- 24 Temmuz 2022
- 1.641
- 1.980
- 34
Çok zor yaw iğnemi degilmi ikilemi ama beklicez mecbur bı sureİğneden sonra 12 günde falan etki gidiyor diyorlar ama sabredebilirsen ister 9 bekle ister 13
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok zor yaw iğnemi degilmi ikilemi ama beklicez mecbur bı sureİğneden sonra 12 günde falan etki gidiyor diyorlar ama sabredebilirsen ister 9 bekle ister 13
Ya beklemek zor bı muallakÇok zor yaw iğnemi degilmi ikilemi ama beklicez mecbur bı sure
Ay insaalahBence olabilir benimde pozitifse çıkar böyle. Koyulaşır inşallah ilk idrar da olmadığı için erken vakitte çıkar böyle :) hadi herkes pozitif görsün tek tek inşallah
Allah isteyen herkese nasip etsin bende transfer oldum beklemedeyimAllah ağzınızın tadını bozmasın, yuvanızı hayırlı, sağlıklı evlatla taçlandırsın inşallah
Evet supriz olmasın bende öyle yapardım kanı beklemek insanı kalpten götürüyor cunku carpntim oluyo benmYa beklemek zor bı muallak
Ay insaalah
Yarın test yapmayayım cuma ilk idrarla normal gebelik testi yapayım diyorum.
Pazartesi test günüm
Birde pazartesi hastaneye gitmeden yapacağım kendimi çıkacak sonuçlara hazır hissedeyim
Benim bugün 10. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktı ama Cuma günü kanda yapacam umudum hala var bence sizde kanda yapinYa beklemek zor bı muallak
Ay insaalah
Yarın test yapmayayım cuma ilk idrarla normal gebelik testi yapayım diyorum.
Pazartesi test günüm
Birde pazartesi hastaneye gitmeden yapacağım kendimi çıkacak sonuçlara hazır hissedeyim
Kan testi için 14 Kasım dediler o günü bekleyeceğimBenim bugün 10. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktı ama Cuma günü kanda yapacam umudum hala var bence sizde kanda yapin
Aynen bekleyin bugün ki negatiften sonra modum düştü yinede Allah tan umut kesilmez dedim Ne diyelim Allah emeklerimizi boşa çıkarmasin inşallahKan testi için 14 Kasım dediler o günü bekleyeceğim
AminAynen bekleyin bugün ki negatiften sonra modum düştü yinede Allah tan umut kesilmez dedim Ne diyelim Allah emeklerimizi boşa çıkarmasin inşallah
Cnm fotoda belli olmuyorki bildigin hayalet cizgi gibi bisey11 günde geçer sanırım etki ya ben öyle biliyorum testini bı ataemisin bakalım
Cnm ben senin ikinci cizgiyi gördüm artik cizgi görmekte uzman olmuşumBenim test ilk 5 dakikada çıkmadı sonra çıktı.
Bende kuruma çizgisi mi diye gittim yıkadım sonra oynarken renkli kısmı tamamen kazındı
Fotoğraf da belli değil hic
Benim ki ilk idrar değil hatta ve çok erken o nedenle böyle tuhaf tuhaf şeyler yaptım.
Ama Allah'tan tek duam sonuna kadar gidemeyecekse Bana pozitifi testte göstermesin.
Çünkü testte pozitif görüp farklı sebeplerden dolayı kucağa alamamak daha yıpratıcı.
Bazı kisilerin beta hcg hormonu idrara geç karışıyor insallah oyledir sizin de umudu kaybetmek yok.Benim bugün 10. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktı ama Cuma günü kanda yapacam umudum hala var bence sizde kanda yapin
Ben sabahtan beri kör olacağım artıkCnm ben senin ikinci cizgiyi gördüm artik cizgi görmekte uzman olmuşum
Kizlar birşey soracağım yumurtlamadan sora progeston testi istedimi doktor? Yumurtlama nasıl olmuş diye... Malum hiç ilaç filan yok bizde.Ben sabahtan beri kör olacağım artık
Test bile yırtıldı.
Ama hâlâ emin değilim çünkü çatlatma iğnesi etkisi de olabilir.
Siyah beyaz foto yapınca çıkıyor
Photoshop bile yaptım
Ben transferden 1 gün önce progestan iğneye başladım.Kizlar birşey soracağım yumurtlamadan sora progeston testi istedimi doktor? Yumurtlama nasıl olmuş diye... Malum hiç ilaç filan yok bizde.
Opu dan sora oldun sanırım canm doğal degil seninki dimi.Ben transferden 1 gün önce progestan iğneye başladım.
Opu dan 2 gün önce progesteron testi yapılmış bana
Yok iğneli tedaviopu sonrası transferOpu dan sora oldun sanırım canm doğal degil seninki dimi.
Haydi güzel sonuçların olsun insallah çok çok pozitifler gelsin sanada canimCanım kızlarrr çok mesaj birikmiş okuyamadım hepsini salı günü akşam üzeri oldu transferim. Sonrasında da il dışında olduğumdan yol vs derken buraya giremedim Güzel dilekleriniz için çooook teşekkür ederim Kasık ağrım var şimdilik, haftaya perşembe test günüm olacak