2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Amin inşallah Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın

O sıkışık hal çok kötü yaa ben 20 dj dayanabildim ama ayağa kalkmadim bir kap getirdiler uzanarak yaptım inşallah sorun olmaz

O sıkışık hal çok kötü yaa ben 20 dj dayanabildim ama ayağa kalkmadim bir kap getirdiler uzanarak yaptım

Benim de 5. gün embriyosu transfer edildi. 9. güne geliyor sanırım test günüm. Diğer kızlara kaçıncı gün söylendi acaba?

Öğlene doğruymuş canim
Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle canımm
Test yapmana kaç gün kaldı canım

Kızlar bir şey sorucam. Sabah akşam lutinus fitil kullanıyorum. Fitili artık çok itemiyorum. Biraz itmeye zorladım ama duvar varmış gibiydi. Sizlerin de öyle mi?

Hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz, dualarımız seninle canımm

Test yapmana kaç gün kaldı canım
Pazartesi yapicam insallah cnm daha var yani sen idrar testi yapmayi düsünüyomusun bu arada
Bu arada litunusu itememen normal bazen o bolge daha açik bazen daha kapali olabiliyor. Sen progestan igne kullaniyor musun?

Pazartesi yapicam insallah cnm daha var yani sen idrar testi yapmayi düsünüyomusun bu arada
Bu arada litunusu itememen normal bazen o bolge daha açik bazen daha kapali olabiliyor. Sen progestan igne kullaniyor musun?
Pazartesiyi iple çekiyoruz o halde
içime su serptin, korkudan çok da itelemek istemedim fitili. Testi kaçıncı gün yapayım bilemiyorum Evet canım, progestan dex iğne de kullanıyorum.

Ben de senden 1 gün sonra transfer oldum iki günün nasıldı?
Hiç bir belirtim yoktu sadece kasık ağrısı oldu son günlerde hatta tahlil vermeden önceki gece lekelenme oldu dünya başıma yıkıldı daha öncede başarısız bir transferim olmuştu başlıyor yine aynı şeyler diye düşündüm ama ertesi öğlen hayırlı haberi aldım Allahın izni ile Rabbim kucağımızada almayı nasip etsin hepimize isteyen bekleyen herkese

Hayırlı olsun darısı tüm bekleyenlere inşallah bende 7 kasımda transfer oldum 5.gün embriyoydu. Belirtilerin nelerdi tutunma kanaması oldu mu ?
Tutunma lekelenmem oldu tahlilden bir önceki gece yani dün gece ama akşama kadar yavaş yavaş beyaza döndü sadece kasık ağrılarım biraz zorlayıcı

Pazartesiyi iple çekiyoruz o halde
içime su serptin, korkudan çok da itelemek istemedim fitili. Testi kaçıncı gün yapayım bilemiyorum Evet canım, progestan dex iğne de kullanıyorum.
İdrar tahlili yapmanızı önermem ben 9.gün test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu ister istemez ama ertesi gün değerim 135 çıktı yanıltıcı olabiliyor

İdrar tahlili yapmanızı önermem ben 9.gün test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu ister istemez ama ertesi gün değerim 135 çıktı yanıltıcı olabiliyor
7. gün kan tahlili versem erken mi olur

7. gün kan tahlili versem erken mi olur
Doktorunuzun söylediği günde vermenizi öneririm zaten olabilecek en yakın güne veriyorlar bende inanılmaz zor sabrettim çok zor bir süreç zaman çabucak aksın sizin için inşallah

Tutunma lekelenmem oldu tahlilden bir önceki gece yani dün gece ama akşama kadar yavaş yavaş beyaza döndü sadece kasık ağrılarım biraz zorlayıcı
ilk günlerde tutunma lekesi geliyor diye sanmıştım oyüzden gelmeyince üzüldüm tutmadı diye ozman umudum devam ediyor

ilk günlerde tutunma lekesi geliyor diye sanmıştım oyüzden gelmeyince üzüldüm tutmadı diye ozman umudum devam ediyor
Herkeste farklı olur tabi ama uzun süredir progestan kullandığım için adet görmeniz pek mümkün değil yüksek ihtimal tutunma lekelenmesi diye söyledi doktorum şimdilik dediği gibi çıktı bakalım gün aşırı kan tahliline devam Rabbim umudunuzu söndürmesin sizinde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…