor kalmadı herkes bir şeyin yok deyip gönderdi. Rahim filmi testler sperm testleri hersey yapıldı en son gittiğim doktor cocugun olur bir senede olmazsa iki senede olur bekle dedi. O sırada annemi kanserden kaybettim paikolojik olarak o kadar kötüydüm ki tedavi olmayı gec cocuga bile bakmazdım bende erteledim 2 ay önce güvümü topladım doktora gititm fsh 16 cıkınca menopoz olabilir dedi bir dahaki ay amh bakalım dedi bu ay gittim fsh normal aralıkta 11 amh 1.80 ultrasonda 7 folikül göründü doktor hemen tüp benek menopoza giriyosun gev kalırız dedi aglayarak cıktım doktorun yanından hemen özel bir hastanede baska bir doktora gittim ne menopozu dedi ben hiç takviye kullandınmı dedi folik asit bile kullanmadım hiç dedim prowomen berdi 2 ay sununbir deneyelim mi dedi herseyin normal git gez iç dedi olmazsa iki ay sonra gel yapalım dedi kafam karıstı iki ay gevmi olur kızlar bu degerler cokmu kötü
Benim kasıklardaki batmalar ve göğüs ağrılarım devam ediyor. Bugün 4. Günüm
Transfer günümüz aynı biliyorumBenim kasıklardaki batmalar ve göğüs ağrılarım devam ediyor. Bugün 4. Günüm
Transfer önceside transfer sornrasıda hergün yarım avakodo iyi gelir ceviz badem muz ve proteinler süt ürünleri tabikiTransferden öncemi iyi gelir canim