2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba yaşadığınız stresli şeyleri okudum inşallah olumlu sonuçlar alırsınız. Yani naçizane tavsiye vermek diye düşünebilirsiniz bu süreç sonrası bi yer düşünürseniz. Şişli memorialdayım gerçekten memnunum öyle dediğiniz gibi 2 3 dk lık muayeneler felan yok. Aklınızda bulunsun araştırmak soru sormak istersenşz de yazarsınız. İnşallah gerek kalmaz ve olumlu sonuçlanır 🙏🏻
Çok teşekkür ederim İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız .Evet Şişli Memorial Ve Burası Arasında Kalmıştık Bizde Hatta Eşimin Dr u oradaydı hep oranın labaratuvarına gittik çok iyi olduklarını biliyorum beni tek korkutan orada Her gittiğimde başka dr olabileceği fikriydi Ama keşke orayı tercih etseydik zaten olumsuz sonuclanırsa gideceğim yer Benimde memorial olacak 🙏

Haklısın Canım Ama İnsan İşte İyi Şeyler Duymak İstiyor Bide Biz Erkek Faktörlüyüz Bana Amh düşük diye Doğal Siklus dendi mantıklıda geldi başta herşey çok iyidi tm abartılı övmüyordu kendimizi biliyoruz ama opu sonrası ne olduysa tavrı tarzı tamamen değişti Opu günü sperme Mikroçip uygulandımı diye sormak istedim çünkü Sperm Morfolojimiz çok bozuk O lafı değiştirip Mikroenjeksiyon o çok internet bakmayın tüm tüp bebeklerde öyle yapılıyor gibi sanki bilmiyoruz onu tersledi
Gıcık bı doktormus seni anlıyorum ben de bunları sorar arastiririm kusura bakmasınlar en doğal hakkımız biz bunları opudan önce konuştuk karar verdik.
Ama doktoru ile sorun yaşayıp olumlu sonuç alan var şimdi iptal etsen ayrı dert etmesen ayrı maliyetli herşey bide gitmeden önce iyi araştırmak gerek aslında. Ama olan olmuş bundan sora dua et iyi düşünmeye çalış canin

anladım kuzum sımdı dıger yorumunu da okudum 12 yumurtan varmıs sanırım ılk zamanlar ,
muayeneler cok kısa ya :KK43: ınsallah sonucun cok guzel olursa butun bunları unutursun canım yaa.
bende ıstanbuldayım koç unv. tedavı goruyorum suan ıgnenın 5.günündeyım bende yaşım 31.. bakalım neler beklıyor benı
İnşallah Canım Benim 🙏 Evet Sadece Klomenle 12-13 sayılıyordu ne olduysa opudq çok düştü sayı . Seninle de bayagı yakın olacak bizim transferlerimiz inşallah hepimiz buradan sırasıyla pozitif haberlerimizi verir Yeni yıla minnaklarımızla gireriz 👼🏻🙏

Kesinlikle öyle canım inşallah 🙏Yok Benim doğal siklus çok fazla iğnem ilacım yok ilk opu öncesi klomenle sadece yumurta büyütülüp Çatlatma iğnem oldu .2. Adetin 5. Günü gel denildi şimdi yine doğal siklusla takipteyim sadece Folik asit - Corasprin birde Dekort diye bir hap verdiler Aret Bey yoktu kongredeydi Opumu yapan dr 1 dk lık muayene sonrası bunları verdi bakalım işte bugun Aret Bey muayene edecek bakalım ne diyecek Adetimin 8.günü .Doğal Siklus Ama istediği gibi ilerleme olmazsa iğne de ekleme yapabilir opu önceside öyle kontroller de demişti ama klomene vucudum cvb verdiği için çatlatma harici iğne vermemişti .İşte bende bilmiyorum beni neyin beklediğini soramadığımız için 🤷🏻‍♀️
Bende ilaçsız deniyorum ama gerçekten hiçbir ilaç kullanmıyorum cuma transferim var kismetse

Gıcık bı doktormus seni anlıyorum ben de bunları sorar arastiririm kusura bakmasınlar en doğal hakkımız biz bunları opudan önce konuştuk karar verdik.
Ama doktoru ile sorun yaşayıp olumlu sonuç alan var şimdi iptal etsen ayrı dert etmesen ayrı maliyetli herşey bide gitmeden önce iyi araştırmak gerek aslında. Ama olan olmuş bundan sora dua et iyi düşünmeye çalış canin
Kesinlikle öyle ama çok tuhaf bi şekilde basiretimiz mi bağlandı nedir bilmiyorumki son ana kadar hiçbişey sormadık çok güvendik aslında en iyilerinden biri diye doğrusunu bilir diye ilk etapta yaklasımı cok babacandı felan ama bugun merak ediyorum bakalım tavrı nasıl olacak hatırlamaz bile gunde 250 hast felan bakıyor .Ben bide çok tavsiye üzerine gittim ona .

