2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Herkez erken keseyi görmeye gidiyor,bana niye ayın 14de dediler acaba

Canım stresten kalp çarpıntın oluyordur gebeliğin ilk haftası kalpte hızlı artma olmuyor ilerleyen zamanlarda oluyor. Bu sürecte stressız imkansız gbi zaten

Ayyy hadi inşallah eminim sen de kese göreceksin canım progestan fitil kullanıyorum günde 2 kez diğer ilaçlarım hala devam
Canım bu fitil normalde ağızdan alınan kapsül dimi 200 mg olan. Ben sabah öğle akşam toplamda 6 tane gönderiyorum valla bide üç güne bir iğnesi var

Canım aynı gibiyiz sanki kaçıncı günü oluyor transferin? Benim 19. Gün kese günüm.
Benim transferimde 19kasim,yani bugun 5+3,kan testlerde artisi yuksek güzel ama neden oyle gec gün verdi anlayamadimneyse hayırlısı

Benim transferimde 19kasim,yani bugun 5+3,kan testlerde artisi yuksek güzel ama neden oyle gec gün verdi anlayamadimneyse hayırlısı
Kaç aylık olduk biz ben hiç anlayamadım bu hesapları ben 4 haftalığım diyordum sen şimdi 5 dedin kafam karıştı 21 Kasım benim transfer

Kaç aylık olduk biz ben hiç anlayamadım bu hesapları ben 4 haftalığım diyordum sen şimdi 5 dedin kafam karıştı 21 Kasım benim transfer
Bu senin gebeliğin

Eklentiler

• Screenshot_20221208-174744_Chrome.jpg
    78 KB · Görüntüleme: 61
Canım bu fitil normalde ağızdan alınan kapsül dimi 200 mg olan. Ben sabah öğle akşam toplamda 6 tane gönderiyorum valla bide üç güne bir iğnesi var
Oyu evet canım ondan ama sen ne kadar çok kullanıyorsun onu neden öyle şaşırdım günde 3 krizi duydum ama senin maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…