Amiiin inşallah canım benimHaydi güzel sonuçların olsun insallah çok çok pozitifler gelsin sanada canim
Bı ben almadım bebemi daha hepiniz aldınız tekne kazintisi ben kaldımAmiiin inşallah canım benimHepimizin güzel sonuçlansın da emeklerimize değse keşke Cuma günü de senden güzel haberler almayı bekliyorum
Bı ben almadım bebemi daha hepiniz aldınız tekne kazintisi ben kaldıminşallah canm benmde bir gün kaldı inşallah bakalimm
Hayırlı olsun canımBende bugün saat :15.00 da dondurulmuş tek embriyo transferi oldum kızlarbu sefer daha sakin ve rahattım inşallah bebişim sımsıkı tutunur bana, sizden de dualarınızı bekliyorum Allahım hayırlısı ile pozitifleri görmeyi ve devamında sağlıklı gebelik yaşamamızı nasip etsin
Evet canım Rabbime teslimiz herşeyin üstesinden onun yardımıyla geleceğiz inşallahKavuşmana son 2 ya o kadar farklı bir şey ki embriyonun resmine bakıp bakıp durdum transfere kadar sıfır spermle yola çıkıp hiç anne-baba olamayacağız diyerek başladık. Tutunmasa bile yine de elhamdülillah Hasretlerimiz güzel sonuçlansın
Oo maşallah peşpeşeyiz hepimiz tek tek herkesin yüzünü güldürsün mevlamBende bugün saat :15.00 da dondurulmuş tek embriyo transferi oldum kızlarbu sefer daha sakin ve rahattım inşallah bebişim sımsıkı tutunur bana, sizden de dualarınızı bekliyorum Allahım hayırlısı ile pozitifleri görmeyi ve devamında sağlıklı gebelik yaşamamızı nasip etsin
Amin canım benim inşallahHayırlı olsun canımsımsıkı tutunsun sana inşallah Ben dün aşırı heyecanlıydım ya
Çok sevindim senin adına canımAmin canım benim inşallahAçıkçası beni en çok sıkışık olma durumu strese sokuyordu diğer iki transferimde bu durum beni rahatsız etmişti ama bu sefer çok su içmedim stres yapmayınca daha sakindim güzel geçti transferim
21 dedi canım doktorum 5.gün embriyosu ama 13.günde test yaptır dediÇok sevindim senin adına canımtest günün 18’i değil mi?
Hadi hayırlı olsun.Selam kızlar rabbim hepiniz kucağını doldursun inşallahbende 3 kasım da 5 gün transferi oldum dün transfer gününü saymazsak 6 günüydü dayanamadım ve test yaptım baya belirgin silik çizgiyi gördüm
Ben az önce gene yaptım aynıHadi hayırlı olsun.
Bende 3 Kasım 3.gun dün erken gebelik yaptım hafif çizgi gördüm gibi
Bugün ilk idrarla normal test yaptım cikmadi
Ooo baya var masallah tek embriyo mu koyuldu cift miBen az önce gene yaptım aynı
Cnm cok erken ama normal test icinHadi hayırlı olsun.
Bende 3 Kasım 3.gun dün erken gebelik yaptım hafif çizgi gördüm gibi
Bugün ilk idrarla normal test yaptım cikmadi
Canım bana da 3.gün embriyosu transfer edildi 7 hücreli. Benim 4 yumurtamdan 2si döllendiği için riske atmak istemedik hem doktorum hem ben, bıraksak belki 5.güne giderdi ama emin olmadığımız ve yumurtam az olduğu için 3.gün embriyosu transfer edildi. Ben sordum a b olarak nedir diye 5.gün embriyolarında o şekilde sınıflandırıyolarmış 3.gün için öyle bir sınıflandırma yokmuş. Orta kalite düşük kalite vs deniyor sadece ama 7 hücreli gayet iyiymiş anladığım kadarıylaArkadaşlar bu Embriyo Kalitesi neye göre veriliyor benim 2 dondurulmus embriyom var 3.gün donduruldu bana A-b gibi birşey söylenmedi 2 side 7 hücreli gelişimleri güzel Şansa Bırakmak İstemedik Dordunduk Dendi Ama Kalite Anlamında bişey denmedi Yani 7 Hücreli Nasıl olmuş oluyor Benimde transferime az kaldı ve sanırım ikisi birlikte donduruldu ve ikisi beraber transfer edilecek demek oluyor sanırım Malesef Merkezim ve Dr um bu konuda çok kıt Agzından laf alamıyosun hatta dondurma sonrası ilk muayenede bişeyler sormak istedim neler yapıldı nasıl ilerleyeceğiz vs gibi bide testledi dr um Sen Türkiyenin En iyi tüp bebek merkezindesin Fazla İnternete Takılma Gereken neyse o yapılacak gibi bana resmen Cahil İnsan Muamelesi Yaptı Yani O güne kadar hersey cok iyidi o gün bana yüzde 50 şansınız var Zaten Amh düşük ki 1.04 Amh değerim yok yaşın kac 37 vs Erkek Faktörü var belli olmaz vs gibi konuşup beni aşırı derecede demorilize etti .Derdi Embriyo Havuzu Olusturmaktı ben olusan iki tanesini transfer istedim gerçi bu diyalogtan sonra tutacağı inancımı da kaybettimde Nasip Allah Bilir İmkanım Olsa Orada Transfer OlmayacağımBu kalite konusunda bilgisi olan arkadaşlarım cvb verirseniz çok sevinirim
Masaalah bu silik çizgi falan değil ben burdayım diyorBen az önce gene yaptım aynı
Evet erken de deee si şu merakCnm cok erken ama normal test icin