Kan değerlerin nasıl çıkmış canm biliyomsuun e2 lh filan?Evet canım bende bugun tekrar biraz daha iyi hissettim kendimi ama elbette o tavra bürünmemesi gerekirdi Neyse Artık Umarım Güzel Sonuclar AlırımKan sonucum cıktı ve tekrar aradılar cuma yine muayene ve kan denildi bende 8.5 u duyunca bi şaşırdım ama rahim kalınlastırma için bugun bi ilacta verdi vardır bir bildiği yine heralde haftaya transfer dedi heralde hafta ortası yada bulmadan yapılacak benimde transferim galiba
Ya bı o var bide ikisi birlikte olumsuz olursa üzücü yani o var nasip neyse o olcak ama biliyorum o yüzden 1 gün önceden arayıp söyleyeceğim kararımı doktorumaCnm tabii ki bunun kararını sen vereceksin ama tavsiyem 2 olması her anlamda daha avantajli ikiz olursa evt bi sure zorlanirsın ama hem gebelik şansı artıyor hem de ikizin de farkli guzellikleri var. Üstelik bazen biri tutup biri tutmayabiliyor.
Yok canım bilmiyorum bana sadece değere bakılıp drunuz şu gün tekrar muayeneye bekliyor deniyor ve günü veriliyor acıkcası cvb alamayacgımı düsünerek onu da sormuyorum cvb vermezlerse iice sinir olurum diye kendimi frenliyorum gerilmemek içinKan değerlerin nasıl çıkmış canm biliyomsuun e2 lh filan?
Zalımmm daktirrrrYok canım bilmiyorum bana sadece değere bakılıp tekrar muayene günü veriliyor acıkcası cvb alamayacgımı düsünerek onu da sormuyorum cvb vermezlerse iice sinir olurum diye kendimi frenliyorum gerilmemek için
Ay hadi inşallah devamı gelir kaçıncı gün embiryosuyduKızlar bugün 5. Günüm transfer gününü saymassak az önce idrar testi yaptim cok silik ikinci cizgi cıktı.tabi ovitrelle vuruldugum icin etkisi sürüyor mu bilmiyorum. Niye yaptın derseniz duramadim daha henüz heyecan yapmadım çunkü daha önce kalp atisi duymadiginiz icin bakalim hayirlisi ile guzel gecsin hepimiz icin
ay hadi inşallaahh saglıklı ,bol yumoşların olsun kuzumAyy iyi olmuş düşün düşün araştır nereye kadar artık hareket vakti
Benim bir haftam kaldı regle ve kontrole.. inşallah sepet sepet yumurtlarım bu ay
5. Gün cnm 4bb kalilteleriAy hadi inşallah devamı gelir kaçıncı gün embiryosuydu
Bende 3.gun çift transfer yapıldı bugün 6.gun5. Gün cnm 4bb kalilteleri
Kızlar bugün 5. Günüm transfer gününü saymassak az önce idrar testi yaptim cok silik ikinci cizgi cıktı.tabi ovitrelle vuruldugum icin etkisi sürüyor mu bilmiyorum. Niye yaptın derseniz duramadim daha henüz heyecan yapmadım çunkü daha önce kalp atisi duymadiginiz icin bakalim hayirlisi ile guzel gecsin hepimiz icin
Biz çatlatma ignelerinden erkenden de test yapamicaz yaBende 3.gun çift transfer yapıldı bugün 6.gun
İlk idrarla değil gün içinde erken gebelik yaptım 10 dakika kadar sonra çok çok silik cizgii var gibi
Ama ovitrelle den 13 gün geçti onun etkisi mi yada. Kuruma cizgisimi bilmiyorum
Ama gönlümden geçen ikisi de değil.pozitif olmasi
11 gün geçtiBiz çatlatma ignelerinden erkenden de test yapamicaz yahadi inşallah tam olarak kaçar gün geçti iğneden?
Evet evet kabul et pozitif diyoruzzzzzz pozitfff olsunnx11 gün geçti
3.gun embiryosuna göre de çatlatma ignesine forede erken test yaptım kabul ediyorum.
13 gün gectiyse kalmaz cnm 10 gunden sonra kalmıyo diyorlar insallah oyledir. Benim de 11 gün gecti tabii kanda baktirmadan bisey diyemeyiz ama yine de guzel haberBende 3.gun çift transfer yapıldı bugün 6.gun
İlk idrarla değil gün içinde erken gebelik yaptım 10 dakika kadar sonra çok çok silik cizgii var gibi
Ama ovitrelle den 13 gün geçti onun etkisi mi yada. Kuruma cizgisimi bilmiyorum
Ama gönlümden geçen ikisi de değil.pozitif olmasi
Evt ya sorma hep bi ikilem kimi yer dogal siklusda vermiyor catlatma ignesi. Benim 11 gün gecti cnmBiz çatlatma ignelerinden erkenden de test yapamicaz yahadi inşallah tam olarak kaçar gün geçti iğneden?
11 günde geçer sanırım etki ya ben öyle biliyorum testini bı ataemisin bakalımEvt ya sorma hep bi ikilem kimi yer dogal siklusda vermiyor catlatma ignesi. Benim 11 gün gecti cnm
29 Ekim test günüm benimde 11 gün geçmiş13 gün gectiyse kalmaz cnm 10 gunden sonra kalmıyo diyorlar insallah oyledir. Benim de 11 gün gecti tabii kanda baktirmadan bisey diyemeyiz ama yine de guzel haber
Bazen 3.gunlerin gelişimleri de hızlı oluyor farkı kapatabiliyor testlerinizi atsanız fikir olur bizede kızlar çatlatma iğnesi var bazilarimizda. Ben transfer olursam kaç 9 gün beklicem sanırım iğne etkisi diye degilmi29 Ekim test günüm benimde 11 gün geçmiş
Ama benim embiryolar 3.gun
Benim test ilk 5 dakikada çıkmadı sonra çıktı.Bazen 3.gunlerin gelişimleri de hızlı oluyor farkı kapatabiliyor testlerinizi atsanız fikir olur bizede kızlar çatlatma iğnesi var bazilarimizda. Ben transfer olursam kaç 9 gün beklicem sanırım iğne etkisi diye degilmi
İğneden sonra 12 günde falan etki gidiyor diyorlar ama sabredebilirsen ister 9 bekle ister 13Bazen 3.gunlerin gelişimleri de hızlı oluyor farkı kapatabiliyor testlerinizi atsanız fikir olur bizede kızlar çatlatma iğnesi var bazilarimizda. Ben transfer olursam kaç 9 gün beklicem sanırım iğne etkisi diye degilmi
Bence olabilir benimde pozitifse çıkar böyle. Koyulaşır inşallah ilk idrar da olmadığı için erken vakitte çıkar böyle :) hadi herkes pozitif görsün tek tek inşallahBenim test ilk 5 dakikada çıkmadı sonra çıktı.
Bende kuruma çizgisi mi diye gittim yıkadımsonra oynarken renkli kısmı tamamen kazındı
Fotoğraf da belli değil hic
Benim ki ilk idrar değil hatta ve çok erken o nedenle böyle tuhaf tuhaf şeyler yaptım.
Ama Allah'tan tek duam sonuna kadar gidemeyecekse Bana pozitifi testte göstermesin.
Çünkü testte pozitif görüp farklı sebeplerden dolayı kucağa alamamak daha yıpratıcı.