2022 ikizler burcu anneleri

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle
miya06 miya06 miya06 miya06 D dere06 D dere06 Gooseberry Gooseberry Gooseberry Gooseberry Balkiz94 Balkiz94 Balkiz94 Balkiz94 Gugubi Gugubi umarım herkes daha iyidir ? Virüs ve soğuk havalardaki olan diğer virüsler oldukça yaygın, çok dikkat etmemiz lazım. Sizler de tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz umarım.

rollercoaster rollercoaster Denge kaybı normal yazıyordu uygulamada. Aman dikkat et kuzucum. Ben de okula giderken yolum uzak 40- 45 km ve kendim kullanıyorum aracı ve sanki araba daha çok sarsıyormuş gibi hissediyorum artık. eee biz artık 23+6 yız. Kocaman olduk :)

Dün feci şekilde mide yanması hissettim. Ne kötü bir şeymiş yaaa :KK43: Allahım hepimizi korusun ve sağlıklı güzel bir yaşam versin....
Canımmm iyi dileklerin için teşekkürler, gerçekten de çok savunmasızız, kendimize çok iyi bakmamız gerekiyor. Hamilelik hastalık değildir evet ama özel bir dönem kim ne derse desin ritmimizi yavaşlatmamız gerekiyor, bu hafta iyice anladım. Siz iyice büyüdünüz tabi mideyi sıkıştırıyordur bebiş. Verdikleri eziyete bile şükürler olsun, iyi olsunlar ve iyi olalım 🥰🥰🥰

Kızlar merhaba herkes iyidir umarım 😍

2 hafta önce detaylıda bebeğimin beyninde çift taraflı kist var demişti doktor. Şimdi hastaneden çıktım kistler kaybolmuş şükürler olsun 🤲 2 hafta elimde olmadan biraz üzüldüm malesef. Aynı durumda olan varsa canını sıkmasın dedikleri gibi geçiyormuş 😘😘
Ahh kuzum tabiki üzülmüşsündür ama geldi geçti çok şükür. Sağlıkla kokularını içimize çekelim inşallah🥰🥰

2 hafta önce detaylıda bebeğimin beyninde çift taraflı kist var demişti doktor. Şimdi hastaneden çıktım kistler kaybolmuş şükürler olsun 🤲 2 hafta elimde olmadan biraz üzüldüm malesef. Aynı durumda olan varsa canını sıkmasın dedikleri gibi geçiyormuş 😘😘

ayyy ne güzel haber bu yaa🧡🧡🧡

gözün aydın👶🥳🥳🥳🥳

Merhaba kızlar bugün detaylım vardı. 🌸🌸
Herşey yolunda dedi.
Kilosu 423 gr boyu 24 cm.
Organları da olması gerektiği gibi.
Güzel haberler aldım çok şükür. 🙏

Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah, güzel haberlerle dolsun burası💖💖💖

ohh harika sen de atlattın🙏🙏 çok şükür🧡🧡🧡

Herşey yolunda dedi.

Çok şükür canım, gözün aydın bunu da atlattın. Hep güzel haberlerini alalım🥰🥰

Kızlar selam bugun burun tıkanıklılığım da olunca iş çıkışı test verdim içim rahat etsin diye çok merak ediyorum Gugubi Gugubi miya06 miya06 sonucunuz kaç saate çıktı kızlar
Heyecanlı bekleyiş başladı😬 ben 15:00da verdim 22:30da çıktı ama bazen daha kısa sürede çıkıyormuş, laboratuvara kabul saatine göre değişir

Heyecanlı bekleyiş başladı😬 ben 15:00da verdim 22:30da çıktı ama bazen daha kısa sürede çıkıyormuş, laboratuvara kabul saatine göre değişir
Hem de nasııl 🙊😬gerçekten heyecanla bekliyorum daha önce de bu şekilde vermiştim 9dan sonra çıktı diye hatırlıyorum bakalım

Oh çok şükür, gözünüz aydın😍
Kuzucuğa maşallah annesi☀️

Herşey yolunda dedi.

Harika haber☀️ Gözün aydın, büyümüş minnoş annesi. 🌻🌴😍

Merhaba kızlar sağlık ocağından tetenoz aşısı için aradılar şuan covid pozitif olduğumu ve karantinada olduğumu söyledim. Karantina bittikten sonra gel dediler acaba 1-2 hafta beklesemmi siz nasıl yaptınız ne zaman oldunuz ?
Ben çarşamba olmuştum canım, hatta perşembe cuma kol ağrısı ve halsizlik yaşadım tetanozdan diye geçiştirdim, belki de covidi daha erken yakalayabilirdim, semptomlar karıştı🤣 ben olsam araya en az 2-3 hafta bırakırdım çünkü tetanoz da kuvvetli bir aşı. Zaten covid de yoruyor hafif de atlasan

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle
miya06 miya06 miya06 miya06 D dere06 D dere06 Gooseberry Gooseberry Gooseberry Gooseberry Balkiz94 Balkiz94 Balkiz94 Balkiz94 Gugubi Gugubi umarım herkes daha iyidir ? Virüs ve soğuk havalardaki olan diğer virüsler oldukça yaygın, çok dikkat etmemiz lazım. Sizler de tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz umarım.

rollercoaster rollercoaster Denge kaybı normal yazıyordu uygulamada. Aman dikkat et kuzucum. Ben de okula giderken yolum uzak 40- 45 km ve kendim kullanıyorum aracı ve sanki araba daha çok sarsıyormuş gibi hissediyorum artık. eee biz artık 23+6 yız. Kocaman olduk :)

Dün feci şekilde mide yanması hissettim. Ne kötü bir şeymiş yaaa :KK43: Allahım hepimizi korusun ve sağlıklı güzel bir yaşam versin....
Ben beklemedeyim canım temas pazartesi tekrar oldu 4-5 gün kuluçka oluyor sanırım bakalım yakında belli olur 😊
23+6 mı ayy ne güzel idari izne çıkıyorsun o zaman 😍

X