2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

maşallah gozunaydin olsun kucağına al inşallah kolayca sağlıkla
O o_k_y_n_s daha erkendir senin bence bekle biraz bakalım

Öylemi bilmiyordum içim rahatladı biraz Çünkü aynı benimde 2 tane döllendi 2 embriyom var ve ikiside transfer olacak kısmet olursa haftaya benimde 3.günde donduruldu sayı az olduğu için sanırım öylesi daha mantıklı zaten riske girmemek bencede Çok teşekkür ederim Banada 7 hücreli gayet iyi dediler ama a-b demedikleri için hep merak ediyordum çok saol canım insallah sıkı sıkı tutunur bebişlerimiz

İnşallah rica ederim ne demek ben de merak etmiştim niye a b bişey demediler diye anlıyorum seni de, insan bu süreçte bilmediği her şey konusunda endişeleniyo benim tek oldu transferim 8 kasımda bekleme sürecindeyim şimdi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz

İnşallah sana tutunur. Ve hiç bırakmaz.

Evet gercekten öyle merak ediyoruz Benimde İlk Denemem Bide İnşallah hepimiz güzel sonuclar alırız

Ben 1 kasımda transfer oldum bugün verdiğim test pozitif çıktı 5.gün embriyosu umarım sizlerde güzel haberler alırsınız Rabbim herkese en hayırlısını en güzelini versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…