- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.801
Kızlar yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. Okulda pozitif vaka var diye doktorum 1 hafta rapor vermişti. Tamam dedim ohh rahatım. Şimdi eşim aradı geçen gün çalıştığı yerden arkadaşı cinsiyet partisi yapmıştı oradakilerin hepsi pozitifmis. Eşim de az da olsa temaslı 3. Doz aşımı da olamamıştım daha antibiyotik tedavisi hastanede yat çık falan derken. Bir de astım hastasıyım. Battı balık yan gider sanırım inşallah hafif geçiririm 2 doz biontechim var bir de 1,5 yıl önce covid geçirmiştim
Geçmiş olsun canım bende dün grip gibiydim önlem amaçlı test verdim pozitif çıktı benimde. Sen kan tahlili verdin mi canım?
Geçmiş olsun canım bende dün grip gibiydim önlem amaçlı test verdim pozitif çıktı benimde. Sen kan tahlili verdin mi canım?
Sana da geçmiş olsun kuzum. Umarım kolaylıkla atlatırsınız hepinizGeçmiş olsun canım bende dün grip gibiydim önlem amaçlı test verdim pozitif çıktı benimde. Sen kan tahlili verdin mi canım?
canım ısrarla vermediyse vardır bir bildiği. İlaçlar tedaviler hep kişiye özel. İyi yapmışsın ilaç içmemekle. Sen doğal yollardan takviye et bak hem de vitamin olurDoktoruma ısrarla 2-3 kere sordum, hocam herkes kullanıyor bile dedim. Hayır gerek yok senin için, bol su iç yeterli dedi. Bu saydıklarından bir kaçını yaparım bari içim rahat etsin. Elim gitti geldi coraspine ama şimdi alırsam ve birşey olursa diye cesaret edemedim
dur bakalım belki bulaşmamıştır kuzum.Yok canım olmadım ama eşim temaslı bugün yarın çıkar bakalım
canım çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın.Geçmiş olsun canım bende dün grip gibiydim önlem amaçlı test verdim pozitif çıktı benimde. Sen kan tahlili verdin mi canım?
kuzu belki senin kanın yeterince suludur. doktorun vardır bir bildiği.Doktoruma ısrarla 2-3 kere sordum, hocam herkes kullanıyor bile dedim. Hayır gerek yok senin için, bol su iç yeterli dedi. Bu saydıklarından bir kaçını yaparım bari içim rahat etsin. Elim gitti geldi coraspine ama şimdi alırsam ve birşey olursa diye cesaret edemedim
çok dikkat et sen debu arada ben 2 kere denge kaybı yaşadım bugün
bu haftalarda galiba vücut ağırlığı dengesi değişiyo
dikkat edin olur mu
Yiyorum canım bol bol moralimi de yüksek tutmaya çalışıyorum belki de bulasmamistir hayırlısıHiç canını sıkmamaya çalış.. Anlıyorum seni insan strese giriyor çok haklısın.. Bu hastalık gelse bile kimin nasıl geçireceği hiç belli olmuyor. Çünkü daha yeterince veri yok ortada.. Moralini yüksek tut, boğazından kesme..
C vitamini aldiracagim eşime evde Solgar vardı da baktım geçmiş tarihi. Bol meyve yiyorum eşimle de ayrı yattik aynı odada durmadık bakalım yakında negatif pozitif anlarızCanımm hiç modunu düşürme, bağışıklığını güçlendir, ekstra c vitamini içebilirsin, daha fazla protein ve meyve, daha az şeker ve hamur işi. Bol su ve sarımsak sirke. Belki de olmazsınız
İnşallah canım eşim de öyle diyor bakalımdur bakalım belki almamıştır
Ben iyiyim şimdilik kuzum seni sormalı nasıl oldun?Günaydın kızlarben bugün daha iyiyim. Ara ara tutan öksürük krizleri kaldı sadece. Dün kozalak şurubu getirmişti annem, gece onun sayesinde galiba rahat uyudum. Tadı kötü ama şifa niyetine devam edeceğim bir süre, öksürükle mücadele edenler internetten de bakabilir. miya06 D dere06 Gooseberry Balkiz94 nasılsınız?
Ben bugün daha iyiyim canım çok şükürYiyorum canım bol bol moralimi de yüksek tutmaya çalışıyorum belki de bulasmamistir hayırlısı
C vitamini aldiracagim eşime evde Solgar vardı da baktım geçmiş tarihi. Bol meyve yiyorum eşimle de ayrı yattik aynı odada durmadık bakalım yakında negatif pozitif anlarız
İnşallah canım eşim de öyle diyor bakalım
Ben iyiyim şimdilik kuzum seni sormalı nasıl oldun?
