2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Kızlar bugün ikinci kontrolümüz vardi gecen çarşamba 6+1dik kese gördük ve kalbi duyduk çok şükür,bugün biraz daha büyüdük 7+1,1cm boyumuz oldu,ve 1,5gr ağırlığı inşallah sağlıklı kucagimiza alirizRabbim tüm isteyenlere ,bekleyenlere nasip etsinbu arada oksapar doğuma kadar kullanacağım icin bugün dr rapor çıkardı ve sağlık ocağına kayıtlı olduk

Kizlar merhaba :)
Bende Bulent hocayla birlikte yurutuyorum sureci bugun zoladex vuruldum, feci canim acidi igne cok kalinmis bulent hocada tedavi gorenler olarak sizin sureciniz nasil gidiyor?
Hayırlı olsun öncelikle evet acaip bir iğne bende vurulmustum ,biopsi iğnesi gibibende Bülent hocada tedavi gördüm, simdi 7+1izçok şükür

Kizlar merhaba :)
Bende Bulent hocayla birlikte yurutuyorum sureci bugun zoladex vuruldum, feci canim acidi igne cok kalinmis bulent hocada tedavi gorenler olarak sizin sureciniz nasil gidiyor?
Merhaba canım ben lucrin vuruldum gecen hafta perşembe gunu zoladex le aynı şey zaten:) benım onceki transferım adetımın 25. Gunu olmuştu bülent hoca gec transfer yaptrıyo o zamanda sadece bnm degıl bülent hocanın takip ettiği kişilerin hep oyle olmuştu yani rahımın kalınlığıyla alakalı degıl methodu farklı biraz gebelik başlangıcını son adet tarihi olarak almamıştk transfer gununden 2 hafta cıkarıp hesaplamıştık hatta tabi bu sefer degişik bişey yapar mı bılmıyorum eskiden boyle yapmıştı.. inşallah bebişler tutar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…