- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.881
Burun akıntısı oldu iyice sanırım ki alerjik benim tozlu ortamda daha da artıyorAaaa hadi geçmiş olsun. Alerjik rinit de olabilir, bitkisel tedavilere devam o zaman. 10 gün de uzun süre Allah sabır versin
İnsallah canım bütün hamileler iyi olsunBalkiz94 çok teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun istirahat etmek sana iyi gelecek inşallah daha da iyi olursun olumlu düşünelim hep miniklerimiz için
kuzum idari izinlerin hepsinde olduğu gibi bunda da amirinin lüzum görmesi halinde görev yerine çağrılmak üzere diyor.Bir de kızlar 24. Hafta izni devam değil mi idarenin inisiyatifinde mi ve dilekçeyi verir vermez çıkabiliyor muyuz? Müdür mesaj atmış gruba verilmesi zorunlu mazeret izinleri diye 32. Haftadan sonra olan doğum iznini atmış acaba vermeyecek mi dedim
Sen benim iştahıma hiç bakma, anneannem “boğazımız olmasa ölürüz biz” derBende bugün düne göre iyiyim canım
Sabahtan bi duşa girdim bişeyler atıştırdım tekrar uzandım en iyi gelen dinlenmek gerçekten
Benim çok iştahım yok canım ya sen nasılsın yemek konusunda iyice midem kazınıyor bi çorbayla gün geçiyor resmen
Bende annem tarif etti kemikli et haşladım bol sarımsak sirke kattım limon kattım çok fazla içemedim ama yinede tüketmeye çalıştım aslında tat koku var bende iştah yokSen benim iştahıma hiç bakma, anneannem “boğazımız olmasa ölürüz biz” dertat koku gitmesine rağmen ben sürekli birşeyler yeme modundayım. Annem de bunu fırsat bilip boool boool sarımsak kullanmış sağolsun sürekli etli, kemik ilik sulu şeyler yedim, günde 3 4 kere kesin çorba içtim. En azından çorbana et suyu sarımsak sirke falan eklersen bence gayet de yeterli olur
Canım merhabaMerhaba kızlar bende ikizler annesi olacağım Allah kısmet ederse, size birşey sormak istiyorum, magnezyum kullanıyor musunuz, kullanıyorsaniz ismi ne doktor bana magvital yazmış da kullanan var mı aranızda acaba?
Kamu kurumlarında eğer çalışan isterse izin vermek zorundalar bencekuzum idari izinlerin hepsinde olduğu gibi bunda da amirinin lüzum görmesi halinde görev yerine çağrılmak üzere diyor.
Bir nevi insiyatif. Ama gebelik durumu olduğu için de o topa kimse girmek istemiyor pek. Genelde izin veriyorlar. Kurumda senden başka kullanan varsa yakın zamanda sana da verirler. Bazı kurumlar hiç bir personeline vermemiş öyleyse bilemem ama genelde veriyorlar.
Güle güle kullanın kuzumBenetton'da indirim varmış sitesine bakmak isteyen olursa
ben şunları aldım
Bende magnorm kullanıyorum aktif olmama yardimci oluyor. Tabi kramplarımı da kesiyorMerhaba kızlar bende ikizler annesi olacağım Allah kısmet ederse, size birşey sormak istiyorum, magnezyum kullanıyor musunuz, kullanıyorsaniz ismi ne doktor bana magvital yazmış da kullanan var mı aranızda acaba?
Kullanan yok canım zaten az kişiyiz vermeyeceklerini söylemediler sagolsunlar bakalım zamanı gelince göreceğim artıkkuzum idari izinlerin hepsinde olduğu gibi bunda da amirinin lüzum görmesi halinde görev yerine çağrılmak üzere diyor.
Bir nevi insiyatif. Ama gebelik durumu olduğu için de o topa kimse girmek istemiyor pek. Genelde izin veriyorlar. Kurumda senden başka kullanan varsa yakın zamanda sana da verirler. Bazı kurumlar hiç bir personeline vermemiş öyleyse bilemem ama genelde veriyorlar.
Umarım çıkmaz canım sanırım sorun etmeyecekler bakalımKamu kurumlarında eğer çalışan isterse izin vermek zorundalar benceŞimdi yükleyeceğim karar örneğine göre dilekçe yazıp, doktordan aldığınız rapor ile birlikte idarenize teslim edin kızlar Balkiz94
Ben öyle yapıcam. Benim bahar dönemi 28 şubatta başlıyor o nedenle haftaya vereceğim, normalde yarın 24. Haftam dolmuş oluyorBizim kurumda aksi hiç konu bile olmadı. Umarım sizlerde de sıkıntı çıkmaz.
Az az bile içsen şifa olur oBende annem tarif etti kemikli et haşladım bol sarımsak sirke kattım limon kattım çok fazla içemedim ama yinede tüketmeye çalıştım aslında tat koku var bende iştah yok
yemek yemeyi çok severim de hamilelik bana hiç yaramadı yemek yönünden 1.5 kilo aldım normalde kilom vardı hamile kalınca yuvarlanırım diyordum bakalım yarıya kadar iyi geldim bundan sonrası ne olur bilmiyorum
Benetton'da indirim varmış sitesine bakmak isteyen olursa
ben şunları aldım
Benim pazetesi günü karantinam bitiyor 2 hafta bekleyeyim diyorum 25. Haftada oldam geç kalmış olurmuyum acaba ?ben şimdi baktım 21 Ocakta olmuşum 21. haftamdaymışım
Yaa o zaman çok iyi canım teşekkür ederimGeç kalmış olmazsın kuzum, 20. Haftadan itibaren yapıyorlar, en son şu hafta diye birşey hiç duymadım. 2 doz olmamız gerek daha önce olmadıysan ve araları 4 hafta olacak. Sadece 2-3 hafta sarkmış olur senin. İçine sinmezse doktoruna da sor istersen.
Maşallah sende fit annelerdensin canım düşük kiloyla başlamak avantajAz az bile içsen şifa olur oyaaa ne güzel sadece hamilelikten kaynaklı o 1.5 kilo. Ben 8 kilo aldım Allahtan 55le başlamıştım ama yine de doğum sonrası spora gitmem gerekecek, yemek yemeğe aşığım desem doğru olur, hamilelikte iyice coştu
Gözün Aydın canım doktorunu tebrik ediyorum ne güzel ilgilenmişİyi akşamlar kızlar nasılsınız hiç aktif olamıyorum bu ara bugün detaylı ultrason randevumuz vardı çok şükür kızçem büyümüş 500 gr olmuş haftasıyla uyumlu herşey yolunda dedi çok tatlı bi doktora denk geldik defalarca ultrasona tekrar aldı beni yürüdüm yedim geri geldim her pozisyondan en ince detayına kadar inceledi ama benim cadı yüzünü tam gözsfermedi bi yüz ve damak kısmını inceleyip fotoğraf vermek istiyorum sana 2 hafta sonra tekrar uğra bugün çok yorduk seni dedi çok şükür bugün doya doya gördüm hanımım poposunudarısı tüm giriceklerin başına artık 3 hafta sonra kendi doktorumuzda şeker yüklemem var nasipse
Yaaaaa, çok güzeller.
Güle güle giysin Arsen.
.