Maalesef bilmiyorum benim de ilk denemem.İnternetten araştırdığım kadarıyla evet adet günü ya adet oluyorsunuz ya da bebek tutunmuş oluyor o zamana denk geliyor. Dondurulmuş embriyo adetin kaçıncı günü transfer ediliyor biliyor musunuz? Transfer kişiye ve doktorun uyguladığı tedaviye göre değişiyor sanırım henüz acemiyim ben de çok bilgili değilim
Teşekkür ederimMerhaba hayırlı olsun. Benim sürecim şöyle olmuştu işinize yararsa diye paylaşayım:
18 eylül tedavi başlangıcı,
28 eylül yumurta toplama
3 ve 4 ekim embriyo örnek alma (biz kendimiz genetik test yaptırmayı tercih ettik, bu tarihlerde transfer olacaktı taze transfer isteseydik) ve dondurma
10 ekim regl
11 ekim transfer için ilaçlara başlama
14 ekim genetik test sonuçları (ilaçlar devam)
18 ekim kontrol, 22 ekim kontrol
27 Ekim embriyo transferi
İşte körler sağırlar birbirimize destek olacağızMaalesef bilmiyorum benim de ilk denemem.
Transferin hayırlı olsun canım. 2 günlük süreçte kasıklarda bi hareket oluyor mu?Merhaba hayırlı olsun. Benim sürecim şöyle olmuştu işinize yararsa diye paylaşayım:
18 eylül tedavi başlangıcı,
28 eylül yumurta toplama
3 ve 4 ekim embriyo örnek alma (biz kendimiz genetik test yaptırmayı tercih ettik, bu tarihlerde transfer olacaktı taze transfer isteseydik) ve dondurma
10 ekim regl
11 ekim transfer için ilaçlara başlama
14 ekim genetik test sonuçları (ilaçlar devam)
18 ekim kontrol, 22 ekim kontrol
27 Ekim embriyo transferi
çooook teşekkürr ederim :) ben şimdilik hiçbir şey hissetmedim kasıklarda. İlaçları kullanmaya başladığımdan beri ara ara başım ağrıyordu. Ama dün bir migren atağı oldu felaket, baya uyudum. Kafeinsizlikten de olabilir, normalde çok kahve içerdim. Bir de çok susuyorum, dolayısıyla da sık idrar. Bakalımm neler olacakkTransferin hayırlı olsun canım. 2 günlük süreçte kasıklarda bi hareket oluyor mu?
Kahvesizlik başına vurmuşçooook teşekkürr ederim :) ben şimdilik hiçbir şey hissetmedim kasıklarda. İlaçları kullanmaya başladığımdan beri ara ara başım ağrıyordu. Ama dün bir migren atağı oldu felaket, baya uyudum. Kafeinsizlikten de olabilir, normalde çok kahve içerdim. Bir de çok susuyorum, dolayısıyla da sık idrar. Bakalımm neler olacakk
Kahvesizlik başına vurmuşBen de çaydan kopardım kendimi, çok zorlayıcı oluyor ya hu Neyse, tek derdimiz de bu olsun di mi? Su içmeyi ihmal etme, çok önemliymiş
Merhaba transfer tarihim 1 Kasım olarak belirlendi.Kızlar bende transfer hazırlığına başladım 24 ekim kontrolüm var o gün +5günlük daha iğne verecekmiş muhtemelen 29 ekim gibi transfer olacak
Hayirli olsun guzel.sonuclar al insMerhaba transfer tarihim 1 Kasım olarak belirlendi.
Şuan estrofem,lutinus,prednol,monodoks,coraspin ve prolutex kullanıyorum
Bebişine kavuşmaya son 2 gün kaldı annesiiMerhaba transfer tarihim 1 Kasım olarak belirlendi.
Şuan estrofem,lutinus,prednol,monodoks,coraspin ve prolutex kullanıyorum
Yumurta toplama gününe kadar ilaçlardan dolayı gelişim devam ediyor canım. Herkesin hikayesi farklı. Sabret, ilaçlarına devam et. Strese sokma kendini. Şöyle düşün, en ufak bi sıkıntıda dahi regli dengesi şaşıyor. Hassas bi yer. Bundan dolayı pozitif kalmaya çalış. İyiyi, güzeli düşün öyle de olsunKızlar ne durumdasınız? Ben bugün ultrasona gittim çok folikül olmamış henüz benim derdim yumurta rezervinin düşük olmasıydı zaten doktorum daha çok başındasın dedi ama bilmiyorum normal mi? Yumurtası toplanan arkadaşlarım sizlerin kaç yumurta toplandı?
Merhaba benim 29 yumurta toplandı ve 5.gün 4 adet 6.gün ise 2 adet embriyo oluştu şimdi bende transfer sürecini bekliyorum ama sen hiç kafana takma herşey olacağına varıyor inşallah hayırlısıyla büyürler seninkilerdeKızlar ne durumdasınız? Ben bugün ultrasona gittim çok folikül olmamış henüz benim derdim yumurta rezervinin düşük olmasıydı zaten doktorum daha çok başındasın dedi ama bilmiyorum normal mi? Yumurtası toplanan arkadaşlarım sizlerin kaç yumurta toplandı?
Mümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum canım günlük hayatıma devam ediyorum olabildiğince hayırlısı olsun inşallah güzel olacakYumurta toplama gününe kadar ilaçlardan dolayı gelişim devam ediyor canım. Herkesin hikayesi farklı. Sabret, ilaçlarına devam et. Strese sokma kendini. Şöyle düşün, en ufak bi sıkıntıda dahi regli dengesi şaşıyor. Hassas bi yer. Bundan dolayı pozitif kalmaya çalış. İyiyi, güzeli düşün öyle de olsun
Oo maşallah baya olmuş inşallah transfer de aynı şekilde güzel sonuçlanırMerhaba benim 29 yumurta toplandı ve 5.gün 4 adet 6.gün ise 2 adet embriyo oluştu şimdi bende transfer sürecini bekliyorum ama sen hiç kafana takma herşey olacağına varıyor inşallah hayırlısıyla büyürler seninkilerde
Amin inşallah hepimizinMümkün olduğunca düşünmemeye çalışıyorum canım günlük hayatıma devam ediyorum olabildiğince hayırlısı olsun inşallah güzel olacak
Oo maşallah baya olmuş inşallah transfer de aynı şekilde güzel sonuçlanır
İnşallahBende 2.reglimi bekliyorum transfer için kızlar dün olmam lazımdı olmadım artık bugun yarın olursam ona göre hastaneyi arıcam Transfer hazırlığına başlanacakBende de hem heyecan hem korku var inşallh hepimiz güzel sonuçlar alırız
Ahh aminnn inşallah çok teşekkür ederim dilerim güzel sonuçları paylaşmak nasip olsunBebişine kavuşmaya son 2 gün kaldı annesiiSımsıkı tutunsun sana, sağlıklı olsun