- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.821
Canımmm iyi dileklerin için teşekkürler, gerçekten de çok savunmasızız, kendimize çok iyi bakmamız gerekiyor. Hamilelik hastalık değildir evet ama özel bir dönem kim ne derse desin ritmimizi yavaşlatmamız gerekiyor, bu hafta iyice anladım. Siz iyice büyüdünüz tabi mideyi sıkıştırıyordur bebiş. Verdikleri eziyete bile şükürler olsun, iyi olsunlar ve iyi olalımArkadaşlar merhaba,
Öncelikle
miya06 miya06 D dere06 D dere06 Gooseberry Gooseberry Balkiz94 Balkiz94 Gugubi umarım herkes daha iyidir ? Virüs ve soğuk havalardaki olan diğer virüsler oldukça yaygın, çok dikkat etmemiz lazım. Sizler de tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz umarım.
rollercoaster Denge kaybı normal yazıyordu uygulamada. Aman dikkat et kuzucum. Ben de okula giderken yolum uzak 40- 45 km ve kendim kullanıyorum aracı ve sanki araba daha çok sarsıyormuş gibi hissediyorum artık. eee biz artık 23+6 yız. Kocaman olduk :)
Dün feci şekilde mide yanması hissettim. Ne kötü bir şeymiş yaaaAllahım hepimizi korusun ve sağlıklı güzel bir yaşam versin....
Ahh kuzum tabiki üzülmüşsündür ama geldi geçti çok şükür. Sağlıkla kokularını içimize çekelim inşallahKızlar merhaba herkes iyidir umarım
2 hafta önce detaylıda bebeğimin beyninde çift taraflı kist var demişti doktor. Şimdi hastaneden çıktım kistler kaybolmuş şükürler olsun2 hafta elimde olmadan biraz üzüldüm malesef. Aynı durumda olan varsa canını sıkmasın dedikleri gibi geçiyormuş
Üzerimden yük kalkmış gibi hafifledim vallaAhh kuzum tabiki üzülmüşsündür ama geldi geçti çok şükür. Sağlıkla kokularını içimize çekelim inşallah
Hazır karantinadayken eğitimlere kaydoldumuygulamasını indirdim hatta daha pratik. Programı sizlerle de paylaşayım belki müsait olan vardır
Kızlar merhaba herkes iyidir umarım
2 hafta önce detaylıda bebeğimin beyninde çift taraflı kist var demişti doktor. Şimdi hastaneden çıktım kistler kaybolmuş şükürler olsun2 hafta elimde olmadan biraz üzüldüm malesef. Aynı durumda olan varsa canını sıkmasın dedikleri gibi geçiyormuş
Çoook sağ ol canım benimmayyy ne güzel haber bu yaa
gözün aydın
Merhaba kızlar bugün detaylım vardı.
Herşey yolunda dedi.
Kilosu 423 gr boyu 24 cm.
Organları da olması gerektiği gibi.
Güzel haberler aldım çok şükür.
Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah, güzel haberlerle dolsun burası
Çok şükür canım, gözün aydın bunu da atlattın. Hep güzel haberlerini alalımMerhaba kızlar bugün detaylım vardı.
Herşey yolunda dedi.
Kuzum ben öğlen yenidoğan bebeğin bakımına katıldım çok beğendimselam herkesee
ağrısız doğum teknikleri eğitimi ilk adımlarım uygulamadında başladıı
Gugubi girdin mii
Hem de nasıılHeyecanlı bekleyiş başladıben 15:00da verdim 22:30da çıktı ama bazen daha kısa sürede çıkıyormuş, laboratuvara kabul saatine göre değişir
Oh çok şükür, gözünüz aydınKızlar merhaba herkes iyidir umarım
Harika haberMerhaba kızlar bugün detaylım vardı.
Herşey yolunda dedi.
Ayy nasıl bir rahatladım anlatamamOh çok şükür, gözünüz aydın
Kuzucuğa maşallah annesi
Ben çarşamba olmuştum canım, hatta perşembe cuma kol ağrısı ve halsizlik yaşadım tetanozdan diye geçiştirdim, belki de covidi daha erken yakalayabilirdim, semptomlar karıştıMerhaba kızlar sağlık ocağından tetenoz aşısı için aradılar şuan covid pozitif olduğumu ve karantinada olduğumu söyledim. Karantina bittikten sonra gel dediler acaba 1-2 hafta beklesemmi siz nasıl yaptınız ne zaman oldunuz ?
Ben beklemedeyim canım temas pazartesi tekrar oldu 4-5 gün kuluçka oluyor sanırım bakalım yakında belli olurArkadaşlar merhaba,
Öncelikle
miya06 miya06 D dere06 D dere06 Gooseberry Gooseberry Balkiz94 Balkiz94 Gugubi umarım herkes daha iyidir ? Virüs ve soğuk havalardaki olan diğer virüsler oldukça yaygın, çok dikkat etmemiz lazım. Sizler de tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz umarım.
rollercoaster Denge kaybı normal yazıyordu uygulamada. Aman dikkat et kuzucum. Ben de okula giderken yolum uzak 40- 45 km ve kendim kullanıyorum aracı ve sanki araba daha çok sarsıyormuş gibi hissediyorum artık. eee biz artık 23+6 yız. Kocaman olduk :)
Dün feci şekilde mide yanması hissettim. Ne kötü bir şeymiş yaaaAllahım hepimizi korusun ve sağlıklı güzel bir yaşam versin....