2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Göğüslerde bir fark var mı acaba?
İlaçların etkisiyle göğüsler bir açıyor bir geciyor şuan vücudumuza hormonlar dışarıdan verildiği için pek belirti aramamak lazım aslında. En büyük belirti karında adet ağrısı ve batma ara ara tabi bunlar belki günde 2 kere fln benim öyle yani :))

Merhaba, ben son adetimde klomen kullandım sadece yani baika ilaç kullanmıyorum. Hamilelik belirtisi açısından sormak istedim buradan sadece ama tabi ilaçlar da belirtileri değiştiriyordur. Göğüslerim hiç böyle hissettirmemişti uçları balon oldu ilk sonra dediğiniz gibi normale döndü adetime 3 gün kala da yanlardan dolgunlaştı ve ağrı başladı.

Bu yorumunuzda göğüslerinizin şiş olduğunu yazmışsınız o yüzden sormuştum. Değişken heralde.
Yeni gördüm mesajı bu yorumu yapan bendim evet göğüs hassasiyetim devam ediyor bel ağrısı ağız kuruluğu sık idrara çıkma uykusuzluk kasik batması gün içinde uyuklama halı halsizlik belirtilerim birde yumurtadan midem bulanıyor

9.gun kan geldi birde adet sancısı gibi sancım vardı ek olarak

Mrb testinizi yeniledinizmi

Transferim 22 kadımda oldu 10 gün sonra testim pozitif şuan 5 haftalık ve haftaya ilk ultrasyonum var ama iki gündür baş ağrısı ve gün boyu bulantım var ve çok uyuma hissi var hafif kasık ağrım var normalmi bunlar sabah bulantı başlıyor kusmuyorum ama gün boyu bulantı normalmi

Kızlar selam benim transfer pozitif sonuçlandi keseyi de gördük çok şükür. Ama bugün koyu kahverengi bir lekelenme oldu 3 damla kadar. Sanirim su an 5+3 teyim. Aranızda bu zamanlarda bu şekilde lekelenmesi olan oldu mu?

Evet canım ben de 21 Kasım da transfer oldum benim de durumlar aynı ama bazı günler belirtilerim olmuyor bazen oluyor değişiyor

5. Haftadan itibaren lekelenmeler olması normal dedi doktorum lekelenme olursa mutlaka haber ver ilaçlarını değiştirelim demişlerdi şuan ben de lekelenme yok canım ben de tahmini 6. Haftam bugün daha lekelenme gibi bir durum olmadı ama için rahat etmesi için doktorunla görüş istersen genel de forumda yazanlar da lekelenme olabiliyor diye okudum ben

İyi akşamlar arkadaşlar tüp bebekte gebelik tarihi nasıl hesaplanıyor. Ben 30 kasımda transfer oldum onu mu baz alacagım yumurta toplama gününü mü (25 kasım). Yoksa normal gebelik gibi adet tarihini mi baz alacagız

Transfer gününden 15gun geriden hesapla,yani 15kasim 'dan itibaren ya da internetten tüp bebek gebelik hesaplama tıklayıp hesaplayabilirsin hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…