2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Herkese merhaba. Cuma günü opu yapıldı. Bugün telefon ettiler ilaçları kullanın sizi transfer gününü bildirmek üzere haber verecekler diye. Taze transfer genelde hangi gün yapılıyor? 3. Gün mü yoksa 5. Gün mü?
Bende ekim aayında taze transfer olmuştum 5. Günde olmuştu doktorun ve embriyologların embriyoların gelişimlerine göre sana bilgi vereceklerdir hayırlı olsun inşallah 🙏🙏🙏👐

Tammdir canm sende ilac kullanmadan yaptın süreç bakalım bende nasıl olcak merak etmekteyim belirtin varmı?
Aslında sadece rahim kalınlaşması icin ilac kullanmadım cnm. Transferden 5 gün önceden progestan igne ve litunus tablet kullanıyorum birde coraspirin. Belirti bazen hic tok bazen adet olacakken olan gurultular regl agrisi bazen hic birsey yok. Tabii test günü bakalim ne olacak. Senin ne zaman cnm belli oldu mu

Herkese merhaba. Cuma günü opu yapıldı. Bugün telefon ettiler ilaçları kullanın sizi transfer gününü bildirmek üzere haber verecekler diye. Taze transfer genelde hangi gün yapılıyor? 3. Gün mü yoksa 5. Gün mü?
Merhaba , hayırlısı olsun inşallah. Benimde taze transfer oldu. 3. Gün embriyosunu transfer ettiler

Aslında sadece rahim kalınlaşması icin ilac kullanmadım cnm. Transferden 5 gün önceden progestan igne ve litunus tablet kullanıyorum birde coraspirin. Belirti bazen hic tok bazen adet olacakken olan gurultular regl agrisi bazen hic birsey yok. Tabii test günü bakalim ne olacak. Senin ne zaman cnm belli oldu mu
Yani test günün ne zaman ve idrar testi yapacak mısın. Bugün kacinci gündü senin unutuyorum ve karistiyorum kusura bakma cnm cok kisi olunca 💞😍

Benm haftaya cumartesi test günüm
Ben adetten sora oksapar birde progestan fitil başladım bı de transfer günü progestan iğne oldum bikerelik kalcadan

Cnm hiç öyle düsünme 5. Denemesinde ilk defa devlette pozitif alan var. Yani o kadar iyi merkezlerde pozitif görmeyip devlette görebiliyorsun pozitifi. Tamaman nasip meselesi. Insallah sen de tez zamanda kavusursunn
Orası öyle ben 2.denememi devlette pozitifi gördüm ama hakkımız 3tane sınırlı oluyor oda bitti hayırlısı artık

Selam kizlarr benimde 8 kasimda Transferim gerceklesti cok sukur simdilik iyim sizin gunler nasil gidiyorr ?? ❤️🥰
Bu 3.cu transferim 2sinde olumsuz sonuclandi yurd disindaydim. Bende kalktim Turkiyeye geldim cok sukur burdan cok umidliyim bakalim. Rabbim acilan ellerimizi geri cevirmesin insallah.🤲🏻

Selam kizlarr benimde 8 kasimda Transferim gerceklesti cok sukur simdilik iyim sizin gunler nasil gidiyorr ?? ❤️🥰
Bu 3.cu transferim 2sinde olumsuz sonuclandi yurd disindaydim. Bende kalktim Turkiyeye geldim cok sukur burdan cok umidliyim bakalim. Rabbim acilan ellerimizi geri cevirmesin insallah.🤲🏻
Güzel sonuclarin olsun Rabbim nasip etsin aminnn..
Ben kitab oku , bulmaca çöz , flim izle , biraz güneşte dışarı cikiyorum oturuyorum bazen uzanıyorum öyle geçiyor Sabır dua tevvekulile bekliyoruz örgüye basliyim diyorum ama tembelligi atamadım üstümden 😁

Güzel sonuclarin olsun Rabbim nasip etsin aminnn..
Ben kitab oku , bulmaca çöz , flim izle , biraz güneşte dışarı cikiyorum oturuyorum bazen uzanıyorum öyle geçiyor Sabır dua tevvekulile bekliyoruz örgüye basliyim diyorum ama tembelligi atamadım üstümden 😁
Amiiin insallah canim hepimizde guzel sonuclar almak nasip olsun sen ne zaman oldun ? Nasilsin varmi bi sikayetin iyisin insallah🥰❤️

Amiiin insallah canim hepimizde guzel sonuclar almak nasip olsun sen ne zaman oldun ? Nasilsin varmi bi sikayetin iyisin insallah🥰❤️
Ben dün oldum daha yeniyiz miniklerle cebellesiyoruz 🤪 çok nazlilar bı tutunun sağlıkla haydi gelin diyip duruyorum 🤣 şikayetim biraz gaz şikayetim var karnım bazen gürül gürül )) bunu progestoron hormonu yapıyor ama başka da belli şikayetim yok zaten bana daha yeni pek bı belirti beklemiyorum senin varmı

Dün transfer oldum. 3. Gün transferi, ara ara giren ağrı, parmak ucu kadar leke oldu bir kez ve gaz var nedense.

Ben dün oldum daha yeniyiz miniklerle cebellesiyoruz 🤪 çok nazlilar bı tutunun sağlıkla haydi gelin diyip duruyorum 🤣 şikayetim biraz gaz şikayetim var karnım bazen gürül gürül )) bunu progestoron hormonu yapıyor ama başka da belli şikayetim yok zaten bana daha yeni pek bı belirti beklemiyorum senin varmı
Ay hadi insallah guzel sonuclar alirsin canim benimm hersey guzel gonlunce olsun insallah🤲🏻🥰❤️ bu surec birazcik yipratici Rabbim gonlumuze gore versin

Merhaba kızlar, aranıza yeni katıldım. 8 kasımda 5.gün dondurulmuş embriyo transferi oldum. Transfer gününü saymazsak bugün 3. Günüm. Dün hafif bel ağrım ve kasıklarımda ağrı , batmalar oldu. Şuan hiçbir şey yok , gayet iyiyim :) bir de gittim erken gebelik testi yaptım , tabi negatif çıktı erken olduğu için sanırım.
Canım merhaba kaç embryon oldu

Kızlar Bu Progestan veya Proluton Kalçadan olanın ağrısıyla nasıl baş ediliyor :KK43: Yaptırırken bi skntı yoktu 3-4 Saat geçti acayip agrı yapıyor Oturup kalkamıyorum 🙈Yarın full ayakta çalışacağım bu ağrı yarında devam eder mi Yarın yine var iğne öbür gün yine var sonraki günlerde of

X