- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.841
Merhaba canım, hoşgeldinMerhaba kızlar bende ikizler annesi olacağım Allah kısmet ederse, size birşey sormak istiyorum, magnezyum kullanıyor musunuz, kullanıyorsaniz ismi ne doktor bana magvital yazmış da kullanan var mı aranızda acaba?
Evet bende bi 2 hafta sonra düşünüyorum geç kalmış olurmuyum diye aklıma geldi. Zamanı varmı acaba ?Ben çarşamba olmuştum canım, hatta perşembe cuma kol ağrısı ve halsizlik yaşadım tetanozdan diye geçiştirdim, belki de covidi daha erken yakalayabilirdim, semptomlar karıştıben olsam araya en az 2-3 hafta bırakırdım çünkü tetanoz da kuvvetli bir aşı. Zaten covid de yoruyor hafif de atlasan
aa hadi geçmiş olsunSonucum çıktı kızlar negatif çıktım burun akıntım da var muhtemelen grip influenza mı oldum anlamadım 10 gündür hastayım nerdeyse
Ay inşallah sen de de çıkmaz. Kendini nasıl hissediyorsun?Ben beklemedeyim canım temas pazartesi tekrar oldu 4-5 gün kuluçka oluyor sanırım bakalım yakında belli olur
23+6 mı ayy ne güzel idari izne çıkıyorsun o zaman
Merhaba kızlar bende ikizler annesi olacağım Allah kısmet ederse, size birşey sormak istiyorum, magnezyum kullanıyor musunuz, kullanıyorsaniz ismi ne doktor bana magvital yazmış da kullanan var mı aranızda acaba?
Oh şükür, bununla atlatmış ol inşallahSonucum çıktı kızlar negatif çıktım burun akıntım da var muhtemelen grip influenza mı oldum anlamadım 10 gündür hastayım nerdeyse
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle
[IMG alt="miya06"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/1054/1054508.jpg?1634801528[/IMG] miya06 D dere06 D dere06Gooseberry Gooseberry [IMG alt="Balkiz94"]https://www.kadinlarkulubu.com/data/avatars/s/980/980477.jpg?1636866965[/IMG] Balkiz94 Gugubi umarım herkes daha iyidir ? Virüs ve soğuk havalardaki olan diğer virüsler oldukça yaygın, çok dikkat etmemiz lazım. Sizler de tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz umarım.
rollercoaster Denge kaybı normal yazıyordu uygulamada. Aman dikkat et kuzucum. Ben de okula giderken yolum uzak 40- 45 km ve kendim kullanıyorum aracı ve sanki araba daha çok sarsıyormuş gibi hissediyorum artık. eee biz artık 23+6 yız. Kocaman olduk :)
Dün feci şekilde mide yanması hissettim. Ne kötü bir şeymiş yaaaAllahım hepimizi korusun ve sağlıklı güzel bir yaşam versin....
Merhaba, hoşgeldinMerhaba kızlar bende ikizler annesi olacağım Allah kısmet ederse, size birşey sormak istiyorum, magnezyum kullanıyor musunuz, kullanıyorsaniz ismi ne doktor bana magvital yazmış da kullanan var mı aranızda acaba?
Merhaba kızlar sağlık ocağından tetenoz aşısı için aradılar şuan covid pozitif olduğumu ve karantinada olduğumu söyledim. Karantina bittikten sonra gel dediler acaba 1-2 hafta beklesemmi siz nasıl yaptınız ne zaman oldunuz ?
Benim iki gün sürdü, ama soğukta çok durdum ondan oldu diye düşündüm. Eğer yeniden olursa doktora gittiğimde danışayım. Hakikaten çok feci bir durummuş. Senin sürekli mi oluyor canımcımben daha yeni okuyabildim bunları
mide yanmam var demiştim doktora en son gittiğimde, doktorum gaviscon ya da pantpas alabilirsin demişti bi kaç gündür akşam yemeğinden önce pantpas alıyorum beni rahatlattı
dünya varmış
evdesin di miBen beklemedeyim canım temas pazartesi tekrar oldu 4-5 gün kuluçka oluyor sanırım bakalım yakında belli olur
23+6 mı ayy ne güzel idari izne çıkıyorsun o zaman
Çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi bitmek üzeredir inan ki bir günüm bir günümü tutmuyor resmen bugun öksürük düne göre çok azaldı ama burun akıntısı çok var. Dün de deli gibi öksürdüm.aa hadi geçmiş olsun
hangisi hangisi anlamıyoruz kiihepsi aynı anda
10 günü devirdin inşallah çoğu gitmiş azı kalmıştır
daha iyi hissetmeye başadın mı peki
benim her gece mide yanmam oluyodu artık iyice uyku kalitem düşmüştü çok zor uyuyodum şimdi rahatladımBenim iki gün sürdü, ama soğukta çok durdum ondan oldu diye düşündüm. Eğer yeniden olursa doktora gittiğimde danışayım. Hakikaten çok feci bir durummuş. Senin sürekli mi oluyor canımcım
İster istemez üşütüyoruz tatlım meyve ye bol su iç kendini sıcak tut inşallah rahatsızlıkların gider..Sonucum çıktı kızlar negatif çıktım burun akıntım da var muhtemelen grip influenza mı oldum anlamadım 10 gündür hastayım nerdeyse
Ay inşallah ya, o kadar etkilendim ki ben pozitifi bekliyordum belirtilerim bugun de artınca ama belli ki grip oldum geçsin inşallah iyi olsun miniklerOh şükür, bununla atlatmış ol inşallah
İster istemez üşütüyoruz tatlım meyve ye bol su iç kendini sıcak tut inşallah rahatsızlıkların gider..
Aaaa hadi geçmiş olsun. Alerjik rinit de olabilir, bitkisel tedavilere devam o zaman. 10 gün de uzun süre Allah sabır versinSonucum çıktı kızlar negatif çıktım burun akıntım da var muhtemelen grip influenza mı oldum anlamadım 10 gündür hastayım nerdeyse
Geç kalmış olmazsın kuzum, 20. Haftadan itibaren yapıyorlar, en son şu hafta diye birşey hiç duymadım. 2 doz olmamız gerek daha önce olmadıysan ve araları 4 hafta olacak. Sadece 2-3 hafta sarkmış olur senin. İçine sinmezse doktoruna da sor istersen.Evet bende bi 2 hafta sonra düşünüyorum geç kalmış olurmuyum diye aklıma geldi. Zamanı varmı acaba ?
İvetttt