2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Bende de o sabır yok işte :) ben 2 gün de yine yaparım testi dediğin gibi 🤭 senin de opu işlemin çok rahat ve güzel kaliteli yumurtaların olur inşallah🙏🏻🙏🏻
İnşaallah
Opu dan biraz korkmuyor değilim
Daha önce hiç narkoz almadım.
Ve yumurta sayısı da fazla gibi insaalah kaliteleri de fazladır.
Opu sonrası sana birşey verdiler mi bana progestan iğne vermişler ama onun da sicili iyi değilmiş can yakiyormus diyorlar

Ben varım☺️Bugün adetimin 2.günü kontrole gittim, fakat doktor adetin düzenli olduğu için ilaç kullanmayacağız dedi. Sadece aspirin yazdı ve7 kasıma randevu verdi ultrason için. Yumurta çatlamasını da takip ederek transfer yapacaklarmış. Bu arada 2 dondurulmuş embriyo transferi olacak. Ya sizin

Ben varım☺️Bugün adetimin 2.günü kontrole gittim, fakat doktor adetin düzenli olduğu için ilaç kullanmayacağız dedi. Sadece aspirin yazdı ve7 kasıma randevu verdi ultrason için. Yumurta çatlamasını da takip ederek transfer yapacaklarmış. Bu arada 2 dondurulmuş embriyo transferi olacak. Ya sizin?
slm hayirlisi olsun insallah herkes icin bende bugun adetimin 2. gunuydu gittim yarin estrofem diye bi ilac var ona baslicam ayın 9 unda kontrole gel dedi benimde 2 dondurulmus embriyo transferi olacak kismetse bakalim insallah hayirli guzel haberler aliriz 😉🤲

slm hayirlisi olsun insallah herkes icin bende bugun adetimin 2. gunuydu gittim yarin estrofem diye bi ilac var ona baslicam ayın 9 unda kontrole gel dedi benimde 2 dondurulmus embriyo transferi olacak kismetse bakalim insallah hayirli guzel haberler aliriz 😉🤲

İnşaallah
Opu sonrası sana birşey verdiler mi bana progestan iğne vermişler ama onun da sicili iyi değilmiş can yakiyormus diyorlar
Seni korkutmak istemem ama opu kadar iğrenç birşry yok benden 24 yumurta topalndığı için çok kötü oldum ben 1 hafta sürekli afedersin su içsem kusuyordum göbeğim davul gibi şişmişti ohss olmuştum bnde pcos da var doktorum da zaten rahim dinlendirme yaptı dondurulmuş embriyo transferi oldum yani. Ama herkeste aynı olacak diye birşry yok sen içini ferah tut, inşallah sonu çok güzel olucak 🙏🏻🙏🏻 Progestan iğne de malesef evet acıtıyor, ben opudan sonra 2. Adetimi de oldum ondan sonra verdi doktorum, hem progestan iğne hem fitil birkaç ilaç falan , transfer sonrası da oksapar iğne gönekten vurulan. Her yerim delik deşik anlayacağın:))

Seni korkutmak istemem ama opu kadar iğrenç birşry yok benden 24 yumurta topalndığı için çok kötü oldum ben 1 hafta sürekli afedersin su içsem kusuyordum göbeğim davul gibi şişmişti ohss olmuştum bnde pcos da var doktorum da zaten rahim dinlendirme yaptı dondurulmuş embriyo transferi oldum yani. Ama herkeste aynı olacak diye birşry yok sen içini ferah tut, inşallah sonu çok güzel olucak 🙏🏻🙏🏻 Progestan iğne de malesef evet acıtıyor, ben opudan sonra 2. Adetimi de oldum ondan sonra verdi doktorum, hem progestan iğne hem fitil birkaç ilaç falan , transfer sonrası da oksapar iğne gönekten vurulan. Her yerim delik deşik anlayacağın:))
Opu ben de kotu olmadi ya herkeste farkli demekki sadece kasiklarim agrimisti ama adet sancisi gibiydu

9 zaman iyiye odaklaniyorum. Birşey olmaz insaalah hallederiz diyiruz.🙂
Herkesin bünyesi farklı kısa ve basit işlem ohss olsan bile 1 haftada hafifliyorsun bendende çok yumurta toplandı genelde 🥰 benm toplanmadan önce beni rahatsız ediyordu yumurtalar 🤭

Sağol canım, inşallah🙏Rahimde öldürücü hücrelerin sayısı normalin üstünde çıkmıştı, geçen yılki transferde iki sağlıklı embriyo tutunamayınca doktor rahimden parça alıp test yapmıştı.Sonuç öyle çıkınca da serum takviyesi bağışıklık sistemini düzenleyecek dedi. 2. Denemede tutundu embriyo ama 2 ay devam etti sadece.Yani senin böyle bir şeye ihtiyacın yoktur, olsa zaten en baştan doktor test yapardı. İnşallah çok güzel olur süreç senin için ve güzel devam eder😊🙏
Şu tüp bebek o kadar teferruatlı ki.. herkeste farklı bir hikaye oluyor. İlk kez duydum canım. İnşallah serumların çok iyi gelir ve bebişin sımsıkı tutunur sana 🙏🫶

