Bende öyle yapacağım sabah çünkü sağlık ocağında çok geç çıkıyorAcilden giris yap ver bir saatin icinde sonuç çıkıyor,ben ikisinde oyle yaptim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende öyle yapacağım sabah çünkü sağlık ocağında çok geç çıkıyorAcilden giris yap ver bir saatin icinde sonuç çıkıyor,ben ikisinde oyle yaptim
Oyyy maşallah ne kadarlık oldunuz peki?Ben kese görmeyi bekliyorum cumartesi randevum
Transfer gününü saymazsak 17. Günüm sizin kaçıncı gün bugün?Oyyy maşallah ne kadarlık oldunuz peki?
Transfer günü hariç 8.gün. Cumartesi güzel haberini bekliyorum inşallahTransfer gününü saymazsak 17. Günüm sizin kaçıncı gün bugün?
Artı 15gunTransfer gününü saymazsak 17. Günüm sizin kaçıncı gün bugün?
Canım stresten kalp çarpıntın oluyordur gebeliğin ilk haftası kalpte hızlı artma olmuyor ilerleyen zamanlarda oluyor. Bu sürecte stressız imkansız gbi zatenProgestanı fitil olarak günde 2 kez alıyorum ama kardiyoloji doktoru gebelikte normalmolduğunu söyledi kalbimde bir sorun olmadığını stresten biraz uzak durmamı söyledi gebeliğin ilerleyen zamanlarında artarmış normalden hızlı atıyormuş kalbim o yüzden olduğunu söyledi düzenli tansiyon ölçütün dedi ama progestandan olur mu bilemedim canım sen ağızdan mı kullanıyorsun prıgestanı vajinal mi?
Canım aynı gibiyiz sanki kaçıncı günü oluyor transferin? Benim 19. Gün kese günüm.Herkez erken keseyi görmeye gidiyor,bana niye ayın 14de dediler acaba
Canım bu fitil normalde ağızdan alınan kapsül dimi 200 mg olan. Ben sabah öğle akşam toplamda 6 tane gönderiyorum valla bide üç güne bir iğnesi varAyyy hadi inşallah eminim sen de kese göreceksin canım progestan fitil kullanıyorum günde 2 kez diğer ilaçlarım hala devam
Benim transferimde 19kasim,yani bugun 5+3,kan testlerde artisi yuksek güzel ama neden oyle gec gün verdi anlayamadimneyse hayırlısıCanım aynı gibiyiz sanki kaçıncı günü oluyor transferin? Benim 19. Gün kese günüm.
Bence garanti olsun diye yapmıştır başka bir şey olduğunu sanmıyorum canım git gel olmasın diye olabilir.Benim transferimde 19kasim,yani bugun 5+3,kan testlerde artisi yuksek güzel ama neden oyle gec gün verdi anlayamadimneyse hayırlısı
Kaç aylık olduk biz ben hiç anlayamadım bu hesapları ben 4 haftalığım diyordum sen şimdi 5 dedin kafam karıştı 21 Kasım benim transferBenim transferimde 19kasim,yani bugun 5+3,kan testlerde artisi yuksek güzel ama neden oyle gec gün verdi anlayamadimneyse hayırlısı
Bu senin gebeliğinKaç aylık olduk biz ben hiç anlayamadım bu hesapları ben 4 haftalığım diyordum sen şimdi 5 dedin kafam karıştı 21 Kasım benim transfer
Benim opu ve transfer Antalya Tüp Bebekte yapıldı ama doktorum dışarıdan kendi muayenehanesi var. Tüm takipleri o yaptıAntalyada nerde oldunuz peki?
Aaaa ben şok şuan hiç böyle beklemiyordum sağol canım kaydettim bunuBu senin gebeliğin
Benim de aynı şekilde oldu merkez de sadece opu ve transfer oldu. Doktorunuz kim peki?Benim opu ve transfer Antalya Tüp Bebekte yapıldı ama doktorum dışarıdan kendi muayenehanesi var. Tüm takipleri o yaptı
Çok sevindim canımKızlar selam tekrardan ben bugün keseyi gördüm çok şükür. 23 kasımda transfer olmuştum. 10 gün sonra yine gel dedi o zaman belki kalp atışı alabiliriz
Oyu evet canım ondan ama sen ne kadar çok kullanıyorsun onu neden öyle şaşırdım günde 3 krizi duydum ama senin maşallahCanım bu fitil normalde ağızdan alınan kapsül dimi 200 mg olan. Ben sabah öğle akşam toplamda 6 tane gönderiyorum valla bide üç güne bir iğnesi var
Teşekkürler canım Sen ne yaptın seninkiyle benimki çok yakındı keseyi görmeye gittiniz mi siz de kaçırdım benÇok sevindim canım