2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Ben 1 kasımda transfer oldum bugün verdiğim test pozitif çıktı 5.gün embriyosu umarım sizlerde güzel haberler alırsınız Rabbim herkese en hayırlısını en güzelini versin
Ayy çok sevindimm, bir pozitif haberimiz daha Rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım

Ben 1 kasımda transfer oldum bugün verdiğim test pozitif çıktı 5.gün embriyosu umarım sizlerde güzel haberler alırsınız Rabbim herkese en hayırlısını en güzelini versin
Hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallah bende 7 kasımda transfer oldum 5.gün embriyoydu. Belirtilerin nelerdi tutunma kanaması oldu mu ?

Kızlar transfer sonrası akıntı durumunu nasıl?
Benim hiç yoktu bugün hafiften kaşık agrisiyla akıntı başladı

Selam kızlar bugün benim 10.gunum transfer den sonra 12kasim tahlil günüm bel ve kasık ağrılarım bugün o kadar yoğun değil sabah kalktığımda yoktu sonra tekrar başladı gidip gidip geliyor pozitif alanların da bu şekilde olan var mı

Ya gerçekten mi çok mutlu oldum Farisi bize olsun ne kadar güzel bir haber bizede dua et olurmu

Transfer olanlar ve olacak olanlar her sey cok guzel gecsin pozitif guzel haberler alalım insallah. Artı pozitif haberi alanlar hepinizi tek tek alıntılayamadım ama insallah saglıkla kucaklarınıza almak nasip olsun.
Bu arada ben de ilk gunler adet olacakmış gibi karın guruldaması ve kasık agrisi vardi simdi daha az oluyor.

Amin canim inşallah.yine test yaptinmi hiç?

Hayırlı haberler alırsınız inşallah benim de yarın test günüm dualarınızı eksik etmeyin

Aminnnn inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…