Ayy çok sevindimm, bir pozitif haberimiz dahaBen 1 kasımda transfer oldum bugün verdiğim test pozitif çıktı 5.gün embriyosu umarım sizlerde güzel haberler alırsınız Rabbim herkese en hayırlısını en güzelini versin
Hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallahBen 1 kasımda transfer oldum bugün verdiğim test pozitif çıktı 5.gün embriyosu umarım sizlerde güzel haberler alırsınız Rabbim herkese en hayırlısını en güzelini versin
Ben de senden 1 gün sonra transfer oldumHayırlı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallahbende 7 kasımda transfer oldum 5.gün embriyoydu. Belirtilerin nelerdi tutunma kanaması oldu mu ?
Adet sancısı gibi sancılarım var gaz ve şişlikte hissediyorum. Senin nasıl geçiyorBen de senden 1 gün sonra transfer oldumiki günün nasıldı?
Ben Progestan fitili kullanıyorum onun akıntısı var sadece ama kasık ağrım var benimdeKızlar transfer sonrası akıntı durumunu nasıl?
Benim hiç yoktu bugün hafiften kaşık agrisiyla akıntı başladı
Benim henüz 2. günüm. Arada sırada regli sancısı gibi ağrım oluyor ama başka bir şeyim yok. Günler saydıkça geçmiyorAdet sancısı gibi sancılarım var gaz ve şişlikte hissediyorum. Senin nasıl geçiyor
Benim henüz erken bi tarihte oldu, çok değişiklik yok . Sadece fitil akıntım varKızlar transfer sonrası akıntı durumunu nasıl?
Öğlene doğruymuş canimYarın saat kaçta olacak transferin canım
Ben Progestan fitili kullanıyorum onun akıntısı var sadece ama kasık ağrım var benimde
Ben progestan i iğne kullanıyorum. Değişiklik bugün başladıBenim henüz erken bi tarihte oldu, çok değişiklik yok . Sadece fitil akıntım var
Bende de progesteron fitil kullanıyorum onun akıntısı var sende ne gibi değişiklikler başladı normal akıntı mı oluyorBen progestan i iğne kullanıyorum. Değişiklik bugün başladı
Evet gerçekten geçmiyorBenim henüz 2. günüm. Arada sırada regli sancısı gibi ağrım oluyor ama başka bir şeyim yok. Günler saydıkça geçmiyorİnşallah tutunur bebeklerimiz
Ya gerçekten mi çok mutlu oldum Farisi bize olsun ne kadar güzel bir haber bizede dua et olurmuBen 1 kasımda transfer oldum bugün verdiğim test pozitif çıktı 5.gün embriyosu umarım sizlerde güzel haberler alırsınız Rabbim herkese en hayırlısını en güzelini versin
Normal akıntı başladı hiç yoktu.Bende de progesteron fitil kullanıyorum onun akıntısı var sende ne gibi değişiklikler başladı normal akıntı mı oluyor
Ben de litunus fitil kullanıyorum o cok çiktigi icin cok anlasılmiyo cnmKızlar transfer sonrası akıntı durumunu nasıl?
Amin canim inşallah.yine test yaptinmi hiç?Transfer olanlar ve olacak olanlar her sey cok guzel gecsin pozitif guzel haberler alalım insallah. Artı pozitif haberi alanlar hepinizi tek tek alıntılayamadım ama insallah saglıkla kucaklarınıza almak nasip olsun.
Bu arada ben de ilk gunler adet olacakmış gibi karın guruldaması ve kasık agrisi vardi simdi daha az oluyor.
Hayırlı haberler alırsınız inşallah benim de yarın test günüm dualarınızı eksik etmeyinCanım kızlarrr çok mesaj birikmiş okuyamadım hepsinisalı günü akşam üzeri oldu transferim. Sonrasında da il dışında olduğumdan yol vs derken buraya giremedim Güzel dilekleriniz için çooook teşekkür ederim Kasık ağrım var şimdilik, haftaya perşembe test günüm olacak
Aminnnn inşallahTransfer olanlar ve olacak olanlar her sey cok guzel gecsin pozitif guzel haberler alalım insallah. Artı pozitif haberi alanlar hepinizi tek tek alıntılayamadım ama insallah saglıkla kucaklarınıza almak nasip olsun.
Bu arada ben de ilk gunler adet olacakmış gibi karın guruldaması ve kasık agrisi vardi simdi daha az oluyor.