2022 ikizler burcu anneleri

Merhaba kızlar bende ikizler annesi olacağım Allah kısmet ederse, size birşey sormak istiyorum, magnezyum kullanıyor musunuz, kullanıyorsaniz ismi ne doktor bana magvital yazmış da kullanan var mı aranızda acaba?
Merhaba canım, hoşgeldin bana 24. Haftadan sonra başlayacağız dedi doktorum, kramplarım olmadığını söyleyince. Magvitali ben 3 4 yıldır kullanıyordum, migren için vermişti nörolog. Önceleri her gün içiyordum, sonra tadından tiksindim baya seyrek içer olmuştum. Tekrar ondan verirse ben istemediğimi söyleyeceğim, bana göre içimi biraz zor ama faydası çoktu

Evet bende bi 2 hafta sonra düşünüyorum geç kalmış olurmuyum diye aklıma geldi. Zamanı varmı acaba ?

Sonucum çıktı kızlar negatif çıktım burun akıntım da var muhtemelen grip influenza mı oldum anlamadım 10 gündür hastayım nerdeyse
aa hadi geçmiş olsun

hangisi hangisi anlamıyoruz kii hepsi aynı anda

10 günü devirdin inşallah çoğu gitmiş azı kalmıştır
daha iyi hissetmeye başadın mı peki

Ben beklemedeyim canım temas pazartesi tekrar oldu 4-5 gün kuluçka oluyor sanırım bakalım yakında belli olur
23+6 mı ayy ne güzel idari izne çıkıyorsun o zaman
Ay inşallah sen de de çıkmaz. Kendini nasıl hissediyorsun?
Evet 24. Haftadan itibren izne çıkabiliyorum. Yarın doluyor 24. Haftam ama doktora iki kez gitmemek için haftaya kontrole gidip belgeyi de o zaman almayı planlıyorum. Sonra dilekçe ile kuruma vereceğim, 2. Dönem ders almadım zaten
Bir de Sgk ya bildirmek mi gerekiyormuş bilgin var mı? Doğum ücreti almak içinmiş sanırım.

Merhaba kızlar bende ikizler annesi olacağım Allah kısmet ederse, size birşey sormak istiyorum, magnezyum kullanıyor musunuz, kullanıyorsaniz ismi ne doktor bana magvital yazmış da kullanan var mı aranızda acaba?

öncelikle hoş geldin

sağlık ocağı bu haftalarda dokturun başlatabilir demişti ama daha doktorum başlatmadı

ben daha yeni okuyabildim bunları

mide yanmam var demiştim doktora en son gittiğimde, doktorum gaviscon ya da pantpas alabilirsin demişti bi kaç gündür akşam yemeğinden önce pantpas alıyorum beni rahatlattı
dünya varmış

Merhaba, hoşgeldin
Maşallah ikizlerine, cinsiyetleri ne minnoşların?
Bana ayrıca magnezyum vermesi dr. Hatta özellikle sordum gerek yok dedi.

ben şimdi baktım 21 Ocakta olmuşum 21. haftamdaymışım

Benim iki gün sürdü, ama soğukta çok durdum ondan oldu diye düşündüm. Eğer yeniden olursa doktora gittiğimde danışayım. Hakikaten çok feci bir durummuş. Senin sürekli mi oluyor canımcım

aa hadi geçmiş olsun

hangisi hangisi anlamıyoruz kii hepsi aynı anda

10 günü devirdin inşallah çoğu gitmiş azı kalmıştır
daha iyi hissetmeye başadın mı peki
Çok teşekkür ederim canım inşallah dediğin gibi bitmek üzeredir inan ki bir günüm bir günümü tutmuyor resmen bugun öksürük düne göre çok azaldı ama burun akıntısı çok var. Dün de deli gibi öksürdüm. Artık ben de kendimi anlamadım ama öksürük olmasın ya, o çok kötü vicdan azabı yaşıyordum ayaklarımı karnıma mı çekmeler karnımı tuta tuta mı dersin o daha zordu hiçbir hamile yaşamasın inşallah gerçekten

Benim iki gün sürdü, ama soğukta çok durdum ondan oldu diye düşündüm. Eğer yeniden olursa doktora gittiğimde danışayım. Hakikaten çok feci bir durummuş. Senin sürekli mi oluyor canımcım
benim her gece mide yanmam oluyodu artık iyice uyku kalitem düşmüştü çok zor uyuyodum şimdi rahatladım

Evet bende bi 2 hafta sonra düşünüyorum geç kalmış olurmuyum diye aklıma geldi. Zamanı varmı acaba ?
Geç kalmış olmazsın kuzum, 20. Haftadan itibaren yapıyorlar, en son şu hafta diye birşey hiç duymadım. 2 doz olmamız gerek daha önce olmadıysan ve araları 4 hafta olacak. Sadece 2-3 hafta sarkmış olur senin. İçine sinmezse doktoruna da sor istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…