2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Bende maslak acıbadem de oldum dediğin gibi aynı ilaçları kullanıyorum herkese aynı veriyorlar neye göre anlamıyorum

Kişiye özel tedavi diye bişey yok standart tedavi var demek ki. Hemşireler keşke bunu gözümüze sokmasa. Sen makrofaj aşısı ve embriyo glue yaptırdın mı?

Bende Acibadem Maslakta tedavi görüyorum Bülent hocaya,demek o bünyeye göre veriyorlar,ilk transferden 5gun once o serumu taktilar,sonra pozitif gördüğümde,kalp atislari duyduğumda 16 haftaya kadar 2 haftada bir takmam lazim

Maaliyet olarak ne kadar tuttu acaba. Aklımdaki yerlerden biri orası. Memnun kaldınız mı

Maaliyet olarak ne kadar tuttu acaba. Aklımdaki yerlerden biri orası. Memnun kaldınız mı
Maaliyeti biraz yüksek,ama cok araştırarak oraya gitmiştim ilgi ve alaka cok güzel,simdilik memnunum,inşallah sağlıkla bebisimizi kucağımıza alırız da tam memnun oluruz

Bahsettim serum bu

Eklentiler

• 20221203_113623.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 83
Benim doktorum önerdi laboratuvarı çok iyi dedi. Saatlerce beklemek sıkıcı ama çok kalabalık o yüzden pek yapabilcekleri bişey yok. Maliyet olarak Bülent hocanın tedavi ücreti 25 bin tl. Muayenelere gittiğinizde tekrar ücret ödemiyorsunuz. Dondurma işlemi (5 yıl) 5.520tl. embriyo çözdürme işlemi 5.520 tl. Sperm seçme ücreti 3.500tl sanırım ekstra makrafaj ((gebelik aşısı), embriyo glue (embriyo yapıştırma), kasılma iğnesi. Bazısını size bırakıyorlar. Bülent beyin ekibindeki diğer doktorlarda bilgili ve ilgili. Muayeneleri onlar yapıyorlar.

Merhabalar kızlar bende Kasım ayı transfer olanlardanım ve sonucum pozitif olmuştu çok şükür dün kese görmeye gittik büyük sürpriz iki kese gördük 10 gün sonra kalp atışı için doktorumuz çağırdı inşallah kalp atışlarını da duymayı nasip eder Rabbim kızlar ben bhtclinic de tedavi gördüm doktorum süper ekibi de tabiki ona çok güvendik ve başardık onerebilirim sizlere Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun maşallah tek embriyo mu konulmuştu ?tek yumurta ikizi mi olacak :)

Maşallah sizin o zaman tek embriyo transfer edildi ama bölündü doğru mu anladım. Tek yumurta ikizleri Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Bir de bir sorum olacak size? Süreç nasıl işledi pozitiften sonra? Kaç kez kan verdiniz ve kaç gün sonra kese için gelin dediler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…