Pazartesi öğleden sonra sonucunuzu alabilirsiniz dedi, şaka gibi ya niye bu kadar geç oluyor anlamadım ben
Aile hekimliği kanları toplayıp devlet hastanesine transfer ediyor canım. O yüzden ben ne zaman kan versem hep 2 gün sonra sonuç öğrendim

Selam kızlar yumurta rezervim düşük olduğu için yönlendirildim tüp bebeğe yeni başladım ilk denemem, 4 gündür iğne kullanıyorum bugün kontrolüm var yumurtaların gelişimine bakılacak. Transfer opu vs bişey konuşmadık şimdiye kadar ama doktorum tüm sürecin 17-18 gün olduğunu söyledi sanırım taze transfer yapılacak, tabi belli de olmuyo gidişata göre değişebilir ama kasım ortası sanıyorum transfer olacak. İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz bu yıpratıcı sürecin sonunda🌸

Aynen simdiden guzel sonuclar alman dilegiyle
Amin hepimiz hayırlı olacaksa hayırlı sonuçlar yazalım buraya
Selam kızlar yumurta rezervim düşük olduğu için yönlendirildim tüp bebeğe yeni başladım ilk denemem, 4 gündür iğne kullanıyorum bugün kontrolüm var yumurtaların gelişimine bakılacak. Transfer opu vs bişey konuşmadık şimdiye kadar ama doktorum tüm sürecin 17-18 gün olduğunu söyledi sanırım taze transfer yapılacak, tabi belli de olmuyo gidişata göre değişebilir ama kasım ortası sanıyorum transfer olacak. İnşallah hepimiz pozitifleri görürüz bu yıpratıcı sürecin sonunda🌸
Muhtemelen kısa prosedür ve taze transferdirsurec kişiye ve sebebe göre değişiyor. Bazen de süreç içinde gün şekil alıyor ama normal şartlar 17 18 gün beklenen adet tarihi gibi test günü olacak şekilde anladığım kadariyla

İnşaallah
Bence hiç korkmayın, zaten farkında olmuyorsunuz, ilacı verdikten sonra tek bildiğiniz tekrar uyanmak. Ne ağrı ne başka bir his olmuyor. Çıktıktan sonra da güzelce dinlenirsiniz zaten doktorunuz yönlendirir. Ben ertesi gün işime hemen döndüm. Zihninizi de pozitife odaklayın bence. İnşallah sağlıklı bir süreç geçirir opu sonrası bir sürü yumurta ve sonrasında da embriyo elde edersiniz. Kolaylıklar

Merhaba hayırlı olsun. Benim sürecim şöyle olmuştu işinize yararsa diye paylaşayım:

18 eylül tedavi başlangıcı,
28 eylül yumurta toplama
3 ve 4 ekim embriyo örnek alma (biz kendimiz genetik test yaptırmayı tercih ettik, bu tarihlerde transfer olacaktı taze transfer isteseydik) ve dondurma
10 ekim regl
11 ekim transfer için ilaçlara başlama
14 ekim genetik test sonuçları (ilaçlar devam)
18 ekim kontrol, 22 ekim kontrol
27 Ekim embriyo transferi

Amin hepimiz hayırlı olacaksa hayırlı sonuçlar yazalım buraya

Muhtemelen kısa prosedür ve taze transferdirsurec kişiye ve sebebe göre değişiyor. Bazen de süreç içinde gün şekil alıyor ama normal şartlar 17 18 gün beklenen adet tarihi gibi test günü olacak şekilde anladığım kadariyla
İnternetten araştırdığım kadarıyla evet adet günü ya adet oluyorsunuz ya da bebek tutunmuş oluyor o zamana denk geliyor. Dondurulmuş embriyo adetin kaçıncı günü transfer ediliyor biliyor musunuz? Transfer kişiye ve doktorun uyguladığı tedaviye göre değişiyor sanırım henüz acemiyim ben de çok bilgili değilim😬

Bence hiç korkmayın, zaten farkında olmuyorsunuz, ilacı verdikten sonra tek bildiğiniz tekrar uyanmak. Ne ağrı ne başka bir his olmuyor. Çıktıktan sonra da güzelce dinlenirsiniz zaten doktorunuz yönlendirir. Ben ertesi gün işime hemen döndüm. Zihninizi de pozitife odaklayın bence. İnşallah sağlıklı bir süreç geçirir opu sonrası bir sürü yumurta ve sonrasında da embriyo elde edersiniz. Kolaylıklar
Amin

X