2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Merhaba sevgili kaderdaşlarım,

kasım ayında transfere niyet ettik. Adetin 2. günü progesterona baktıran var mı? Progesteronun kaçın altında olmalı?
Rabbim bu yolda yürüyen herkese kolaylıklar versin :)
Hayırlı olsun canım. Ben baktırmadım

Mrb arkadaşlar bende tedavideyim şuan bugün adetimin 7.günü bu dönemde neler yiyorsunuz nasıl beslebiyorsunuz yumurta kalitesini artırmak için neler yapıyorsunuz

Mrb arkadaşlar bende tedavideyim şuan bugün adetimin 7.günü bu dönemde neler yiyorsunuz nasıl beslebiyorsunuz yumurta kalitesini artırmak için neler yapıyorsunuz
Protein ağırlıklı beslen canım , yoğurt prynir yumurta tavuk et bunlar olsun mutlaka besinlerinde, karbonhidrat ve paketli besinlerden kaçın, kahve gazlı içecek tüketme. Doktorumun dedikleri bunlar , bol meyve sebze ayrıca

Test sonucun cikti mi benim de 8. Gunum ama yaptirmadim

Selam arkadaslar ben 27si transfer undun 5.gun 3 tane embrio benim gibi 27 transfer olan varmi

Teşekkür ederim ilaçların bulamamanin sitresinden hiç bir şeyle ilgilenemedim inşallah bugünden sonra dikkat edeyim

Ayy seni çok iyi anlıyorum hele cetrodite bulana kadar canım çıkmıştı
Evet bizde çok zorluk çektik bulmayinca sitres oldum kaç gündür beslenme konusuna yeni fırsat geldi yumurtaların kaliteli olması için ne yapilabir diye araştırmaya girdim

Pazartesi öğleden sonra sonucunuzu alabilirsiniz dedi, şaka gibi ya niye bu kadar geç oluyor anlamadım ben
Aile hekimleri bu sekilde hep onlarin sistemi farkli oluyor internetten bakmak icin bi numara veriyorlar tc nizle bakiyorsunuz ama nedense. Sekreterler hu konudan bahsetmiyor sinir oluyorum ben de

Öncelikle başın sağ olsun canım İnşallah ilk ve son kaybın olur ekstradan takacağın serum niçin ? Ben de sürecimi pazar günü öğreneceğim. Hayırlısı artık
Sağol canım, inşallahRahimde öldürücü hücrelerin sayısı normalin üstünde çıkmıştı, geçen yılki transferde iki sağlıklı embriyo tutunamayınca doktor rahimden parça alıp test yapmıştı.Sonuç öyle çıkınca da serum takviyesi bağışıklık sistemini düzenleyecek dedi. 2. Denemede tutundu embriyo ama 2 ay devam etti sadece.Yani senin böyle bir şeye ihtiyacın yoktur, olsa zaten en baştan doktor test yapardı. İnşallah çok güzel olur süreç senin için ve güzel devam eder

Pazartesi öğleden sonra sonucunuzu alabilirsiniz dedi, şaka gibi ya niye bu kadar geç oluyor anlamadım ben
Ama neden ben bile heyecanla bekliyordum. Neyse evde test varsa 2 günde sen 2 tane daha test yaparsın
Benim pazartesi yumurta toplanacak.simdiden gebelik testi sipariş versem mi diyorum. Sonra da sabırla bekleyim diyorum ama bende sabır yok

Bende de o sabır yok işte :) ben 2 gün de yine yaparım testi dediğin gibi senin de opu işlemin çok rahat ve güzel kaliteli yumurtaların olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…