2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Evet evet az kaldı seninde hadi inşallah Anladim canm bende o konuda çok kararsızım sorma.. kura cekicem en son artık tek iki mi diye :))))

hadı hayırlı olsun canım, cok guzel gecsın ve yavrun saglıkla tutunsun sana,
hayırlı evlat olsun

Evet evet az kaldı seninde hadi inşallah Anladim canm bende o konuda çok kararsızım sorma.. kura cekicem en son artık tek iki mi diye :))))
Yaa Evet inşallah kuzum Valla hem ikiz çok zor diyorum hem bir kız bir erkek olsa oh mis diyorum zaten yaş 36-37 benim tekte olsa tekrar denemem diyorum çok ilk denemem olduğu ve sadece 2 embriyom olduğu İçin kader belki böyledir çift olmalı diyorum bayagı gelip gidiyor düşünceler benimde

Ayyy papatyam az kalmış yaaa beni heyecan bastı şimdi kontrollere gidiyor musun? Yumuşların nasıllar afiyetteler mi
evet kuzum ya, nasıl oldu işin içine girdim vs hiç anlayamadım vallahi ,
çok tuhaftı , telaş ederken birden içinde buldum kendimi , iyi de oldu ..
adetın 3.gunu gıtmıstım kuuz ıgnelere basladık , yarın kontrolum var bakalım :)
ınsallah ıyılerdır yumoşlarda
senın ne zaman kontrol adet olunca gıtcektın dımı ?

Hayırlı olsun

Şuan transfer için bekliyorsun sanırım canım N nibu22 inşallah herşey yolunda gider Sıkı sıkı tutunur sana bebişin Dualarım seninle ve tüm arkadaslarımla

Ayy iyi olmuş düşün düşün araştır nereye kadar artık hareket vakti
Benim bir haftam kaldı regle ve kontrole.. inşallah sepet sepet yumurtlarım bu ay

Cnm tabii ki bunun kararını sen vereceksin ama tavsiyem 2 olması her anlamda daha avantajli ikiz olursa evt bi sure zorlanirsın ama hem gebelik şansı artıyor hem de ikizin de farkli guzellikleri var. Üstelik bazen biri tutup biri tutmayabiliyor.

Sevindim cnm demek o gün doktorun sinirli anına denk gelmiş olabilirsin tabii ki yine de bu tavri görmeniz gerekmez o cok ayrı. Bu arada evt yumurtan buyümüs catlatma igneni vurulma zamanın yaklaşmış görünüyor.

Evet canım bende bugun tekrar biraz daha iyi hissettim kendimi ama elbette o tavra bürünmemesi gerekirdi Neyse Artık Umarım Güzel Sonuclar Alırım Kan sonucum cıktı ve tekrar aradılar cuma yine muayene ve kan denildi bende 8.5 u duyunca bi şaşırdım ama rahim kalınlastırma için bugun bi ilacta verdi vardır bir bildiği yine heralde haftaya transfer dedi heralde hafta ortası yada bulmadan yapılacak benimde transferim galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…