- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
Bülent tıraş mı doktorunuz onun methosu bu daha once kimsede görmedım bendeZoladex vuruldum ama ben onları aynı diye biliyorum yanılmıyorsam
Benim doktorum bülent tıraş bende zoladex vuruldumBülent tıraş mı doktorunuz onun methosu bu daha once kimsede görmedım bende
Hayırlı olsun tebriklerKızlar merhaba 24 kasım 5.gün embriyosu bugün kan testi verdim 451 çıktı
Siz yaptınız mı testHayırlı olsun tebriklersizinle benim aynı gibi benim 23 Kasım 4.gun embriyo şu sizin 24 Kasım 5.gun
Benimde belirtim hiç olmadı daha yeni yeni belim ağrıyor okadar daha erkenTest gününü bekleyen var mı? Bugün 4.günüm ama bir belirtim yok
Ayy cok sevindimKızlar merhaba 24 kasım 5.gün embriyosu bugün kan testi verdim 451 çıktı
Teşekkür ederimAyy cok sevindimhayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah
Maşallah çok güzelKızlar merhaba 24 kasım 5.gün embriyosu bugün kan testi verdim 451 çıktı
TeşekkürlerMaşallah çok güzel
Awox diye bi markaydı:)Hayırlı olsun testler hangi markaydı :) ondan almayalım
Hayır neden kimyasal,yeni tutunmustur,hamilesin tebrik ederimHanımlar bende test verdim az önce26 kasım transfer tarihim yani bugun 8. Günüm sonucum 12.88 geldi kimyasal olabilir mi daha önce hiç böyle değer görmedim
Kaçıncı gününüz bugün?Benimde belirtim hiç olmadı daha yeni yeni belim ağrıyor okadar daha erken
Hayırlı olsun Rabbim sağlıkla devam ettirsin inşallahKızlar merhaba 24 kasım 5.gün embriyosu bugün kan testi verdim 451 çıktı
Muhtemelen geç tutunmuş olabilirHanımlar bende test verdim az önce26 kasım transfer tarihim yani bugun 8. Günüm sonucum 12.88 geldi kimyasal olabilir mi daha önce hiç böyle değer görmedim
Tebrikler canım daha 8. Gün normal bence değerinHanımlar bende test verdim az önce26 kasım transfer tarihim yani bugun 8. Günüm sonucum 12.88 geldi kimyasal olabilir mi daha önce hiç böyle değer görmedim
Ben 21 kasım da transfer oldum ,sizin gibi 8.gün de kan testi verdim 15 çıktı daha sonra 55 ve 175 ile devam etti .Doktor artışımı iyi buldu 10 gün sonra kontrole çağırdı .5 in üstü gebelik önemli olan düzenli artması o yüzden ümidinizi hiç kaybetmeyinHanımlar bende test verdim az önce26 kasım transfer tarihim yani bugun 8. Günüm sonucum 12.88 geldi kimyasal olabilir mi daha önce hiç böyle değer görmedim