Evet evet az kaldı seninde hadi inşallah Anladim canm bende o konuda çok kararsızım sorma.. kura cekicem en son artık tek iki mi diye :))))Yok canım opu sonrası hiç klomen kullanmadım şuan 3 gündür Corasprin , Folik asit , Birde Dekort kullanmaya başlamıştım şimdide Divina verdi rahim kalınlaşması için dedi sadece beyaz olan ilaçları kullanacakmışım haftayada bebişleri transfer dedi sanıyorum direk çift olarak transfer geçiyor aklından bu konuda biraz korkuyorum da hem istiyorum da bilmiyorum saglıkla olsunda insallah
Opu Olcan dimi daha guzel guzel yumoşlar olmuştur insallaholsun saglıklı olsunlarda en onemlısı o ya,
benımde yarınn kontrol bakalım ne durumda yumoşlar bugun bıraz agrım var ..
ya inşallaahhh kuzu saglıkla alırız yavrularımızı kucaklarımıza,amiinnn
kasıklarımda mınık mınık agrılar varİnşallah canım benim ne gibi bir ağrın var ?
hadı hayırlı olsun canım, cok guzel gecsın ve yavrun saglıkla tutunsun sana,Şimdi çıktım dr dan arkadaşlar çok şükür bugün daha ılımlıydı 8.5 Rahim kalınlığı En büyük yumoş 15 mm rahim kalınlaşması için bi hap verdi bugun kan sonucuma göre arayacaklarmış ve hersey yolunda giderse haftaya transferim olacakmış kızlar tam gün vermedi.Kabızlığım içinde farklı bir hap verdi bakalım kuru kayısı vs de tüketicem
evet canıımmm haftaya olurum sanırım bugun 6.gün iğnemi olcam .Opu Olcan dimi daha guzel guzel yumoşlar olmuştur insallah
Yaa Evet inşallah kuzumEvet evet az kaldı seninde hadi inşallah Anladim canm bende o konuda çok kararsızım sorma.. kura cekicem en son artık tek iki mi diye :))))
Amin kuzum hepimiz için inşallahhadı hayırlı olsun canım, cok guzel gecsın ve yavrun saglıkla tutunsun sana,
hayırlı evlat olsun
Yumuşlar büyüdüğünde oluyor o minik agrılar bende yaşamıştım İnşallah güzel güzel büyümüşlerdirkasıklarımda mınık mınık agrılar var
Denicem mutlaka canım bugunde baska bir hap verdi bakalım onuda denicemKuru kayısı yiyebilirsin bana da doktorum kabızlık için duphalac verdi. İkisi beraber biraz fayda etti gibi
amiiin canım ınsallaahhYumuşlar büyüdüğünde oluyor o minik agrılar bende yaşamıştım İnşallah güzel güzel büyümüşlerdir
Ayyy papatyam az kalmış yaaa beni heyecan bastı şimdievet canıımmm haftaya olurum sanırım bugun 6.gün iğnemi olcam .
yarın kontrolüm var
evet kuzum ya, nasıl oldu işin içine girdim vs hiç anlayamadım vallahi ,Ayyy papatyam az kalmış yaaa beni heyecan bastı şimdikontrollere gidiyor musun? Yumuşların nasıllar afiyetteler mi
Hayırlı olsunKızlarr, kader ortaklarımm saat sabahın 6.30’u ve ben uyuyamıyorumbugün akşam üzeri 5-5.30 gibi embriyo transferim olacak. Lütfeenn dualarınızı eksik etmeyin O kadar imkansız bir sebepten tedaviye başladık ki .. Allah’tan ümit kesilmezmiş, hamd olsun Umarım embriyom bana tutunur ve sağlıklı, hayırlı evlat olur. Daha doğrusu hepimizinki öyle olur inşallahhh
Hayırlı olsun
Şuan transfer için bekliyorsun sanırım canım N nibu22 inşallah herşey yolunda gider Sıkı sıkı tutunur sana bebişin Dualarım seninle ve tüm arkadaslarımlaKızlarr, kader ortaklarımm saat sabahın 6.30’u ve ben uyuyamıyorumbugün akşam üzeri 5-5.30 gibi embriyo transferim olacak. Lütfeenn dualarınızı eksik etmeyin O kadar imkansız bir sebepten tedaviye başladık ki .. Allah’tan ümit kesilmezmiş, hamd olsun Umarım embriyom bana tutunur ve sağlıklı, hayırlı evlat olur. Daha doğrusu hepimizinki öyle olur inşallahhh
Ayy iyi olmuş düşün düşün araştır nereye kadar artık hareket vaktievet kuzum ya, nasıl oldu işin içine girdim vs hiç anlayamadım vallahi ,
çok tuhaftı , telaş ederken birden içinde buldum kendimi , iyi de oldu ..
adetın 3.gunu gıtmıstım kuuz ıgnelere basladık , yarın kontrolum var bakalım :)
ınsallah ıyılerdır yumoşlarda
senın ne zaman kontrol adet olunca gıtcektın dımı ?
Cnm tabii ki bunun kararını sen vereceksin ama tavsiyem 2 olması her anlamda daha avantajli ikiz olursa evt bi sure zorlanirsın ama hem gebelik şansı artıyor hem de ikizin de farkli guzellikleri var. Üstelik bazen biri tutup biri tutmayabiliyor.Evet evet az kaldı seninde hadi inşallah Anladim canm bende o konuda çok kararsızım sorma.. kura cekicem en son artık tek iki mi diye :))))
Sevindim cnm demek o gün doktorun sinirli anına denk gelmiş olabilirsin tabii ki yine de bu tavri görmeniz gerekmez o cok ayrı. Bu arada evt yumurtan buyümüs catlatma igneni vurulma zamanın yaklaşmış görünüyor.Şimdi çıktım dr dan arkadaşlar çok şükür bugün daha ılımlıydı 8.5 Rahim kalınlığı En büyük yumoş 15 mm rahim kalınlaşması için bi hap verdi bugun kan sonucuma göre arayacaklarmış ve hersey yolunda giderse haftaya transferim olacakmış kızlar tam gün vermedi.Kabızlığım içinde farklı bir hap verdi bakalım kuru kayısı vs de tüketicem
Evet canım bende bugun tekrar biraz daha iyi hissettim kendimi ama elbette o tavra bürünmemesi gerekirdi Neyse Artık Umarım Güzel Sonuclar AlırımSevindim cnm demek o gün doktorun sinirli anına denk gelmiş olabilirsin tabii ki yine de bu tavri görmeniz gerekmez o cok ayrı. Bu arada evt yumurtan buyümüs catlatma igneni vurulma zamanın yaklaşmış görünüyor.