2022 ikizler burcu anneleri

Kozalak ciğerleri güzel temizliyor derler şifa gerçekten çok sevindim iyi olmana sulandırıp mı içtin yoksa biraz yoğun kıvamlı gördüm ben kaşıkla mı aldın hep bunu merak ederim
Canımm bu mesajını şimdi gördüm benim aldığım kozalak pekmezi değil, o yüzden kıvamı zaten şurup gibi akışkan. Sadece tadı acı, hızlıca içiyorum birer kaşık sabah akşam. Acı içemeyenler için ballısı ve pekmez gbi olanları da varmış. Gerçekten 2 gündür çok faydasını gördüm

Hiç önemli değil arada kaçıyor Mesajlar evet ben hep daha koyu kıvamlı gördüm niyetlendim almaya geçen seneden beri ama bir nasip olmadı. Saolasın cevabın için. Demekki sıvısı da varmış şaşırdım

Oh oh, çok şükür canım. Gözünüz aydın.

.

Kızlar selam bugun burun tıkanıklılığım da olunca iş çıkışı test verdim içim rahat etsin diye çok merak ediyorum Gugubi miya06 sonucunuz kaç saate çıktı kızlar
Geçmiş olsun canım negatif olmana çok sevindim
Ben dün yataktan hiç çıkamadım yeni okudum mesajları benim çok geç çıktı sonuç iyice negatife hazırlamıştım kendimi ama olmadı

Merhaba kızlar bende ikizler annesi olacağım Allah kısmet ederse, size birşey sormak istiyorum, magnezyum kullanıyor musunuz, kullanıyorsaniz ismi ne doktor bana magvital yazmış da kullanan var mı aranızda acaba?

Merhaba canım. Ben hamileliğin başından beri kullanıyorum. Kanamalarımla birlikte kasılmalarım olmuştu, doktorum hiç kesmedi.

Başta Magnorm kullandım, suda çözünen tablet. Bulantılar başlayınca çok zor geldi onu içmek. Magzinc diye bir hapa başladık.

.

Ben dün yataktan hiç çıkamadım yeni okudum mesajları benim çok geç çıktı sonuç iyice negatife hazırlamıştım kendimi ama olmadı

Tam hastalığın pik evresindesin canım, senin de hafifleyecek zamanla inşallah.

Hiç bozma moralini, doktorunun bilgisi var zaten. Zamanla düzeleceksin.

.

Çok sağol canım inşallah en kısa zamanda iyi olacaksın bolca dinlenmen çok iyi olur direncin yükselir hem c vitamini tüketmeye çalış
Geçen trabzon hurması almıştım yararlarına baktım bol bol c vitamini varmış antioksidan içeriyormuş enfeksiyona bağışıklılığa da çok iyi geliyormuş hem de tatlı ihtiyacını vs karşılar aklında bulunsun çok geçmiş olsun tekrardan

Teşekkür ederim hoşbuldum
Ben de dün ilk kez içtim tadı şimdilik rahatsız etmedi, rahatsız ederse değiştirmesini rica edeyim ben de

Sonucum çıktı kızlar negatif çıktım burun akıntım da var muhtemelen grip influenza mı oldum anlamadım 10 gündür hastayım nerdeyse
Geçmiş olsn mesajlarınızı okudum bende aynı belirtileri yasadm bir cogunuzla testim negatif çıktı, perinatologla da kan sulandırıcı işini konuştum,
Sürekli panik haldeyiz belki covid gecrdik her zaman test yapamıyoruz veya testlere ne kadar guvenmeliyiz dedim.
Sizi ciddi anlamda rahatsız etmeyen bir hastalık bebeğe zarar vermez ,rahat olun dedi .

İnşallah hepimiz hamilelik sürecini sagsalim atlatır yavrularımıza sağlıkla kavuşuruz

Teşekkür ederim,birçok kişi kullanıyor galiba b grubu ilaçlar olduğu için sormak istedim aslında ,zararı yok ama yapılan çalışmalar az diye merak ettim.

Merhaba, hoşgeldin
Maşallah ikizlerine, cinsiyetleri ne minnoşların?
Bana ayrıca magnezyum vermesi dr. Hatta özellikle sordum gerek yok dedi.
Çok tatlı olmuş mesaj aslında ama ikizler derken ikizler burcu annesi anlamında yazmıştım ,tek bebek benimki kiz bebek Allah kısmet ederse
Teşekkür ederim cevap için

Sonucum çıktı kızlar negatif çıktım burun akıntım da var muhtemelen grip influenza mı oldum anlamadım 10 gündür hastayım nerdeyse
Covid olmamana sevindim canım inşallah grip de geçer gider çok uzamış hastalığın bu hamilelikte her şeyi uzatmalı geçiriyoruz
Canım bugün biraz halsizim boğazım burnum falan kuru psikolojik mi bilmiyorum devam ederse yarın test vereceğim.
Benim idarem de ders programı değiştirecek izne çıkacağım zamanı bekliyorlar sanirim bu hafta raporluyum zaten önümüzdeki hafta çalışacağım bakalım 2 haftam kalıyor sanırım
SGK olayını hiç duymadım idare de çok bilgili değil bu konuda onlar da bana soruyor. Duyarsam bilgi veririm canım
Evdeyim canım bu hafta raporluyum

ohh harika haberler :)
foto isteriz ama biz
kuzucum test için geç kalmış olabilir misin acaba ya.
uzun zamandır hastasın çünkü.
belki de atlattın covidi bitti gitti.
ama şu an da negatif çıkmış olmana çok sevindim. umarım doğuma kadar bir daha hiç hastalanmazsın kuzucum

Ben de sana yazmaya gelmiştim sen yazmışsın canım. Bir kaç gün yatırıyor ama sonra toparlanıyorsun. Bugün nasılsın peki? Ben bugün baya baya iyiyim bakım günü ilan ettim, saçıma yüzüme maske yaptım, makyaj malzemelerimi düzenledim

Bende bugün düne göre iyiyim canım
Sabahtan bi duşa girdim bişeyler atıştırdım tekrar uzandım en iyi gelen dinlenmek gerçekten
Benim çok iştahım yok canım ya sen nasılsın yemek konusunda iyice midem kazınıyor bi çorbayla gün geçiyor resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…