- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
ne guzel Rabbım yeter kı ol desın,Benim ilk tüp bebeğim tutmamıştı 1 ay önce ama inşallah normal yolla olmuşturumarım senin transferin ve sonucun çok güzel olur
Sağol canım benim bende senin güzel haberlerini bekliyorum inşallahne guzel Rabbım yeter kı ol desın,
cok sevındım canımm guzel haberlerını beklıyorum.
amın ınsallahhh
Bülent tıraş mı doktorunuz onun methosu bu daha once kimsede görmedım bende
Benim doktorum bülent tıraş bende zoladex vuruldum
Hayırlı olsun öncelikleKizlar merhaba :)
Bende Bulent hocayla birlikte yurutuyorum sureci bugun zoladex vuruldum, feci canim acidi igne cok kalinmisbulent hocada tedavi gorenler olarak sizin sureciniz nasil gidiyor?
Masallah cok sevindimHayırlı olsun öncelikleevet acaip bir iğne bende vurulmustum ,biopsi iğnesi gibi bende Bülent hocada tedavi gördüm, simdi 7+1iz çok şükür
Âmin canim inşallahMasallah cok sevindimDarisi basima insallah, dualarinizda bizide eksik etmeyin
Harika canım hayırlı olsun kaçıncı günün transferin, çift embriyo mu ? :)Kızlar sonucumu aldım betam 2132 çıktı nasıl sizce
Canım gittin mi doktora senden haber bekliyorumHarika canım hayırlı olsun kaçıncı günün transferin, çift embriyo mu ? :)
Canım saat 12 de randevum çok heyecanlıyım ya stresliyim korkuyorum da ultrason ekranına bakamayacağım galibaCanım gittin mi doktora senden haber bekliyorum
Aklım sende hadi inş güzel haberlerle canım benimCanım saat 12 de randevum çok heyecanlıyım ya stresliyim korkuyorum da ultrason ekranına bakamayacağım galibahayırlı haberlerle gelirim inşallah dua ediyorum bol bol
Teşekkür ederimHarika canım hayırlı olsun kaçıncı günün transferin, çift embriyo mu ? :)
Maşallah canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallahTeşekkür ederimyok canım kasımda tüp bebek yaptırmıştık tutmamıştı 5.gündü. Bu ay doğal yolla hamile kaldım
İnşallah canımAklım sende hadi inş güzel haberlerle canım benim
Amin canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallah canım sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
Canım boş gebelik çıktı benim..Canım gittin mi doktora senden haber bekliyorum
Merhaba canım ben lucrin vuruldum gecen hafta perşembe gunu zoladex le aynı şey zaten:) benım onceki transferım adetımın 25. Gunu olmuştu bülent hoca gec transfer yaptrıyo o zamanda sadece bnm degıl bülent hocanın takip ettiği kişilerin hep oyle olmuştu yani rahımın kalınlığıyla alakalı degıl methodu farklı birazKizlar merhaba :)
Bende Bulent hocayla birlikte yurutuyorum sureci bugun zoladex vuruldum, feci canim acidi igne cok kalinmisbulent hocada tedavi gorenler olarak sizin sureciniz nasil gidiyor?
Kaç haftalık canım?Canım boş gebelik çıktı benim..
Ne diyeceğimi bilemiyorum kuzum daha çok gençsin yumurtaların tazedir yolun çok başı merak etme gelecek bebiş mutlaka. Bizim de hiçbir şey belli değilki her an her şey olabilirCanım boş gebelik çıktı benim..