2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Bir de bir sorum olacak size? Süreç nasıl işledi pozitiften sonra? Kaç kez kan verdiniz ve kaç gün sonra kese için gelin dediler?
Pozitiften 1 hafta sonra keseye çağırdılar sadece transferin 10. Günü test yaptım doktorum tekrarlamadi sonucum yuksek çıkmıştı 5. Gün embriyosuydu benimki

Merhabalar kızlar bende Kasım ayı transfer olanlardanım ve sonucum pozitif olmuştu çok şükür dün kese görmeye gittik büyük sürpriz iki kese gördük 10 gün sonra kalp atışı için doktorumuz çağırdı inşallah kalp atışlarını da duymayı nasip eder Rabbim kızlar ben bhtclinic de tedavi gördüm doktorum süper ekibi de tabiki ona çok güvendik ve başardık onerebilirim sizlere Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🤲🥰
Nerde bu hangi şehir acaba

Merhabalar kızlar Kasım ayı transfer olmuştum ve sonucum pozitif olmuştu çok şükür dün kese görmeye gittim şükür keseyi gördük🤲, 10 gün sonra kalp atışı için doktorum çağırdı inşallah kalp atışlarını da duymayı nasip etsin Rabbim 🤲Rabbim sizlere ve dileyen herkese nasip etsin , sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun inşallah

Merhabalar kızlar Kasım ayı transfer olmuştum ve sonucum pozitif olmuştu çok şükür dün kese görmeye gittim şükür keseyi gördük🤲, 10 gün sonra kalp atışı için doktorum çağırdı inşallah kalp atışlarını da duymayı nasip etsin Rabbim 🤲Rabbim sizlere ve dileyen herkese nasip etsin , sağlıklı sıhhatli evlatlarımız olsun inşallah
Merahaba canım nasılsın nasıl gidiyor

A Aslikarar Merhaba canım heyecanlı ve korku içinde geciyor🤲 senin nasıl geçiyor çok sevindim senin adına 🤩 bende de iki kese göründü ama birinin gelişimi durmuş gibi dedi onu takip edecez dedi adet olacakmisim gibi ağrı ve kasık ağrım devam ediyor arada

Merahaba canım nasılsın nasıl gidiyor
Merhaba canım heyecanlı ve korku içinde geciyor🤲 senin nasıl geçiyor çok sevindim senin adına 🤩 bende de iki kese göründü ama birinin gelişimi durmuş gibi dedi onu takip edecez dedi adet olacakmisim gibi ağrı ve kasık ağrım devam ediyor arada

A Aslikarar Merhaba canım heyecanlı ve korku içinde geciyor🤲 senin nasıl geçiyor çok sevindim senin adına 🤩 bende de iki kese göründü ama birinin gelişimi durmuş gibi dedi onu takip edecez dedi adet olacakmisim gibi ağrı ve kasık ağrım devam ediyor arada
Benimde canım korku dolu doktorum çok dikkatli olmanızı söyledi onun için dinlenme modundayim benimde bel ve kasık ağrısı var korkuyorum biraz bakalım inşallah hayırlısı olsun herşeyin

Benimde canım korku dolu doktorum çok dikkatli olmanızı söyledi onun için dinlenme modundayim benimde bel ve kasık ağrısı var korkuyorum biraz bakalım inşallah hayırlısı olsun herşeyin
Canım sevindim pozitif çıktığını okumuştum burdan o zamanlar biz beklemedeydik henüz. Kese görmeden önce kan verdikten sonra o arada nasıl belirtilerin vardı? Benim çok arada adet ağrısı gibi girip geçiyor hemen başka bir belirtim kalmadı şuan. Keseye kadar bir hafta var daha normal mi acaba belirtilerin pek olmaması

Canım sevindim pozitif çıktığını okumuştum burdan o zamanlar biz beklemedeydik henüz. Kese görmeden önce kan verdikten sonra o arada nasıl belirtilerin vardı? Benim çok arada adet ağrısı gibi girip geçiyor hemen başka bir belirtim kalmadı şuan. Keseye kadar bir hafta var daha normal mi acaba belirtilerin pek olmaması
Saol canım Allah razı olsun evet gayet normal benimde artık kalmamıştı ara ara bel ağrısı bide batma hissi kaç kere oldu dün keseyi gördüm biraz fazla hareket ettim galiba dünden beri ağrılarım var

Bana aynısı dedi canım çalışıyorum ve eşim yanimda değil ve tek başıma herşeyi yapıyorum Rabbim yardımcımız olsun 🤲 kese için mm yada yolk kesesi hakkında bilgi verdi mi senin doktorun canım

Benim doktorum önerdi laboratuvarı çok iyi dedi. Saatlerce beklemek sıkıcı ama çok kalabalık o yüzden pek yapabilcekleri bişey yok. Maliyet olarak Bülent hocanın tedavi ücreti 25 bin tl. Muayenelere gittiğinizde tekrar ücret ödemiyorsunuz. Dondurma işlemi (5 yıl) 5.520tl. embriyo çözdürme işlemi 5.520 tl. Sperm seçme ücreti 3.500tl sanırım ekstra makrafaj ((gebelik aşısı), embriyo glue (embriyo yapıştırma), kasılma iğnesi. Bazısını size bırakıyorlar. Bülent beyin ekibindeki diğer doktorlarda bilgili ve ilgili. Muayeneleri onlar yapıyorlar.
Merhabalar, ben de Bülent hocaya gidiyorum çok da memnunum cevabınızı görünce yazmak istedim merak edenler varsa diye ☺️ Yumurta takibi dahil her şeye Bülent hoca girerse de tedavi ücreti 45 bin tl

X