Hayırlı olsun canım. Ben baktırmadımMerhaba sevgili kaderdaşlarım,
kasım ayında transfere niyet ettik. Adetin 2. günü progesterona baktıran var mı? Progesteronun kaçın altında olmalı?
Rabbim bu yolda yürüyen herkese kolaylıklar versin :)
Tamam inşallah güzel haberlerle gelirim :)Sonuçtan bizi de haberdar et
Protein ağırlıklı beslen canım , yoğurt prynir yumurta tavuk et bunlar olsun mutlaka besinlerinde, karbonhidrat ve paketli besinlerden kaçın, kahve gazlı içecek tüketme. Doktorumun dedikleri bunlar , bol meyve sebze ayrıcaMrb arkadaşlar bende tedavideyim şuan bugün adetimin 7.günü bu dönemde neler yiyorsunuz nasıl beslebiyorsunuz yumurta kalitesini artırmak için neler yapıyorsunuz
Test sonucun cikti mi benim de 8. Gunum ama yaptirmadimProtein ağırlıklı beslen canım , yoğurt prynir yumurta tavuk et bunlar olsun mutlaka besinlerinde, karbonhidrat ve paketli besinlerden kaçın, kahve gazlı içecek tüketme. Doktorumun dedikleri bunlar , bol meyve sebze ayrıca
Bugün çıkmayacak herhalde ya, sabah verdim testi aile hekiminden, e nabıza düşer diye bekledim ama yok halaTest sonucun cikti mi benim de 8. Gunum ama yaptirmadim
Bazilari enabiza dusmuyor arayip ogrenbenceBugün çıkmayacak herhalde ya, sabah verdim testi aile hekiminden, e nabıza düşer diye bekledim ama yok hala
Teşekkür ederim ilaçların bulamamanin sitresinden hiç bir şeyle ilgilenemedim inşallah bugünden sonra dikkat edeyimProtein ağırlıklı beslen canım , yoğurt prynir yumurta tavuk et bunlar olsun mutlaka besinlerinde, karbonhidrat ve paketli besinlerden kaçın, kahve gazlı içecek tüketme. Doktorumun dedikleri bunlar , bol meyve sebze ayrıca
Pazartesi öğleden sonra sonucunuzu alabilirsiniz dedi, şaka gibi ya niye bu kadar geç oluyor anlamadım benBazilari enabiza dusmuyor arayip ogrenbence
Ayy seni çok iyi anlıyorum hele cetrodite bulana kadar canım çıkmıştıTeşekkür ederim ilaçların bulamamanin sitresinden hiç bir şeyle ilgilenemedim inşallah bugünden sonra dikkat edeyim
Evet bizde çok zorluk çektik bulmayinca sitres oldum kaç gündür beslenme konusuna yeni fırsat geldi yumurtaların kaliteli olması için ne yapilabir diye araştırmaya girdimAyy seni çok iyi anlıyorum hele cetrodite bulana kadar canım çıkmıştı
Avakado ceviz falan da iyi gelir:)Evet bizde çok zorluk çektik bulmayinca sitres oldum kaç gündür beslenme konusuna yeni fırsat geldi yumurtaların kaliteli olması için ne yapilabir diye araştırmaya girdim
Aile hekimleri bu sekilde hep onlarin sistemi farkli oluyor internetten bakmak icin bi numara veriyorlar tc nizle bakiyorsunuz ama nedense. Sekreterler hu konudan bahsetmiyor sinir oluyorum ben dePazartesi öğleden sonra sonucunuzu alabilirsiniz dedi, şaka gibi ya niye bu kadar geç oluyor anlamadım ben
Sağol canım, inşallahÖncelikle başın sağ olsun canımİnşallah ilk ve son kaybın olur ekstradan takacağın serum niçin ? Ben de sürecimi pazar günü öğreneceğim. Hayırlısı artık
Ama neden ben bile heyecanla bekliyordum. Neyse evde test varsa 2 günde sen 2 tane daha test yaparsınPazartesi öğleden sonra sonucunuzu alabilirsiniz dedi, şaka gibi ya niye bu kadar geç oluyor anlamadım ben
Transferden öncemi iyi gelir canimAvakado ceviz falan da iyi gelir:)
Bende de o sabır yok işte :) ben 2 gün de yine yaparım testi dediğin gibiAma neden ben bile heyecanla bekliyordum. Neyse evde test varsa 2 günde sen 2 tane daha test yaparsın
Benim pazartesi yumurta toplanacak.simdiden gebelik testi sipariş versem mi diyorum. Sonra da sabırla bekleyim diyorum ama bende sabır yok
Transfer öncesinde de sonrasında öneriyorlar canımTransferden öncemi iyi gelir canim