2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar selam benim transfer pozitif sonuçlandi keseyi de gördük çok şükür. Ama bugün koyu kahverengi bir lekelenme oldu 3 damla kadar. Sanirim su an 5+3 teyim. Aranızda bu zamanlarda bu şekilde lekelenmesi olan oldu mu?
Canım benim de pembe olmuştu 5+3 te. Doktor kan kırmızısı olmadıktan sonra sorun yok demişti. Sen şuan hangi ilaçları kullanıyorsun gün de kaç tane?

Evet canım ben de 21 Kasım da transfer oldum benim de durumlar aynı ama bazı günler belirtilerim olmuyor bazen oluyor değişiyor
Aynen bugünde ağzımda kuruluk kasıklarım ağrıyor bulantım yok bugünde Allahım hayırlısını versin hepimizin kucağımıza sağlıklı almak nasip etsin inşallah🤲🤲🤲🤲

5. Haftadan itibaren lekelenmeler olması normal dedi doktorum lekelenme olursa mutlaka haber ver ilaçlarını değiştirelim demişlerdi şuan ben de lekelenme yok canım ben de tahmini 6. Haftam bugün daha lekelenme gibi bir durum olmadı ama için rahat etmesi için doktorunla görüş istersen genel de forumda yazanlar da lekelenme olabiliyor diye okudum ben

Canım benim de pembe olmuştu 5+3 te. Doktor kan kırmızısı olmadıktan sonra sorun yok demişti. Sen şuan hangi ilaçları kullanıyorsun gün de kaç tane?
Doktoruma gittim bugun dayanamadım ara ara geliyor kahverengi. Çok normal dedi bu vesileyle 6 gun sonra yeniden keseyi gördük hiçbir sorun yok dedi. Kese büyümüş eskiye göre şok oldum kocaman geldi gözüme belki 4 katına 5 katına çıkmış gibi bisey😊 bu kese büyüdükçe rahme tutundukca rahimde bu şekilde yerleşmeye bağlı leke gelebilirmis. Hiç korkma kan bile gelse sorun değil dedi rahatlattı bizi. İlaçlarıma bisey demedi ben estrofem progestan prolutex ve Coraspin kullanıyorum. Keseyi gördükten sonra da takviye vermişti demir ve bi tane de bir sürü vitamin olan komplex bisey omega vs de var içinde ondan. Çok şükür bu korkuyu yaşayan varsa benim gibi onlara da açıklama olsun🙏

Doktoruma gittim bugun dayanamadım ara ara geliyor kahverengi. Çok normal dedi bu vesileyle 6 gun sonra yeniden keseyi gördük hiçbir sorun yok dedi. Kese büyümüş eskiye göre şok oldum kocaman geldi gözüme belki 4 katına 5 katına çıkmış gibi bisey😊 bu kese büyüdükçe rahme tutundukca rahimde bu şekilde yerleşmeye bağlı leke gelebilirmis. Hiç korkma kan bile gelse sorun değil dedi rahatlattı bizi. İlaçlarıma bisey demedi ben estrofem progestan prolutex ve Coraspin kullanıyorum. Keseyi gördükten sonra da takviye vermişti demir ve bi tane de bir sürü vitamin olan komplex bisey omega vs de var içinde ondan. Çok şükür bu korkuyu yaşayan varsa benim gibi onlara da açıklama olsun🙏
Hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim darısı bana🤗

Canım şuan hangi doktora gidiyorsun takip için? Yoksa hala tüp bebek merkezinde misin?

