2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Çok zor yaw iğnemi degilmi ikilemi😁 ama beklicez mecbur bı sure
Ya beklemek zor bı muallak 🙂
Bence olabilir benimde pozitifse çıkar böyle. Koyulaşır inşallah ilk idrar da olmadığı için erken vakitte çıkar böyle :) hadi herkes pozitif görsün tek tek inşallah
Ay insaalah 🙂
Yarın test yapmayayım cuma ilk idrarla normal gebelik testi yapayım diyorum.
Pazartesi test günüm
Birde pazartesi hastaneye gitmeden yapacağım kendimi çıkacak sonuçlara hazır hissedeyim

Ay insaalah 🙂
Pazartesi test günüm
Birde pazartesi hastaneye gitmeden yapacağım kendimi çıkacak sonuçlara hazır hissedeyim
Evet supriz olmasın bende öyle yapardım kanı beklemek insanı kalpten götürüyor cunku carpntim oluyo benm 🤣

Ay insaalah 🙂
Pazartesi test günüm
Benim bugün 10. Günüm idrar testi yaptım negatif çıktı ama Cuma günü kanda yapacam umudum hala var bence sizde kanda yapin

Benim test ilk 5 dakikada çıkmadı sonra çıktı.
Bende kuruma çizgisi mi diye gittim yıkadım 🙂 sonra oynarken renkli kısmı tamamen kazındı
Fotoğraf da belli değil hic

Benim ki ilk idrar değil hatta ve çok erken o nedenle böyle tuhaf tuhaf şeyler yaptım.
Ama Allah'tan tek duam sonuna kadar gidemeyecekse Bana pozitifi testte göstermesin.
Çünkü testte pozitif görüp farklı sebeplerden dolayı kucağa alamamak daha yıpratıcı.
Cnm ben senin ikinci cizgiyi gördüm artik cizgi görmekte uzman olmuşum 🤣🤣

Ben sabahtan beri kör olacağım artık
Test bile yırtıldı.
Ama hâlâ emin değilim çünkü çatlatma iğnesi etkisi de olabilir.

Siyah beyaz foto yapınca çıkıyor
Photoshop bile yaptım 🙂
Kizlar birşey soracağım yumurtlamadan sora progeston testi istedimi doktor? Yumurtlama nasıl olmuş diye... Malum hiç ilaç filan yok bizde.

Kizlar birşey soracağım yumurtlamadan sora progeston testi istedimi doktor? Yumurtlama nasıl olmuş diye... Malum hiç ilaç filan yok bizde.
Ben transferden 1 gün önce progestan iğneye başladım.

Opu dan 2 gün önce progesteron testi yapılmış bana

Canım kızlarrr çok mesaj birikmiş okuyamadım hepsini 😊 salı günü akşam üzeri oldu transferim. Sonrasında da il dışında olduğumdan yol vs derken buraya giremedim 🥰 Güzel dilekleriniz için çooook teşekkür ederim 💕 Kasık ağrım var şimdilik, haftaya perşembe test günüm olacak 🥹🫶🤲🏻

Canım kızlarrr çok mesaj birikmiş okuyamadım hepsini 😊 salı günü akşam üzeri oldu transferim. Sonrasında da il dışında olduğumdan yol vs derken buraya giremedim 🥰 Güzel dilekleriniz için çooook teşekkür ederim 💕 Kasık ağrım var şimdilik, haftaya perşembe test günüm olacak 🥹🫶🤲🏻
Haydi güzel sonuçların olsun insallah çok çok pozitifler gelsin sanada canim

X