- 9 Kasım 2022
- 14
- 30
- 36
Amin inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasınBende bugün saat :15.00 da dondurulmuş tek embriyo transferi oldum kızlarbu sefer daha sakin ve rahattım inşallah bebişim sımsıkı tutunur bana, sizden de dualarınızı bekliyorum Allahım hayırlısı ile pozitifleri görmeyi ve devamında sağlıklı gebelik yaşamamızı nasip etsin
O sıkışık hal çok kötü yaa ben 20 dj dayanabildim ama ayağa kalkmadim bir kap getirdiler uzanarak yaptım inşallah sorun olmazAmin canım benim inşallahAçıkçası beni en çok sıkışık olma durumu strese sokuyordu diğer iki transferimde bu durum beni rahatsız etmişti ama bu sefer çok su içmedim stres yapmayınca daha sakindim güzel geçti transferim
O sıkışık hal çok kötü yaa ben 20 dj dayanabildim ama ayağa kalkmadim bir kap getirdiler uzanarak yaptımAmin canım benim inşallahAçıkçası beni en çok sıkışık olma durumu strese sokuyordu diğer iki transferimde bu durum beni rahatsız etmişti ama bu sefer çok su içmedim stres yapmayınca daha sakindim güzel geçti transferim
Amin canım benim inşallahAçıkçası beni en çok sıkışık olma durumu strese sokuyordu diğer iki transferimde bu durum beni rahatsız etmişti ama bu sefer çok su içmedim stres yapmayınca daha sakindim güzel geçti transferim
Benim de 5. gün embriyosu transfer edildi. 9. güne geliyor sanırım test günüm. Diğer kızlara kaçıncı gün söylendi acaba?
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle canımmÖğlene doğruymuş canim
Test yapmana kaç gün kaldı canımTransfer olanlar ve olacak olanlar her sey cok guzel gecsin pozitif guzel haberler alalım insallah. Artı pozitif haberi alanlar hepinizi tek tek alıntılayamadım ama insallah saglıkla kucaklarınıza almak nasip olsun.
Bu arada ben de ilk gunler adet olacakmış gibi karın guruldaması ve kasık agrisi vardi simdi daha az oluyor.
Hayırlı haberler alırsın inşallah canımBenim 31 Ekim'de oldu transferim 12 Kasım da test yap dedi
Yaptım cnm yine cok silik cizgi çıktı ama sanki daha belirgindiAmin canim inşallah.yine test yaptinmi hiç?
Pazartesi yapicam insallah cnm daha var yaniHadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle canımm
Test yapmana kaç gün kaldı canım
Güzel düşünelim inşallah güzel olsun tutunma ağrılarıdır inşallahNormal akıntı başladı hiç yoktu.
Kaşık ağrısı ve bel ağrısı da başladı.
Çatlatma ignesinin 12.gunu
Pazartesiyi iple çekiyoruz o haldePazartesi yapicam insallah cnm daha var yanisen idrar testi yapmayi düsünüyomusun bu arada
Bu arada litunusu itememen normal bazen o bolge daha açik bazen daha kapali olabiliyor. Sen progestan igne kullaniyor musun?
Hiç bir belirtim yoktu sadece kasık ağrısı oldu son günlerde hatta tahlil vermeden önceki gece lekelenme oldu dünya başıma yıkıldı daha öncede başarısız bir transferim olmuştu başlıyor yine aynı şeyler diye düşündüm ama ertesi öğlen hayırlı haberi aldım Allahın izni ile Rabbim kucağımızada almayı nasip etsin hepimize isteyen bekleyen herkeseBen de senden 1 gün sonra transfer oldumiki günün nasıldı?
Tutunma lekelenmem oldu tahlilden bir önceki gece yani dün gece ama akşama kadar yavaş yavaş beyaza döndü sadece kasık ağrılarım biraz zorlayıcıHayırlı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallahbende 7 kasımda transfer oldum 5.gün embriyoydu. Belirtilerin nelerdi tutunma kanaması oldu mu ?
İdrar tahlili yapmanızı önermem ben 9.gün test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu ister istemez ama ertesi gün değerim 135 çıktı yanıltıcı olabiliyorPazartesiyi iple çekiyoruz o halde
içime su serptin, korkudan çok da itelemek istemedim fitili. Testi kaçıncı gün yapayım bilemiyorumEvet canım, progestan dex iğne de kullanıyorum.
Aminn çook teşekkür ederimAyy çok sevindimm, bir pozitif haberimiz dahaRabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin canım
7. gün kan tahlili versem erken mi olurİdrar tahlili yapmanızı önermem ben 9.gün test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu ister istemez ama ertesi gün değerim 135 çıktı yanıltıcı olabiliyor
Doktorunuzun söylediği günde vermenizi öneririm zaten olabilecek en yakın güne veriyorlar7. gün kan tahlili versem erken mi olur
ilk günlerde tutunma lekesi geliyor diye sanmıştım oyüzden gelmeyince üzüldüm tutmadı diye ozman umudum devam ediyorTutunma lekelenmem oldu tahlilden bir önceki gece yani dün gece ama akşama kadar yavaş yavaş beyaza döndü sadece kasık ağrılarım biraz zorlayıcı
Herkeste farklı olur tabi ama uzun süredir progestan kullandığım için adet görmeniz pek mümkün değil yüksek ihtimal tutunma lekelenmesi diye söyledi doktorum şimdilik dediği gibi çıktı bakalım gün aşırı kan tahliline devamilk günlerde tutunma lekesi geliyor diye sanmıştım oyüzden gelmeyince üzüldüm tutmadı diye ozman umudum devam ediyor