2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar normalde son adet tarihime göre 6+3 deyim , transfer tarihim 21 Kasım da 5. Gün embriyosu, bugün doktora gittim kese görüntüsüne göre ultrasonda 5+4 gözüküyorsun dedi bu yüzden kese büyümüş ama yolk kesesi ve kalp atışı ya da bebeği göremedim yaşayan var mı, normal mi????

Canim 21 kasımdan önce 2 hafta sayman lazım yani şuan 5 hafta 6 gün olman gerekiyor. Merak etme 1 2 gün yanılma payı oluyor. Kalp atışını 6. Haftada görebilirsin ama duyamazsın. Benimde öyle ultrasonlarimda 1 2 hatta bazen 3 günlük yanılma oluyor. Ben 5+3 kese görmüştüm, 6+4 kalp atışı görmüştüm. Son adet tarihinden ziyade transfer gününden önce 2 hafta sayıp gebelik haftanı saymaya başlaman daha sağlıklı oluyor.

Canım yazdığın bana umut oldu inşallah öyledir gebelik kesem zaten bugün 5+4 e uyumlu çıktı bir yerde doktorlardan biri yanlış hesaplıyor bende ona göre strese giriyorum umarım dediğin gibidir senin dediğin gibiyse 6+3 de tahmini randevum var 22 aralıkta inşallah görürüm kalp atışı

Canım bende perşembe günü kontrole gittim 5+3 kese göründü kalp atışı için 22sinde çağırdı bence normal yani

Canım bendede bugün pembe gibi kahve gibi 2 damla kan geldi sabah adet sancısı gibi şu anda bişey yok çok şükür benim 3.gun embriyosu transfer sonrası 19. Gün bugün yani benimde 5.hafta oluyor galiba sendede mi bu dönem geldi leke

Maalesef bebeğim benden ayrıldı. Düşükle sonuçlandı
Çok üzüldüm rabbim sabır versin bendede bugün karın ağrısı adet sancısı gibi kahve leke fln oluyor bende çok korkuyorum ama sakın umudunu kaybetme denemeye devam et elbet bebeğimizi alcaz kucağımıza rabbimin izni ile

Ben de 21 Kasım da oldum belki doğru diyorsundur canım daha erken ve küçüktür belki bilmiyorum, perşembe derken ayın kaçın da gitmiştin doktora 5+3 olduğunu söyledi
15 Aralıkta gittim ben kese boyutuna göre öyle görünüyor dedi aşağı yukarı 5 haftalık zaten günler farkedebiliyor

15 Aralıkta gittim ben kese boyutuna göre öyle görünüyor dedi aşağı yukarı 5 haftalık zaten günler farkedebiliyor
Anladım canım ben 8 aralıkta gittiğim de 5 haftalık demişti doktorum bence yanlış baktı çok aceleyle bakmıştı zaten bence boşuna strese girdim ben de büyük ihtimal ben daha 5+5 falanımdır bet sonucu 22 aralıkta alır kalbi duyarız inşallah

Kızlar benim az da olsa kanama başlamış hiç olmamıştı daha önce çok korkuyorum 7+1 olmam lazım yaşayan var mı aranızda

Kızlar benim az da olsa kanama başlamış hiç olmamıştı daha önce çok korkuyorum 7+1 olmam lazım yaşayan var mı aranızda
Canım 10 haftaya geldik benim 6. Haftada başladı kanama ve hala devam ediyor. Farkındaysan 5. Haftayı geçen arkadaşlarımızdan lekenme ve hafif kanama oldugunun yazıldığını görüyoruz. Tüp bebek tedavilerinde olası bir durummuş bu. Benim 6. Ve 7. Hafta kanamalarım olduğunda ped takıyordum 3 ped doldurduğum kananam oldu. Şuan genelde lekelenmem var cok az da kanamam olabiliyor buna rağmen doktorum prolutex iğneyi 3 gün sonra vurmayı kesmemi kanamanın rahimde bir çatlak kaynaklı olduğunu ve Rahim genişledikçe hafif hafif kanamanın devam edeceğini söyledi. Doktor kontrolünü ihmal etme rahimde kanama alanını kontrol edecekler eğer böyle bir alan yoksa sorun yok varsa da duayla geçmesini bekleyeceksin umarım her şey yolunda gider

1336 olmuş değerim çok şükür ama keseyi göremedik doktor dediki değer önemli değil ikiz olunca geç gözükür heralde ikiz dedi dış gebelik olabilirmi dedim ona ait bir bulgu göremedim dedi cumaya tekrar çağırdı sizler keseyi ne zaman gördünüz acaba içimi korku aldı

İnşallah benimde öyledir aklım cikiyor valla sabah doktora gidecem birde progestan iğne yaptırayım sabahta inşallah herşey yolundadır
Merak etmeyin yolundadır inşallah. Zaten kahverengi ise o yerleşmeye bağlı oluyor plesanta büyüyor rahme tutundukca da böyle dokulardan leke gelebiliyor. Yoksa içeride kanama yok. Doktor da görüyor bunu. Hatta doktorum kan gibi kırmızı bile olsa olabilir hemen endişeye gerek yok dedi. Benim 2 günde geçti çok da sürmez sizinki de. Muayenede görünce rahatalrsiniz Allah sağlık versin bebislerimize

Doktor bir sıkıntı yok dedi progestan iğne yaptırdım garanti olsun diye sen keseyi gordunmu canım acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…