- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.861
Canımm bu mesajını şimdi gördümKozalak ciğerleri güzel temizliyor derler şifa gerçekten çok sevindim iyi olmanasulandırıp mı içtin yoksa biraz yoğun kıvamlı gördüm ben kaşıkla mı aldın hep bunu merak ederim
Hiç önemli değil arada kaçıyor MesajlarCanımm bu mesajını şimdi gördümbenim aldığım kozalak pekmezi değil, o yüzden kıvamı zaten şurup gibi akışkan. Sadece tadı acı, hızlıca içiyorum birer kaşık sabah akşam. Acı içemeyenler için ballısı ve pekmez gbi olanları da varmış. Gerçekten 2 gündür çok faydasını gördüm
Merhaba kızlar bugün detaylım vardı.
Herşey yolunda dedi.
Kilosu 423 gr boyu 24 cm.
Organları da olması gerektiği gibi.
Güzel haberler aldım çok şükür.
Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah, güzel haberlerle dolsun burası
Geçmiş olsun canım
Merhaba kızlar bende ikizler annesi olacağım Allah kısmet ederse, size birşey sormak istiyorum, magnezyum kullanıyor musunuz, kullanıyorsaniz ismi ne doktor bana magvital yazmış da kullanan var mı aranızda acaba?
Geçmiş olsun canımnegatif olmana çok sevindim
Ben dün yataktan hiç çıkamadım yeni okudum mesajları benim çok geç çıktı sonuç iyice negatife hazırlamıştım kendimi ama olmadı
Çok sağol canım inşallah en kısa zamanda iyi olacaksın bolca dinlenmen çok iyi olur direncin yükselir hem c vitamini tüketmeye çalışGeçmiş olsun canımnegatif olmana çok sevindim
Ben dün yataktan hiç çıkamadım yeni okudum mesajları benim çok geç çıktı sonuç iyice negatife hazırlamıştım kendimi ama olmadı
Teşekkür ederim hoşbuldumMerhaba canım, hoşgeldinbana 24. Haftadan sonra başlayacağız dedi doktorum, kramplarım olmadığını söyleyince. Magvitali ben 3 4 yıldır kullanıyordum, migren için vermişti nörolog. Önceleri her gün içiyordum, sonra tadından tiksindim baya seyrek içer olmuştum. Tekrar ondan verirse ben istemediğimi söyleyeceğim, bana göre içimi biraz zor ama faydası çoktu
Geçmiş olsn mesajlarınızı okudum bende aynı belirtileri yasadm bir cogunuzla testim negatif çıktı, perinatologla da kan sulandırıcı işini konuştum,Sonucum çıktı kızlar negatif çıktım burun akıntım da var muhtemelen grip influenza mı oldum anlamadım 10 gündür hastayım nerdeyse
Hoşbuldum,çok teşekkür ederim cevabınız içinöncelikle hoş geldin
sağlık ocağı bu haftalarda dokturun başlatabilir demişti ama daha doktorum başlatmadı
Teşekkür ederim,birçok kişi kullanıyor galiba b grubu ilaçlar olduğu için sormak istedim aslında ,zararı yok ama yapılan çalışmalar az diye merak ettim.Merhaba canım. Ben hamileliğin başından beri kullanıyorum. Kanamalarımla birlikte kasılmalarım olmuştu, doktorum hiç kesmedi.
Başta Magnorm kullandım, suda çözünen tablet. Bulantılar başlayınca çok zor geldi onu içmek. Magzinc diye bir hapa başladık.
.
Çok tatlı olmuş mesaj aslında ama ikizler derken ikizler burcu annesi anlamında yazmıştım ,tek bebek benimki kiz bebek Allah kısmet ederseMerhaba, hoşgeldin
Maşallah ikizlerine, cinsiyetleri ne minnoşların?
Bana ayrıca magnezyum vermesi dr. Hatta özellikle sordum gerek yok dedi.
Covid olmamana sevindim canım inşallah grip de geçer gider çok uzamış hastalığın bu hamilelikte her şeyi uzatmalı geçiriyoruzSonucum çıktı kızlar negatif çıktım burun akıntım da var muhtemelen grip influenza mı oldum anlamadım 10 gündür hastayım nerdeyse
Canım bugün biraz halsizim boğazım burnum falan kuru psikolojik mi bilmiyorum devam ederse yarın test vereceğim.Ay inşallah sen de de çıkmaz. Kendini nasıl hissediyorsun?
Evet 24. Haftadan itibren izne çıkabiliyorum. Yarın doluyor 24. Haftam ama doktora iki kez gitmemek için haftaya kontrole gidip belgeyi de o zaman almayı planlıyorum. Sonra dilekçe ile kuruma vereceğim, 2. Dönem ders almadım zaten
Bir de Sgk ya bildirmek mi gerekiyormuş bilgin var mı? Doğum ücreti almak içinmiş sanırım.
Evdeyim canım bu hafta raporluyumevdesin di mi
AhahahÇok tatlı olmuş mesaj aslında ama ikizler derken ikizler burcu annesi anlamında yazmıştım ,tek bebek benimki kiz bebek Allah kısmet ederse
Teşekkür ederim cevap için
ohh harika haberler :)Merhaba kızlar bugün detaylım vardı.
Herşey yolunda dedi.
Kilosu 423 gr boyu 24 cm.
Organları da olması gerektiği gibi.
Güzel haberler aldım çok şükür.
Hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah, güzel haberlerle dolsun burası
kuzucum test için geç kalmış olabilir misin acaba ya.Sonucum çıktı kızlar negatif çıktım burun akıntım da var muhtemelen grip influenza mı oldum anlamadım 10 gündür hastayım nerdeyse
bugün aklımdan geçtin.Kızlar günaydın.gram çalışma hevesim yok ya nisan ayı o kadar uzak geliyor ki iki ay için de bırakmak istemiyorum
Ben de sana yazmaya gelmiştim sen yazmışsın canım. Bir kaç gün yatırıyor ama sonra toparlanıyorsun. Bugün nasılsın peki? Ben bugün baya baya iyiyim bakım günü ilan ettim, saçıma yüzüme maske yaptım, makyaj malzemelerimi düzenledimGeçmiş olsun canımnegatif olmana çok sevindim
Bende bugün düne göre iyiyim canımBen de sana yazmaya gelmiştim sen yazmışsın canım. Bir kaç gün yatırıyor ama sonra toparlanıyorsun. Bugün nasılsın peki? Ben bugün baya baya iyiyim bakım günü ilan ettim, saçıma yüzüme maske yaptım, makyaj malzemelerimi düzenledim