Kesinlikle öyle ama çok tuhaf bi şekilde basiretimiz mi bağlandı nedir bilmiyorumki son ana kadar hiçbişey sormadık çok güvendik aslında en iyilerinden biri diye doğrusunu bilir diye ilk etapta yaklasımı cok babacandı felan ama bugun merak ediyorum bakalım tavrı nasıl olacak hatırlamaz bile gunde 250 hast felan bakıyor .Ben bide çok tavsiye üzerine gittim ona .
Bencede hatırlamaz sende bı skeilde atmaya çalış üstünden eğer en azından tedavinin seyri için daha olumlu bakmaya calis

Bende ilaçsız deniyorum ama gerçekten hiçbir ilaç kullanmıyorum cuma transferim var kismetse
İnşallah en güzel şekilde geçer transferin Kuzum Hepimizin Peşpeşe olur inşallh bende de pek bi ilaç yok şuan için bakalım .Bide benim korkum ıou sonrası çok kabızlık yaşadım afedersiniz hala da devam ediyor trasfere kadar sürermi acaba diye korkuyorum normalde çok nadir yaşadığım bişeydir ama son 1 aydır çok sık yaşıyorum bakalm 10 dk hast olacagım bunuda soracagım cvb alabilirsem tabi

İnşallah Canım Benim 🙏 Evet Sadece Klomenle 12-13 sayılıyordu ne olduysa opudq çok düştü sayı . Seninle de bayagı yakın olacak bizim transferlerimiz inşallah hepimiz buradan sırasıyla pozitif haberlerimizi verir Yeni yıla minnaklarımızla gireriz 👼🏻🙏
Opu da düşmesinin sebebi şey olmuş olabilir erken çatlama hsni
Her gün takip ediyorlar ya onun için erken çatlamaması için baskılayıcı ilaç kullanıyoruz mesela büyütülürken
Çok teşekkür ederim İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız .Evet Şişli Memorial Ve Burası Arasında Kalmıştık Bizde Hatta Eşimin Dr u oradaydı hep oranın labaratuvarına gittik çok iyi olduklarını biliyorum beni tek korkutan orada Her gittiğimde başka dr olabileceği fikriydi Ama keşke orayı tercih etseydik zaten olumsuz sonuclanırsa gideceğim yer Benimde memorial olacak 🙏
Bu konuda da evet ben başka bi doktor için gitmiştim sonrs değişti ama hep 2 doktor birden bakıyor birinin gözünden bişey kaçarsa diye be genelde de aynı doktor denk geldi. O yüzden problem olmadı.

İnşallah en güzel şekilde geçer transferin Kuzum Hepimizin Peşpeşe olur inşallh bende de pek bi ilaç yok şuan için bakalım .Bide benim korkum ıou sonrası çok kabızlık yaşadım afedersiniz hala da devam ediyor trasfere kadar sürermi acaba diye korkuyorum normalde çok nadir yaşadığım bişeydir ama son 1 aydır çok sık yaşıyorum bakalm 10 dk hast olacagım bunuda soracagım cvb alabilirsem tabi

Ayy yaa kıyamam sorularım cevapsız kalsa çatlarim ben 😂😂
Amin cnm 🤗 kabızlık çok fazla yaşamam ben genelde 1 2 gün bazen ama posalı meyve çerez bol su tuket geçer inşallah. Hormon değişimleri vs etkileyebilir geçer inşallah duphalac veriyorlar genelde opu sorasi.
Güzel haberle gelirsin 🤲

Benim 5. Gün embriyosu . 5. Gün yapıp sonuç alanlar var ama biraz korkuyorum yapmaya ama çok da merak ediyorum. Belki yarın yaparım bilemiyorum 🙂
Çatlatma iğnesi yapmış mıydın?
Çatlatma in üstünden 10 gün geçti test yapsam bile onun etkisi kalır diye de sabrediyorum

Ayy yaa kıyamam sorularım cevapsız kalsa çatlarim ben 😂😂
Amin cnm 🤗 kabızlık çok fazla yaşamam ben genelde 1 2 gün bazen ama posalı meyve çerez bol su tuket geçer inşallah. Hormon değişimleri vs etkileyebilir geçer inşallah duphalac veriyorlar genelde opu sorasi.
Güzel haberle gelirsin 🤲
🙈Duphalac bir şişe bitirdim banamısın demediki 🥰🙈Belki de hormonlardandır

Çatlatma in üstünden 10 gün geçti test yapsam bile onun etkisi kalır diye de
Çatlatma in üstünden 10 gün geçti test yapsam bile onun etkisi kalır diye de sabrediyorum
Geçen ay yumurta toplama yapılmıştı bana o yüzden onun etkisi yoktur bende. Transfer için 1 ay bekledim ben. Rahim kalınlığı uygun olduğunda dondurulmuş transfer yapıldı bana.

olsun saglıklı olsunlarda en onemlısı o ya,
benımde yarınn kontrol bakalım ne durumda yumoşlar bugun bıraz agrım var ..
ya inşallaahhh kuzu saglıkla alırız yavrularımızı kucaklarımıza,amiinnn :KK200: :KK37:

Şimdi çıktım dr dan arkadaşlar çok şükür bugün daha ılımlıydı 8.5 Rahim kalınlığı En büyük yumoş 15 mm rahim kalınlaşması için bi hap verdi bugun kan sonucuma göre arayacaklarmış ve hersey yolunda giderse haftaya transferim olacakmış kızlar tam gün vermedi.Kabızlığım içinde farklı bir hap verdi bakalım kuru kayısı vs de tüketicem 🙏☺️

Şimdi çıktım dr dan arkadaşlar çok şükür bugün daha ılımlıydı 8.5 Rahim kalınlığı En büyük yumoş 15 mm rahim kalınlaşması için bi hap verdi bugun kan sonucuma göre arayacaklarmış ve hersey yolunda giderse haftaya transferim olacakmış kızlar tam gün vermedi
Güzel kalınlaşmış maşallah klomen mi kullandın canim 5 gün

Güzel kalınlaşmış maşallah klomen mi kullandın canim 5 gün
Yok canım opu sonrası hiç klomen kullanmadım şuan 3 gündür Corasprin , Folik asit , Birde Dekort kullanmaya başlamıştım şimdide Divina verdi rahim kalınlaşması için dedi sadece beyaz olan ilaçları kullanacakmışım haftayada bebişleri transfer dedi sanıyorum direk çift olarak transfer geçiyor aklından bu konuda biraz korkuyorum da hem istiyorum da bilmiyorum saglıkla olsunda insallah 🙏

X