- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.821
Canımmm iyi dileklerin için teşekkürler, gerçekten de çok savunmasızız, kendimize çok iyi bakmamız gerekiyor. Hamilelik hastalık değildir evet ama özel bir dönem kim ne derse desin ritmimizi yavaşlatmamız gerekiyor, bu hafta iyice anladım. Siz iyice büyüdünüz tabi mideyi sıkıştırıyordur bebiş. Verdikleri eziyete bile şükürler olsun, iyi olsunlar ve iyi olalımArkadaşlar merhaba,
Öncelikle
miya06 miya06 D dere06 D dere06 Gooseberry Gooseberry Balkiz94 Balkiz94 Gugubi umarım herkes daha iyidir ? Virüs ve soğuk havalardaki olan diğer virüsler oldukça yaygın, çok dikkat etmemiz lazım. Sizler de tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz umarım.
rollercoaster Denge kaybı normal yazıyordu uygulamada. Aman dikkat et kuzucum. Ben de okula giderken yolum uzak 40- 45 km ve kendim kullanıyorum aracı ve sanki araba daha çok sarsıyormuş gibi hissediyorum artık. eee biz artık 23+6 yız. Kocaman olduk :)
Dün feci şekilde mide yanması hissettim. Ne kötü bir şeymiş yaaa Allahım hepimizi korusun ve sağlıklı güzel bir yaşam versin....