2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Doktor bir sıkıntı yok dedi progestan iğne yaptırdım garanti olsun diye sen keseyi gordunmu canım acaba
Çok şükür. Gözünüz aydın. Evet canım keseyi en başından beri gördük vajinal muayene ile bakmıştı doktorum. Bugün de kalp atışını duyduk şükür yine vajina muayene ile. 6+2 deyim bugün. 3uncu gidişimiz Haftaya yine gideceğiz kontrole

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin yavrunuzu banada cuma gel dedi işte inşallah bizde görürüz ikiz olabilir dedi ama değerler o kadar yüksek degilki

merhaba kızlar. bende bu ay tüp bebeğe başladım. açıklanamayan infertilite grubundayım. dün kontrolüm vardı 8-12 arası yumurta toplanır dedi doktorum bu arada yaşım 32 cumartesi yumurtalarım toplanacak inş. ama kafama takılan bir kaç soru var mesela doktorum benden hiç e2 testi istemedi. ilaçlarımın 6. günündeyim. birde 8-12 yumurta az mı sizce bunların içinden boş çıkanda olacak ee ben stresten günde 2-3 te olsa sigarada içtim. kaliteside kötü olur kesin. şimdiden stres yaptım. bu sayılar kötü mü kızlar

Merhaba kızlar ben 6+4 gunluk persembe ultrasyonum varda bugun tirnak ucu kadar pembemsi phtilasma gibi bisey geldi sizdede olan varmi biraz korktum

Ne zaman transfer olmuştun canım

Herkese merhaba arkadaşlar ben geçen ay ilk tüp bebek tedavisi oldum burda da paylaşmıştım belki hatırlayan olur negatif çıkmıştı hatta 2.hemen bu ay yaptıracaktık ama 4 gün adetim gecikti ve az önce kaset test yaptım hamilemiyim acaba yani dış gebelik yada kimyasal olabilir mi

Eklentiler

• 286BE386-58C2-43C7-8CB7-EB8942343C17.png
    549,2 KB · Görüntüleme: 78
Hayırlı olsun canım bebiş ben burdayım demiş

Hamilesiniz tebrikler Hastanede kan verip beta hcg artışını takip ettirmelisiniz önce. Doktorunuz size bilgi verecektir muayene sonrası

Bence hiç sayıya takılmayın. Ben 29 yaşındayım ilk muayenede bir tarafta 6 bir tarafta 1 tane yumurta gözükmüştü. İlaçlarla geriden gelenler de büyüyor. 20-30 yumurta toplanıp da sadece 2-3 tanesi 5.güne gelenler var. Benim 11 tane toplandı, 9 tanesi olgun çıktı 9'u da döllendi. 7 tanesi 5.güne gitti ve dondurduk. Bana da maksimum 3 tanesi gider gibi konuşmuşlardı tamamen kalitesine bağlı yani

Maşallah bebiş burdayım cok net diyorinşallah sağlıklı illerler,beta güzel artarsa sağlıklı oluyor demektir

maşallaahhh hayırlı olsun,
neden dıs gebelık,kımyasal dedın ki hemen
bu test ıle o zaten bellı olmaz...
ınsallah saglıkla ılerlesın .

maşallaahhh hayırlı olsun,
neden dıs gebelık,kımyasal dedın ki hemen
bu test ıle o zaten bellı olmaz...
ınsallah saglıkla ılerlesın .
Bilmiyorum tüp bebek tedavisi sırasında çok fazla hormon ilaçları ve iğneleri kullandım oyüzden ilaç etkisi kalmış olabilir diye düşündüm sevinemiyorum hiç korkudan

Maşallah bebiş burdayım cok net diyorinşallah sağlıklı illerler,beta güzel artarsa sağlıklı oluyor demektir
Ya inşallah çok teşekkür ederim Beta sonucumu görmeden sevinemiyorum yarın çıkacakmış sonucum akşam eşime söylemeyide düşünmüyorum sonucu görmeden bilmiyorum sizde söylemelimiym

Ya inşallah çok teşekkür ederim Beta sonucumu görmeden sevinemiyorum yarın çıkacakmış sonucum akşam eşime söylemeyide düşünmüyorum sonucu görmeden bilmiyorum sizde söylemelimiym
Bilemedim,ben olsam söylemem bizimde cok sevincimiz kursağımızda kaldı icin,bu sefer ikinci beta çıkınca müjdeyi verdim

Bilmiyorum tüp bebek tedavisi sırasında çok fazla hormon ilaçları ve iğneleri kullandım oyüzden ilaç etkisi kalmış olabilir diye düşündüm sevinemiyorum hiç korkudan
canım bende tup bebek tedavısındeyım, transfer beklıyorum..
lütfen guzel dusun ınsallah saglıkla ılerlesın gebelıgın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…