2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Cnm doktora soyledin mi su toplama falan olmamış degil mi. Ohs olmuş olabilirsin ama bi süre sonra geciyor. Ben de 2. tedavimde hafif olmustum biliyorum

Hadi guzelce saglıkla ilerlesinler insallah. Bu arada tek mi cift mi transferiniz

Hadi guzelce saglıkla ilerlesinler insallah. Bu arada tek mi cift mi transferiniz
Amin inşallah, çok teşekkür ederim Tek olacak sanıyorum 30 yaşındayım ilk denemem yasal olarak tek hakkın var dedi doktor, kendi doktorumla görüşemedik ama o da çoğul gebelikten hoşlanmıyor

Amin inşallah, çok teşekkür ederim Tek olacak sanıyorum 30 yaşındayım ilk denemem yasal olarak tek hakkın var dedi doktor, kendi doktorumla görüşemedik ama o da çoğul gebelikten hoşlanmıyor
Tek veya çift tutacağı varsa tutuyor bende kararsızım ya çift mi olsam diye

Ayyyy inşallah canımm Hepimiiizzz pozitif haberlerimizi verelim inşallah Diğer transfer olan kızlar ne yaptı acaba Kimse yazmıyor
Perşembe transfer oldum bende . Cumartesi kandan test vereceğim ama cumartesi nasıl gelecek vakit geçmiyor resmen birde siz nasıl besleniyorsunuz özellikle yaptığınız birşey var mı?

Perşembe transfer oldum bende . Cumartesi kandan test vereceğim ama cumartesi nasıl gelecek vakit geçmiyor resmen birde siz nasıl besleniyorsunuz özellikle yaptığınız birşey var mı?
Benim merkez agir spor harici hic bir kisitlama getirmiyor. Yemek icme konusunda da öyle. Ben de zaten bu sekilee inanıyorum tutacagi varsa tutar yaptigimiz veya yedigimiz seylerle alakalı olmaz diye dusunüyorum. Bu arada siz idrar testi yapmayı düsünuyormusunuz direk kan da mi ogreneceksiniz.

Eşime kalsa şimdi alıp bakacak ama ben pek istemedim. Kanda öğrenirim büyük ihtimalle. Doktorum bana yediklerine dikkat et dedi. Özellikle çay, kahve vs içecekler ve hazır gıdalardan uzak durmamı söyledi. Avokado yemem gerekiyormuş ama tadı çok kötü geldi bana yiyemicem sanırım onu

Avakado kadın olduk artık bilmem kaç sefer deneyince alisiyosun ama bence arada ye güzel bı vitamein deposu :) hayırlısıyla pozitif olur

Heyecanın güzel sonuçlansın inşallah ben kafein almıyorum. Günde bir bardak çayla sınırladım kendimi. Abur cuburdan uzak duruyorum ama arkadaşın dediği gibi tutacağı varsa tutuyor

Hayırlı olsun canım, inşallah 4ü de 3.güne sağlıkla ilerler ne güzel salı günü bebişinle kavuşuyorsunuz

Canım bende senin gibiyim şuan gonalf iğnesi vuruyorum benimde yarın yumurta gelişimi için çağırdılar ondan süreç nasıl oluyor canım şuan sen hangi aşamadasın canım

Canım sonuçum nedir

Bende öyle olmuştum ama seni üzmek istemem ebnim ki si biyokimyasal oldu canım inşalakh senin ki tutar hayırla dua ediyorum hepinize benimde şuan gonal f iğnesi vurma aşamasındayım yarın yumurta gelişimi kontrolüm var bende sizlerden dua isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…