2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Kan değerlerin nasıl çıkmış canm biliyomsuun e2 lh filan?

Ya bı o var bide ikisi birlikte olumsuz olursa üzücü yani o var nasip neyse o olcak ama biliyorum o yüzden 1 gün önceden arayıp söyleyeceğim kararımı doktoruma

Kan değerlerin nasıl çıkmış canm biliyomsuun e2 lh filan?
Yok canım bilmiyorum bana sadece değere bakılıp drunuz şu gün tekrar muayeneye bekliyor deniyor ve günü veriliyor acıkcası cvb alamayacgımı düsünerek onu da sormuyorum cvb vermezlerse iice sinir olurum diye kendimi frenliyorum gerilmemek için

Kızlar bugün 5. Günüm transfer gününü saymassak az önce idrar testi yaptim cok silik ikinci cizgi cıktı. tabi ovitrelle vuruldugum icin etkisi sürüyor mu bilmiyorum. Niye yaptın derseniz duramadim daha henüz heyecan yapmadım çunkü daha önce kalp atisi duymadiginiz icin bakalim hayirlisi ile guzel gecsin hepimiz icin

Ay hadi inşallah devamı gelir kaçıncı gün embiryosuydu

5. Gün cnm 4bb kalilteleri
Bende 3.gun çift transfer yapıldı bugün 6.gun
İlk idrarla değil gün içinde erken gebelik yaptım 10 dakika kadar sonra çok çok silik cizgii var gibi
Ama ovitrelle den 13 gün geçti onun etkisi mi yada. Kuruma cizgisimi bilmiyorum
Ama gönlümden geçen ikisi de değil.pozitif olmasi

Biz çatlatma ignelerinden erkenden de test yapamicaz ya hadi inşallah tam olarak kaçar gün geçti iğneden?

13 gün gectiyse kalmaz cnm 10 gunden sonra kalmıyo diyorlar insallah oyledir. Benim de 11 gün gecti tabii kanda baktirmadan bisey diyemeyiz ama yine de guzel haber

29 Ekim test günüm benimde 11 gün geçmiş
Ama benim embiryolar 3.gun
Bazen 3.gunlerin gelişimleri de hızlı oluyor farkı kapatabiliyor testlerinizi atsanız fikir olur bizede kızlar çatlatma iğnesi var bazilarimizda. Ben transfer olursam kaç 9 gün beklicem sanırım iğne etkisi diye degilmi

Benim test ilk 5 dakikada çıkmadı sonra çıktı.
Bende kuruma çizgisi mi diye gittim yıkadım sonra oynarken renkli kısmı tamamen kazındı
Fotoğraf da belli değil hic

Benim ki ilk idrar değil hatta ve çok erken o nedenle böyle tuhaf tuhaf şeyler yaptım.
Ama Allah'tan tek duam sonuna kadar gidemeyecekse Bana pozitifi testte göstermesin.
Çünkü testte pozitif görüp farklı sebeplerden dolayı kucağa alamamak daha yıpratıcı.

Eklentiler

• IMG_20221109_160220.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 51
İğneden sonra 12 günde falan etki gidiyor diyorlar ama sabredebilirsen ister 9 bekle ister 13

Bence olabilir benimde pozitifse çıkar böyle. Koyulaşır inşallah ilk idrar da olmadığı için erken vakitte çıkar böyle :) hadi herkes pozitif görsün tek tek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…