Çok şükür canım ya çok iyi yaptın yazarak ben de inşallah bu ctesi günü dr a gidicem yine de içim rahat etsin diye belki kalp atışını da duymak nasip olur inş o zamana 6+3 olmuş olacağım sanırım ya da belki yolk sac görünür ya da en azından senin gibi kesenin büyüdüğünü görürüm için rahatlar yoksa 10 gün sonraki kontrolü bekleyecek sabrım yok :)

Çok şükür canım ya çok iyi yaptın yazarak ben de inşallah bu ctesi günü dr a gidicem yine de içim rahat etsin diye belki kalp atışını da duymak nasip olur inş o zamana 6+3 olmuş olacağım sanırım ya da belki yolk sac görünür ya da en azından senin gibi kesenin büyüdüğünü görürüm için rahatlar yoksa 10 gün sonraki kontrolü bekleyecek sabrım yok :)
Kuzum ben de cumartesi kalp atışı için gidicem. bence kalp atışını da duyarsın bu gidişinde 🤗 bugün 6+0 ız dimi biz 🥰

Kuzum ben de cumartesi kalp atışı için gidicem. bence kalp atışını da duyarsın bu gidişinde 🤗 bugün 6+0 ız dimi biz 🥰
Evet kuzum inşallah aynı gün dr randevumuz inşallah kalp atışlarını duyarız minnakların aminnn benim 9 da randevum hemen haberleşelim mutlaka 🥰

Kızlar,bugun doktorum kontrolüm vardı,bebeğimle tanıştık👼🤗 keseyi gördük kalp atışları duyduk,6+1iz çok şükür herşey yolunda 🤲🏻😇👼haftaya tekrar kontrolümüz var😇Allah'ım bu duyguları herkese tatmaya nasip etsin,kimsenin kucağı boş bırakmasın 🤲🏻🤲🏻âmin 🤲🏻🤲🏻💗💝

Kızlar,bugun doktorum kontrolüm vardı,bebeğimle tanıştık👼🤗 keseyi gördük kalp atışları duyduk,6+1iz çok şükür herşey yolunda 🤲🏻😇👼haftaya tekrar kontrolümüz var😇Allah'ım bu duyguları herkese tatmaya nasip etsin,kimsenin kucağı boş bırakmasın 🤲🏻🤲🏻âmin 🤲🏻🤲🏻💗💝
Süper haber canım maşallah Allahım bu güzel duyguyu bekleyen herkese yaşatsın inşallah 🙏🏻🌸

Beni kalp atımı için çağırdığı gün benim de 6+2 ye denk geliyor. Duyulabilir demek ki o güne çağırdığına göre bence sen de duyarsın😊emin ol çok büyümüş göreceksin keseyi. İçinde de dediğin gibi yolk diye biseyi gösterdi surda bebek gelişecek bebeğin yeri dedi anlattı hepsini 🥰

Beni kalp atımı için çağırdığı gün benim de 6+2 ye denk geliyor. Duyulabilir demek ki o güne çağırdığına göre bence sen de duyarsın😊emin ol çok büyümüş göreceksin keseyi. İçinde de dediğin gibi yolk diye biseyi gösterdi surda bebek gelişecek bebeğin yeri dedi anlattı hepsini 🥰
İnşallah canım bakalım heyecanla bekliyorum 🙏🏻🌸

Hayırlı olsun çok sevindim 🤗 acıbadem maslakta yaptırmıştınız dimi kontrollere oraya mı gidiyorsunuz

Bu lekelenmeler hatta kanamalar bizleri çok tedirgin ediyor ancak bazılarımızın gebeliğinin bir parçası oluyor. Bu grupta günlerce adet kanaması miktarında pedler dolduracak kadar kanamalarim olduğundan bahsettim ve yüreğim agzimda geçirdim ilk haftalarimi. Gebeligimin 10. Haftasıdayim ve haftada 1 kez kanama hala yaşıyorum. Bu kanamalarin bazı gebeliklerde olabildiğine doktorum ikna etti şükür. Düşük sancisi doğum sancisina benzer dedi. Agrisiz kanamalar kontrol edilmeli ancak genelde sorunsuz bir durum vardır dedi. Kimsenin başına gelmesin insallah ancak gelirse de panik yapmayın ben bu kanamalı sürecimde doktorumun kontrolünde günde 4 saati geçmeyecek şekilde işime bile devam ettim. Rabbım herkese stressiz sağlıklı bir gebelik nasip etsin 😇

X