Teşekkür ederim yarın kan vericem bakalım Tek embriyo 5 günOoo baya var masallah tek embriyo mu koyuldu cift mi
Teşekkür ederimMasaalah bu silik çizgi falan değil ben burdayım diyorhayırlı olsun
Selam bende 3 ünde 5 gün transferi oldum 11 i cumartesi kan ver dedilerBenim de 5. gün embriyosu transfer edildi. 9. güne geliyor sanırım test günüm. Diğer kızlara kaçıncı gün söylendi acaba?
maşallah gozunaydin olsun kucağına al inşallah kolayca sağlıklaSelam kızlar rabbim hepiniz kucağını doldursun inşallahbende 3 kasım da 5 gün transferi oldum dün transfer gününü saymazsak 6 günüydü dayanamadım ve test yaptım baya belirgin silik çizgiyi gördüm
3 Kasım'da 3.gun embiryolariydiTeşekkür ederimsizin kaçıncı gündü dün
Çok erken canm çıkmaması normal biraz daha sabret3 Kasım'da 3.gun embiryolariydi
Öylemi bilmiyordum içim rahatladı biraz Çünkü aynı benimde 2 tane döllendi 2 embriyom var ve ikiside transfer olacak kısmet olursa haftaya benimde 3.günde donduruldu sayı az olduğu için sanırım öylesi daha mantıklı zaten riske girmemek bencede Çok teşekkür ederim Banada 7 hücreli gayet iyi dediler ama a-b demedikleri için hep merak ediyordum çok saol canım insallah sıkı sıkı tutunur bebişlerimizCanım bana da 3.gün embriyosu transfer edildi 7 hücreli. Benim 4 yumurtamdan 2si döllendiği için riske atmak istemedik hem doktorum hem ben, bıraksak belki 5.güne giderdi ama emin olmadığımız ve yumurtam az olduğu için 3.gün embriyosu transfer edildi. Ben sordum a b olarak nedir diye 5.gün embriyolarında o şekilde sınıflandırıyolarmış 3.gün için öyle bir sınıflandırma yokmuş. Orta kalite düşük kalite vs deniyor sadece ama 7 hücreli gayet iyiymiş anladığım kadarıyla
Evet kendini belli ediyor gibi inşallhBen az önce gene yaptım aynı
İnşallahÖylemi bilmiyordum içim rahatladı biraz Çünkü aynı benimde 2 tane döllendi 2 embriyom var ve ikiside transfer olacak kısmet olursa haftaya benimde 3.günde donduruldu sayı az olduğu için sanırım öylesi daha mantıklı zaten riske girmemek bencede Çok teşekkür ederim Banada 7 hücreli gayet iyi dediler ama a-b demedikleri için hep merak ediyordum çok saol canım insallah sıkı sıkı tutunur bebişlerimiz
İnşallah sana tutunur. Ve hiç bırakmaz.Kızlarr, kader ortaklarımm saat sabahın 6.30’u ve ben uyuyamıyorumbugün akşam üzeri 5-5.30 gibi embriyo transferim olacak. Lütfeenn dualarınızı eksik etmeyin O kadar imkansız bir sebepten tedaviye başladık ki .. Allah’tan ümit kesilmezmiş, hamd olsun Umarım embriyom bana tutunur ve sağlıklı, hayırlı evlat olur. Daha doğrusu hepimizinki öyle olur inşallahhh
İnşaAllahTeşekkür ederim rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Evet gercekten öyle merak ediyoruzİnşallahrica ederim ne demek ben de merak etmiştim niye a b bişey demediler diye anlıyorum seni de, insan bu süreçte bilmediği her şey konusunda endişeleniyo benim tek oldu transferim 8 kasımda bekleme sürecindeyim şimdi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz
Resmen görünüyorBen az önce gene yaptım aynı
Yarın saat kaçta olacak transferin canımBenimde fasulyemi almaya az kaldi bakalım
Amiin inşallah canım, çok teşekkür ederimİnşallah sana tutunur. Ve hiç bırakmaz.
Ben 1 kasımda transfer oldum bugün verdiğim test pozitif çıktı 5.gün embriyosu umarım sizlerde güzel haberler alırsınız Rabbim herkese en hayırlısını en güzelini versinMerhaba kızlarYaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım
Teşekkür ederım canım darısı tüm isteyenlere insallahResmen görünüyorGözün aydın canım
Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahBen 1 kasımda transfer oldum bugün verdiğim test pozitif çıktı 5.gün embriyosu umarım sizlerde güzel haberler alırsınız Rabbim herkese en hayırlısını en güzelini versin