Bir de kızlar 24. Hafta izni devam değil mi idarenin inisiyatifinde mi ve dilekçeyi verir vermez çıkabiliyor muyuz? Müdür mesaj atmış gruba verilmesi zorunlu mazeret izinleri diye 32. Haftadan sonra olan doğum iznini atmış acaba vermeyecek mi dedim
Aman canım iyi ol dikkat et kendine beslenmene dinlenmeye. Evet doğru diyorsun vermeyecek olursa da resmi olarak cevaplasın bende yolumu çizerim. Şimdiye kadar hep çıkarsın diye konuşuluyordu gruba birden o mesajı atınca acaba mi dedim Zaten 32 den sonra da çalışmayı düşünmüyorum hamileliğim zor geçiyor biraz. Sağ salim gelse de şu 24. haftalarimiz bir ayrilsak rahatlasak. Çok sağol canımBen bugün daha iyiyim canım çok şüküridari izinle ilgili bizim mutemetle konuşmuştum, herkese verdik dedi, yani adı idari izin ama resmi yazı olduğu için vermeleri zorunlu diye biliyorum ve hemen çıkıyorsun. 24 haftalık olduğunda doktorundan haftanı belirten raporunu al ekle dilekçenin ekine, işleme koydur. Vermeyecekse de cevaplasın resmi olarak, sen de sorarsın sebebini resmi yollardan. Sadece şöyle bir durum oluyormuş 32. Haftada idari izin bitiyor, ondan sonra ya doğum iznine ayrılırsın ya da gelmek istersen 37. Haftaya kadar gelirsin, iznini doğum sonrasına aktarırsın dediler
Ben çok iyi değilim canımGünaydın kızlarben bugün daha iyiyim. Ara ara tutan öksürük krizleri kaldı sadece. Dün kozalak şurubu getirmişti annem, gece onun sayesinde galiba rahat uyudum. Tadı kötü ama şifa niyetine devam edeceğim bir süre, öksürükle mücadele edenler internetten de bakabilir. miya06 D dere06 Gooseberry Balkiz94 nasılsınız?
Kozalak ciğerleri güzel temizliyor derler şifa gerçekten çok sevindim iyi olmanaGünaydın kızlarben bugün daha iyiyim. Ara ara tutan öksürük krizleri kaldı sadece. Dün kozalak şurubu getirmişti annem, gece onun sayesinde galiba rahat uyudum. Tadı kötü ama şifa niyetine devam edeceğim bir süre, öksürükle mücadele edenler internetten de bakabilir. miya06 D dere06 Gooseberry Balkiz94 nasılsınız?
Yiyorum canım bol bol moralimi de yüksek tutmaya çalışıyorum belki de bulasmamistir hayırlısı
oh daha iyi olmana çok sevindim canımGünaydın kızlarben bugün daha iyiyim. Ara ara tutan öksürük krizleri kaldı sadece. Dün kozalak şurubu getirmişti annem, gece onun sayesinde galiba rahat uyudum. Tadı kötü ama şifa niyetine devam edeceğim bir süre, öksürükle mücadele edenler internetten de bakabilir. miya06 D dere06 Gooseberry Balkiz94 nasılsınız?
Evet canım ya şükür iyiyiz ama hafif geçiyor grip gibisen de mi kuzum
geçmiş olsun çokiyi misin peki
Teşekkür ederim canımÇok geçmiş olsun canım. Allah şifa versin.
Hafif geçirmene sevindim.
.
İyiyiz canım şükür hafif geçiyor grip gibi geçiyordur bakalım belki bulaşmamıştır kuzum.
evrene pozitif enerji gönderelim
canım çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın.
kuzu belki senin kanın yeterince suludur. doktorun vardır bir bildiği.
en kötü iyileştikten sonra bi kan değerlerine baktırırsın
çok dikkat et sen de
biz de artık yanımız da birisinin desteği ile olmalıyız gibi
İyi olmana çok sevindim canım benim öksürük devam ediyor hala geçmedi sıcak şeyler meyve vitamin öyle idare ediyorum inşallah bebişler iyi olsunlar da buna da şükürGünaydın kızlarben bugün daha iyiyim. Ara ara tutan öksürük krizleri kaldı sadece. Dün kozalak şurubu getirmişti annem, gece onun sayesinde galiba rahat uyudum. Tadı kötü ama şifa niyetine devam edeceğim bir süre, öksürükle mücadele edenler internetten de bakabilir. miya06 D dere06 Gooseberry Balkiz94 nasılsınız?