- 23 Haziran 2022
- 14
- 20
Bilgilendirmeniz iyi oldu o konu da bilgim yoktuMerhabalar, ben de Bülent hocaya gidiyorum çok da memnunum cevabınızı görünce yazmak istedim merak edenler varsa diyeYumurta takibi dahil her şeye Bülent hoca girerse de tedavi ücreti 45 bin tl
Bülent hoca yüksek doz ilaç veriyor ve farklı ilaçlar kullanıyor. Benim bütün yumurta toplama sürecini sadece gonal f ile atlatan arkadaşım var başka klinikte. Sonuç hüsran yani. Ben her gün en az 3 iğne kullandım. 10 günde çatlatma iğneleri dahil 39 iğne yaptım. Çok az yumurta gözükmesine rağmen çok güzel toplandı ve şuan 7 embriyom var lab’i çok iyi. Şuan transfer hazırlığındayım ve çok titizler. Bu ikinci adetim 1.5 aydır hazırlanıyorız. Cyclo progneva ve zoladex kullandım. Bugün estrofem’e de başladım. Gebelik aşısı ve kasılma önleyici serum da aldım. Biri transferden 5 gün önce, biri transfer günü uygulanacakmış.Sizin ilaçlarınız da aynı mı peki
Sonuç güzel olsun da o hiç önemli değilBilgilendirmeniz iyi oldu o konu da bilgim yoktuHatta ilk gittiğimizde kimse bize öyle bi seçenek olduğunu söylemedi bizde sorgulamadık. Yani Bülent hocayı ilk gittiğimizde ve transferde gördük. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız ve öyle devam eder
Bizede kimse öyle bir secenek olduğunu söylemedi,bilmiyordumBilgilendirmeniz iyi oldu o konu da bilgim yoktuHatta ilk gittiğimizde kimse bize öyle bi seçenek olduğunu söylemedi bizde sorgulamadık. Yani Bülent hocayı ilk gittiğimizde ve transferde gördük. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız ve öyle devam eder
Bizede kimse öyle bir secenek olduğunu söylemedi,bilmiyordumama benimki 45bindan cok daha fazla oldu ilaclar hariç
Dondurması, çözmesi, mikroçip derken zaten çok tutuyor. Ama yeter ki sonuç güzel olsun her şeye değerBizede kimse öyle bir secenek olduğunu söylemedi,bilmiyordumama benimki 45bindan cok daha fazla oldu ilaclar hariç
Bende o yüzden tüp bebek tedavisine yeni başlamayı düşünen arkadaşlara giderleri az çok göstermeye çalıştım. İlaçlar ayrı tabi. Herkesin farklılıklar gösterebiliyor gerekli işlemlere göre. Bol vitaminli, folit asit zengini, fosforlu olcak bebişler çünkü ilk günden itibaren korumadalarBizede kimse öyle bir secenek olduğunu söylemedi,bilmiyordumama benimki 45bindan cok daha fazla oldu ilaclar hariç
Aynen zaten hazirlikliydik güvenerek ve inanarak gittik,ne dedilerse tamam dedik hersey uyguladik,Allah sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizinDondurması, çözmesi, mikroçip derken zaten çok tutuyor. Ama yeter ki sonuç güzel olsun her şeye değer
Bende o yüzden tüp bebek tedavisine yeni başlamayı düşünen arkadaşlara giderleri az çok göstermeye çalıştım. İlaçlar ayrı tabi. Herkesin farklılıklar gösterebiliyor gerekli işlemlere göre. Bol vitaminli, folit asit zengini, fosforlu olcak bebişler çünkü ilk günden itibaren korumadalar
Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruzAynen zaten hazirlikliydik güvenerek ve inanarak gittik,ne dedilerse tamam dedik hersey uyguladik,Allah sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin
Benim yasim 37,cok sayida kayiplarim oldu,3embriyo genetiğe giti tarama biyopsi yapildi 1tane sağlıklı kaldı,o yüzden tek dondurulmus 5gun embriyo transfer oldum,simdi pozitifi gördüm, iki gun arayla kan verdim artış cok güzel iki hafta sonra muayene olucam,keseye ve kalp atışı insallahHadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruzBen aralık sonuna doğru transfer olacağım ama bu başlıktan çıkamadım Hoca size tek transfer mi önerdi çift mi? Benim yaş 29, ilk deneme, iki en iyi embriyo kalitesi 5ab ama çift transfer öneriyor
Salı günü transfer oldumHadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruzBen aralık sonuna doğru transfer olacağım ama bu başlıktan çıkamadım Hoca size tek transfer mi önerdi çift mi? Benim yaş 29, ilk deneme, iki en iyi embriyo kalitesi 5ab ama çift transfer öneriyor
Dediğiniz gibi ilaçlar çok fazla bunlar şansı arttıran faktörler tabi insan da iğne vurulmaktan bıkıyorBülent hoca yüksek doz ilaç veriyor ve farklı ilaçlar kullanıyor. Benim bütün yumurta toplama sürecini sadece gonal f ile atlatan arkadaşım var başka klinikte. Sonuç hüsran yani. Ben her gün en az 3 iğne kullandım. 10 günde çatlatma iğneleri dahil 39 iğne yaptım. Çok az yumurta gözükmesine rağmen çok güzel toplandı ve şuan 7 embriyom var lab’i çok iyi. Şuan transfer hazırlığındayım ve çok titizler. Bu ikinci adetim 1.5 aydır hazırlanıyorız. Cyclo progneva ve zoladex kullandım. Bugün estrofem’e de başladım. Gebelik aşısı ve kasılma önleyici serum da aldım. Biri transferden 5 gün önce, biri transfer günü uygulanacakmış.
