2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Merhabalar, ben de Bülent hocaya gidiyorum çok da memnunum cevabınızı görünce yazmak istedim merak edenler varsa diye Yumurta takibi dahil her şeye Bülent hoca girerse de tedavi ücreti 45 bin tl
Bilgilendirmeniz iyi oldu o konu da bilgim yoktu Hatta ilk gittiğimizde kimse bize öyle bi seçenek olduğunu söylemedi bizde sorgulamadık. Yani Bülent hocayı ilk gittiğimizde ve transferde gördük. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız ve öyle devam eder

Sizin ilaçlarınız da aynı mı peki
Bülent hoca yüksek doz ilaç veriyor ve farklı ilaçlar kullanıyor. Benim bütün yumurta toplama sürecini sadece gonal f ile atlatan arkadaşım var başka klinikte. Sonuç hüsran yani. Ben her gün en az 3 iğne kullandım. 10 günde çatlatma iğneleri dahil 39 iğne yaptım. Çok az yumurta gözükmesine rağmen çok güzel toplandı ve şuan 7 embriyom var lab’i çok iyi. Şuan transfer hazırlığındayım ve çok titizler. Bu ikinci adetim 1.5 aydır hazırlanıyorız. Cyclo progneva ve zoladex kullandım. Bugün estrofem’e de başladım. Gebelik aşısı ve kasılma önleyici serum da aldım. Biri transferden 5 gün önce, biri transfer günü uygulanacakmış.

Sonuç güzel olsun da o hiç önemli değil

Bizede kimse öyle bir secenek olduğunu söylemedi,bilmiyordumama benimki 45bindan cok daha fazla oldu ilaclar hariç

Bizede kimse öyle bir secenek olduğunu söylemedi,bilmiyordumama benimki 45bindan cok daha fazla oldu ilaclar hariç

Dondurması, çözmesi, mikroçip derken zaten çok tutuyor. Ama yeter ki sonuç güzel olsun her şeye değer

Bende o yüzden tüp bebek tedavisine yeni başlamayı düşünen arkadaşlara giderleri az çok göstermeye çalıştım. İlaçlar ayrı tabi. Herkesin farklılıklar gösterebiliyor gerekli işlemlere göre. Bol vitaminli, folit asit zengini, fosforlu olcak bebişler çünkü ilk günden itibaren korumadalar

Dondurması, çözmesi, mikroçip derken zaten çok tutuyor. Ama yeter ki sonuç güzel olsun her şeye değer
Aynen zaten hazirlikliydik güvenerek ve inanarak gittik,ne dedilerse tamam dedik hersey uyguladik,Allah sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin

Aynen zaten hazirlikliydik güvenerek ve inanarak gittik,ne dedilerse tamam dedik hersey uyguladik,Allah sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin hepimizin
Hadi bakalım güzel haberlerinizi bekliyoruz Ben aralık sonuna doğru transfer olacağım ama bu başlıktan çıkamadım Hoca size tek transfer mi önerdi çift mi? Benim yaş 29, ilk deneme, iki en iyi embriyo kalitesi 5ab ama çift transfer öneriyor

Benim yasim 37,cok sayida kayiplarim oldu,3embriyo genetiğe giti tarama biyopsi yapildi 1tane sağlıklı kaldı,o yüzden tek dondurulmus 5gun embriyo transfer oldum,simdi pozitifi gördüm, iki gun arayla kan verdim artış cok güzel iki hafta sonra muayene olucam,keseye ve kalp atışı insallah insallah sizde cok güzel sonuç alırsınız

Salı günü transfer oldum 30 yaşındayım ilk deneme 5.gün embriyosu doktorum 2 tane önerdi ama ikiz olma ihtimali yüzde 20 olduğu için tek embriyo transfer edilmesini istedim

Dediğiniz gibi ilaçlar çok fazla bunlar şansı arttıran faktörler tabi insan da iğne vurulmaktan bıkıyor benim ilk gebeliğimde de Bülent bey de transfer olmuştum sonra takip için başka hastaneye gittiğimde pahalı ama etkili ilaçlar kullanıyor tutma olasılığı da yükseliyor bu sebeple demişlerdi İnşallah güzel sonuçlar alırsınız

Çok teşekkür ederim bilgi için. 50-60binse iyi yine. Bir kaç ay dinleneceğim zaten. Ondan sonra Şişli Meorial, Bahçeci ya da Acıbdem arasında bir tercih yapacağım inşallah

Maşallah çok sevindim inşallah sağlıkları kucağınıza alırsınız yavrularınızı beta hcg testleriniz kaçtı peki

Lucrin vuruldunuz mu?

Kızlar ben iki tane erken gebelik testi yaptım negatifti bugün 7. Günüm hadi dedim betahcg baktırayım da doktora söyliyeyim boşuna ilaç içmeyeyim dedim ama sonuç 58,4 çıktı. Ne şimdi bu
Hayırlı olsun testler hangi markaydı :) ondan almayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…