2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Selam kızlar rabbim hepiniz kucağını doldursun inşallah 🙏 bende 3 kasım da 5 gün transferi oldum dün transfer gününü saymazsak 6 günüydü dayanamadım ve test yaptım baya belirgin silik çizgiyi gördüm 🥰
maşallah gozunaydin olsun kucağına al inşallah kolayca sağlıkla 🥰
O o_k_y_n_s daha erkendir senin bence bekle biraz bakalım

Canım bana da 3.gün embriyosu transfer edildi 7 hücreli. Benim 4 yumurtamdan 2si döllendiği için riske atmak istemedik hem doktorum hem ben, bıraksak belki 5.güne giderdi ama emin olmadığımız ve yumurtam az olduğu için 3.gün embriyosu transfer edildi. Ben sordum a b olarak nedir diye 5.gün embriyolarında o şekilde sınıflandırıyolarmış 3.gün için öyle bir sınıflandırma yokmuş. Orta kalite düşük kalite vs deniyor sadece ama 7 hücreli gayet iyiymiş anladığım kadarıyla
Öylemi bilmiyordum içim rahatladı biraz Çünkü aynı benimde 2 tane döllendi 2 embriyom var ve ikiside transfer olacak kısmet olursa haftaya benimde 3.günde donduruldu sayı az olduğu için sanırım öylesi daha mantıklı zaten riske girmemek bencede Çok teşekkür ederim Banada 7 hücreli gayet iyi dediler ama a-b demedikleri için hep merak ediyordum çok saol canım insallah sıkı sıkı tutunur bebişlerimiz 🙏❤️

Öylemi bilmiyordum içim rahatladı biraz Çünkü aynı benimde 2 tane döllendi 2 embriyom var ve ikiside transfer olacak kısmet olursa haftaya benimde 3.günde donduruldu sayı az olduğu için sanırım öylesi daha mantıklı zaten riske girmemek bencede Çok teşekkür ederim Banada 7 hücreli gayet iyi dediler ama a-b demedikleri için hep merak ediyordum çok saol canım insallah sıkı sıkı tutunur bebişlerimiz 🙏❤️
İnşallah🙏🏻🍀 rica ederim ne demek ben de merak etmiştim niye a b bişey demediler diye anlıyorum seni de, insan bu süreçte bilmediği her şey konusunda endişeleniyo😊 benim tek oldu transferim 8 kasımda bekleme sürecindeyim şimdi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz🌸

Kızlarr, kader ortaklarımm saat sabahın 6.30’u ve ben uyuyamıyorum 🤭 bugün akşam üzeri 5-5.30 gibi embriyo transferim olacak. Lütfeenn dualarınızı eksik etmeyin 🤲🏻🫶 O kadar imkansız bir sebepten tedaviye başladık ki .. Allah’tan ümit kesilmezmiş, hamd olsun 💜 Umarım embriyom bana tutunur ve sağlıklı, hayırlı evlat olur. Daha doğrusu hepimizinki öyle olur inşallahhh❤️
İnşallah sana tutunur. Ve hiç bırakmaz.

İnşallah🙏🏻🍀 rica ederim ne demek ben de merak etmiştim niye a b bişey demediler diye anlıyorum seni de, insan bu süreçte bilmediği her şey konusunda endişeleniyo😊 benim tek oldu transferim 8 kasımda bekleme sürecindeyim şimdi bakalım inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz🌸
Evet gercekten öyle merak ediyoruz 🙈 Benimde İlk Denemem Bide İnşallah hepimiz güzel sonuclar alırız 🙏

Merhaba kızlar🙋🏻‍♀️ Yaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım 🧿💖🌸
Ben 1 kasımda transfer oldum bugün verdiğim test pozitif çıktı 5.gün embriyosu umarım sizlerde güzel haberler alırsınız Rabbim herkese en hayırlısını en güzelini versin 😊

X