Evet kesinlikle bide tek embriyo transferi olduğum için çift kese görünce daha şok oldum ondan ne yapacağımı şaşırdımHeyecanlandın tabi
28 Kasım transfer,bugün 5. Gün. 5. Gün embriyosuyduÖyle düşünmeyelim ya inşallah tutmuştur, sizin kaçıncı gündü kaç embriyoydu
Çok teşekkür ederim bilgi için. 50-60binse iyi yine. Bir kaç ay dinleneceğim zaten. Ondan sonra Şişli Meorial, Bahçeci ya da Acıbdem arasında bir tercih yapacağım inşallahBenim doktorum önerdi laboratuvarı çok iyi dedi. Saatlerce beklemek sıkıcı ama çok kalabalık o yüzden pek yapabilcekleri bişey yok. Maliyet olarak Bülent hocanın tedavi ücreti 25 bin tl. Muayenelere gittiğinizde tekrar ücret ödemiyorsunuz. Dondurma işlemi (5 yıl) 5.520tl. embriyo çözdürme işlemi 5.520 tl. Sperm seçme ücreti 3.500tl sanırım ekstra makrafaj ((gebelik aşısı), embriyo glue (embriyo yapıştırma), kasılma iğnesi. Bazısını size bırakıyorlar. Bülent beyin ekibindeki diğer doktorlarda bilgili ve ilgili. Muayeneleri onlar yapıyorlar.
Maşallah çok sevindim inşallah sağlıkları kucağınıza alırsınız yavrularınızı beta hcg testleriniz kaçtı pekiMerhabalar kızlar bende Kasım ayı transfer olanlardanım ve sonucum pozitif olmuştu çok şükür dün kese görmeye gittik büyük sürpriz iki kese gördük 10 gün sonra kalp atışı için doktorumuz çağırdı inşallah kalp atışlarını da duymayı nasip eder Rabbim kızlar ben bhtclinic de tedavi gördüm doktorum süper ekibi de tabiki ona çok güvendik ve başardık onerebilirim sizlere Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Lucrin vuruldunuz mu?Kızlar transferleriniz adetin kaçıncı günü yapılmıştı benim adete 3 gün kala yapıldı transfer oldugumdan beri çok şiddetli adet ağrısı yaşıyorum her an olacakmış gibi bugün 5. Günüm umudum hiç yok sıfır yani ama transfer günü kfama takılıypr eski tedavilerimde böyle değildi böyle geç transfer edilen varmı aranızda
Zoladex vuruldum ama ben onları aynı diye biliyorum yanılmıyorsamLucrin vuruldunuz mu?
Hayırlı olsun testler hangi markaydı :) ondan almayalımKızlar ben iki tane erken gebelik testi yaptım negatifti bugün 7. Günüm hadi dedim betahcg baktırayım da doktora söyliyeyim boşuna ilaç içmeyeyim dedim ama sonuç 58,4 çıktı. Ne şimdi bu
Evet evet aynı bende lucrin vurulup transfer oldugumda baya gec transfer olmuştum ve pozitif olmuştu, sizinde pozitif olmuş sanırımZoladex vuruldum ama ben onları aynı diye biliyorum yanılmıyorsam