2022 ikizler burcu anneleri

Canımmm iyi dileklerin için teşekkürler, gerçekten de çok savunmasızız, kendimize çok iyi bakmamız gerekiyor. Hamilelik hastalık değildir evet ama özel bir dönem kim ne derse desin ritmimizi yavaşlatmamız gerekiyor, bu hafta iyice anladım. Siz iyice büyüdünüz tabi mideyi sıkıştırıyordur bebiş. Verdikleri eziyete bile şükürler olsun, iyi olsunlar ve iyi olalım

Ahh kuzum tabiki üzülmüşsündür ama geldi geçti çok şükür. Sağlıkla kokularını içimize çekelim inşallah

ayyy ne güzel haber bu yaa

gözün aydın

ohh harika sen de atlattın çok şükür

Çok şükür canım, gözün aydın bunu da atlattın. Hep güzel haberlerini alalım

Kızlar selam bugun burun tıkanıklılığım da olunca iş çıkışı test verdim içim rahat etsin diye çok merak ediyorum Gugubi miya06 sonucunuz kaç saate çıktı kızlar
Heyecanlı bekleyiş başladı ben 15:00da verdim 22:30da çıktı ama bazen daha kısa sürede çıkıyormuş, laboratuvara kabul saatine göre değişir

Heyecanlı bekleyiş başladı ben 15:00da verdim 22:30da çıktı ama bazen daha kısa sürede çıkıyormuş, laboratuvara kabul saatine göre değişir
Hem de nasııl gerçekten heyecanla bekliyorum daha önce de bu şekilde vermiştim 9dan sonra çıktı diye hatırlıyorum bakalım

Oh çok şükür, gözünüz aydın
Kuzucuğa maşallah annesi

Harika haber Gözün aydın, büyümüş minnoş annesi.

Ben çarşamba olmuştum canım, hatta perşembe cuma kol ağrısı ve halsizlik yaşadım tetanozdan diye geçiştirdim, belki de covidi daha erken yakalayabilirdim, semptomlar karıştı ben olsam araya en az 2-3 hafta bırakırdım çünkü tetanoz da kuvvetli bir aşı. Zaten covid de yoruyor hafif de atlasan

Ben beklemedeyim canım temas pazartesi tekrar oldu 4-5 gün kuluçka oluyor sanırım bakalım yakında belli olur
23+6 mı ayy ne güzel idari izne çıkıyorsun o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…