2022 Kasım Ayında Transfer Olacaklar

Yeni test yaptırıp pozitif görenlere hayırlı olsun ben bugün kalp atışını gördüm Allah hepimizin bebislerini sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.

Gebelik haftası için transfer günü bebek 15 günlük olarak hesap edin dediler
Âmin 🤲🏻

Merhaba kızlar🙋🏻‍♀️ Yaklaşık 2 yıllık tüp bebek serüveninin sonunda embriyolarımıza kavuştuk. Doktorum ekim ayındaki regliyle beraber transfer sürecine başlayacağımızı söyledi. Sanırım 15-20 gün sürüyormuş (buradan okuduğum kadarıyla söylüyorum). Transferim kasım ayına denk gelecek. Kasım ayında transfer olacak olanlar varsa bu başlıkta birbirimize destek olalım 🧿💖🌸

İSİM
EMBRİYOTRANSFER
TARİHİ
SONUÇ

N nibu22
5. Gün8 kasım

@Smileess
5. gün
2 embriyo
11 kasım

@venuskiz
5. Gün 4bb4 kasımPozitif

@Angelbabybey
3.gün
2 embriyo
15 kasım

O o_k_y_n_s
3. gün3 kasımPozitif

@busra1940

5. gün
7 kasım

@mombaby
5. Gün
İyi kalite
9 kasım

@gizemsrkn
5. Gün8 kasım

@Elfinshn
5. Gün1 kasım-

@maliha24
5. gün3 kasımPozitif
@MUTLUGULL5. Gün
2 embriyo
12 kasım

@MyHopee
5. Gün1 kasımPozitif

@anonim899
5aa11 kasım

@mrsokush
5. gün
3bb
12 kasım

@Buyuk_umutlar
4bb31 ekimPozitif

@parpalina053
5. gün
2 embriyo
7 kasım

@Kubii38
5. Gün
2 adet
8 kasım

@cagla1508
3.gün11 kasım
@sevdalikus3. Gün
2 embriyo
8 kasım

@Sevde43
3. Gün9 kasım

@esmaasamsun
4. gün6 kasım

@bambuko
5. gün
2 embriyo
5 kasımPozitif

@-Arwen-
3. Gün8 kasım

@Aslikarar
5. Gün15 kasım

@bsradnzli
5. gün
2 embriyo
14 kasım

@Dahiliyeci
3. gün9 kasım

@tubiss1
5. gün9 kasım

@hemsirehanimmml
5. gün11 kasım

@Mucize Olmali
3. gün
2 embriyo
8 kasım

@yaggmuurr
5. gün
2 embriyo
10 kasım
@Cansuyu53473. gün
3 embriyo
11 kasım

sefocan35 sefocan35
3. gün
2 embriyo
15 kasım

@umutolsun
5. gün9 kasım
Listeye beni de ekleyebilir misiniz?

Kızlar 24 kasım 3.gün embriyo transferi oldum gece rüya gördüm çift çizgi gördüm diye sabah kalkıp erken gebelik test yaptım ilk idrarım ile 8. Günümdü negatifi gördüm 😭😭 moralim çok bozuk

Kızlar 24 kasım 3.gün embriyo transferi oldum gece rüya gördüm çift çizgi gördüm diye sabah kalkıp erken gebelik test yaptım ilk idrarım ile 8. Günümdü negatifi gördüm 😭😭 moralim çok bozuk
Ama moralinizi bozmayın hemen,daha erken belki,belki geç tutunmustur,test gününüz nezaman? Kan verin,bu forumda kac arkadas negatif görüp testlerde,kanda pozitif çıktı

Ben de salı günü transfer oldum. Maalesef orta kaliteydi. 5.gün embriyosu. 3 kez negatif yaşayınca ister istemez umutsuzluk var.
Bende bu salı transfer oldum canım 8 yumurtadan 5 döllenme oldu 3. Gün 3b çift transfer karın ağrısı öldürüyor şu an beni inşallah bu kez hakkımızda hayırlısı olur

geçmiş olsun ama gebelik yalancı grip yapabiliyormuş belki gebeliktendir. sanırım dut kurusunu hamileler kullanabiliyor saraçoğulunun dut kürü var. yapabilirsin sanırım.ilaç yerine doğal kullanabileceğin meyvelerle halledilir inş.

Doktoruna sordun mu canım parol iç ateş çok önemli bu dönemde. Bol bol mandalina ye. Antibiyotik verir doktor belki ilerlemesin diye zararlı değil bebeğe demişti benimki. Tavuk suyuna ılık çorba da boğazlarına iyi gelir.
sağolun dönüşleriniz için bugün yeni bakabildim. Ağır seyrediyor hastalık doktorum parol verdi sadece çok kullanamadım. Çok şiddetli öksürüğüm var ve kasıkladımda aşırı ağrım başladı. İnş olumsuz şeyler olmaz. 5. Haftada öksürük vs olan var mı bebeğe zarar olur mu bilmiyorum korkmaktan yoruldum

sağolun dönüşleriniz için bugün yeni bakabildim. Ağır seyrediyor hastalık doktorum parol verdi sadece çok kullanamadım. Çok şiddetli öksürüğüm var ve kasıkladımda aşırı ağrım başladı. İnş olumsuz şeyler olmaz. 5. Haftada öksürük vs olan var mı bebeğe zarar olur mu bilmiyorum korkmaktan yoruldum
Korkma canım en önemlisi ateş. Ateşin yoksa öksürmekten bir şey olacağını sanmıyorum. Doktorunla iletişimde kal mutlaka. Bak ıhlamur içebilirsin demişti benim doktorum o rahatlatır içini.

Cok geçmiş olsun öksürük için bir kaşık kuru dut bir bardak suyu ile kaynatın suzun,sonra icin 2 3gun hem öksürüğü keser hem bebeğe zarar vermez

Adet sancısı gibi mahvetti beni ya transfer sonrası 3. Gün dün kasik batması bugün adet sancısı proluton iğne vurundum Toto ağrısı bı yandan🤣🤣
inşallah tutunma belirtileridir canım 🥰🥰 benim de transfer sonrası 1 gece sabaha kadar bel agrısı cekmiştim 1 gece de sabaha kadar kasılma yaşamıştım 1 gece de adet sancısı sonra da hafif batmalar ondan sonra bütün sancılar agrılar geçti 🤦‍♀️

inşallah tutunma belirtileridir canım 🥰🥰 benim de transfer sonrası 1 gece sabaha kadar bel agrısı cekmiştim 1 gece de sabaha kadar kasılma yaşamıştım 1 gece de adet sancısı sonra da hafif batmalar ondan sonra bütün sancılar agrılar geçti 🤦‍♀️
Canım seni Ekim ayından biliyorum ben olmadı sanırım o denemen. Şuan nasılsın ne zaman test günün?

Geçmiş olsun canım bende alerjiden dolayı 22 Kasım da geniz akıntısı sebebiyle öksürük oldu 23 kasımda transferim yapıldı ve çok öksürdüm için çok korkmuştum 8. Gün Test yaptırdım 95.49 çıktı ve çok sevindik şimdi pazartesi kontrol zamanımızı bekliyoruz inşallah senin de tutar ve öksürükten sıkıntı olmaz moralini bozma herşey iyi olur inşallah 🙏

X