- 21 Ekim 2021
- 694
- 2.891
- 37
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.781
sağol kuzumŞifa olsun canım benimm. Aynen benim doktorum da rahattı konuşurken. Aspirin daha önce de kullanıyor muydun ekstra mı verdi? Ben ısrarla kan sulandırıcı sormama rağmen gerek yok dedi
Coraspin mi kullandın canım, 100lük?canım iyi olmana sevindim
Aspirini ihmal etme. Bana aşıdan sonra bile verdi tedbiren kullanıyorum.
Canım hemen o psikolojiye girme dur bakalım. Aynı evin içinde eşine bulaşmayan arkadaşlarım oldu. Bir de o psikolojiye girince insan hasta olmasa bile vücut düşüyor. Kendini hasta gibi hissediyor insan. Olmayacak inşallah birşey. Ayrıca olsa bile çok hafif geçiyormuş omicron hamilelerde cuma günü dedi daha doktorum. Strese sokma kendini
Bana vermedi ya of kendim aldırıp içsem mi ki acabasağol kuzum
Yok bende kullanmıyordum önlem amaçlı bebek aspirini derler ya pembe minik ondan günde bir tane dedi
Canımm hiç modunu düşürme, bağışıklığını güçlendir, ekstra c vitamini içebilirsin, daha fazla protein ve meyve, daha az şeker ve hamur işi. Bol su ve sarımsak sirke. Belki de olmazsınızKızlar yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. Okulda pozitif vaka var diye doktorum 1 hafta rapor vermişti. Tamam dedim ohh rahatım. Şimdi eşim aradı geçen gün çalıştığı yerden arkadaşı cinsiyet partisi yapmıştı oradakilerin hepsi pozitifmis. Eşim de az da olsa temaslı 3. Doz aşımı da olamamıştım daha antibiyotik tedavisi hastanede yat çık falan derken. Bir de astım hastasıyım. Battı balık yan gider sanırım inşallah hafif geçiririm 2 doz biontechim var bir de 1,5 yıl önce covid geçirmiştim
evet canım. coraspin 100lük. 20 gün kadar kullanıcam. yeni başladım.Coraspin mi kullandın canım, 100lük?
Bir de bir ay kadar önce ben de çok hasta olmuştum. Test negatif çıktığı için vermemişti bana doktorum.Bana vermedi ya of kendim aldırıp içsem mi ki acaba
Geçmiş olsun canım bende dün grip gibiydim önlem amaçlı test verdim pozitif çıktı benimde. Sen kan tahlili verdin mi canım?Doktorumla konuştum hergün en az 20 hastam arıyor şuan bütün Ankara hasta dedi
Parol vitamin aspirin ve dinlenmen gerekli dedi grip gibi başladıysa korkma hafif geçiyor dedi
Nar portakal mandalin sıktım haplarımı içtim birde kemikli et haşladım bol sarımsaklı yalancı işkembe çorbası gibi yapıcam annem tarif etti bakalım atlatıcaz inşallah
Gugubi
Canım sana da çok geçmiş olsunDün gece el yordamı aynısını yaptım. Ayva yiyordum yarısı kaldı. Hemen kaynatıp içine karanfil ve çubuk tarçın attım, kocaman bir fincan yudum yudum iyi geldi. Bende de ateş olmadı kuzum bu arada, hatta annem ve eşim test sonucum gelene kdar sen hep böyle hasta olursun bu soğuk algınlığı dediler, inandıramadım 2 gün boyunca covid olduğuma
Geçmiş olsun hiçbir şey yokmuş gibi atlatırsın inşallah.. Belirti vs var mı sende?Geçmiş olsun canım bende dün grip gibiydim önlem amaçlı test verdim pozitif çıktı benimde. Sen kan tahlili verdin mi canım?
Doktoruma ısrarla 2-3 kere sordum, hocam herkes kullanıyor bile dedim. Hayır gerek yok senin için, bol su iç yeterli dedi. Bu saydıklarından bir kaçını yaparım bari içim rahat etsin. Elim gitti geldi coraspine ama şimdi alırsam ve birşey olursa diye cesaret edemedimBir de bir ay kadar önce ben de çok hasta olmuştum. Test negatif çıktığı için vermemişti bana doktorum.
O zaman arkadaşlar sağolsun doğal şeyler önermişti. Onları yaptım içim rahat etti en azından.
Kan Sulandırıcı Besinler
- Sarımsak.
- Zeytinyağı
- Zerdeçal.
- Papatya, ekinezya ve karanfil çayı
- Kırmızı biber.
- Kızılcık.
- Üzüm.
- Limon.
- İnternette bunlar yazıyor. Zararlı olmayanlarından tüketebilirsin. Zencefilli limonata yapmıştım ben her gün onu içiyordum büyük bir bardak. Kan sulandırıcı vermezse böyle de rahatlatabilirsin kendini
Teşekkürler canım, sana da geçmiş olsun. Hemen atlatalım inşallahCanım sana da çok geçmiş olsunişten dolayı çok giremiyorum bende şimdi karantinada olunca gördüm, göremediğim varsa da herkese acil şifalar diliyorum rabbim yavrularımızı korusun inşallah
Ayy sanada geçmiş olsun canım yok kan tahlili doktor istemedi ne için gerekli ki canım kan tahliliGeçmiş olsun canım bende dün grip gibiydim önlem amaçlı test verdim pozitif çıktı benimde. Sen kan tahlili verdin mi canım?
İnşallah canım.. bende grip ve gıcık şeklinde öksürük vardı sadece önlem amaçlı test verdim pozitif olunca şaşırdım hatta.Geçmiş olsun hiçbir şey yokmuş gibi atlatırsın inşallah.. Belirti vs var mı sende?
Ben kadın doğum doktorumla konuştum sonrasında dün şehir hastanesinde covid gebe polikliniğine gittim. Ultrasonla baktık bebeğimin hareketleri falan güzeldi şükür kan ve idrar tahlili yapıldı pıhtılaşma olup olmadığına baktılar şükür sonuçlarım güzel geldi o yüzden kan sulandırıcı yada aspirin kullanmıyorum. Multi vitamin ve d vitamini kullanıyordum onlarında çok faydası oluyor.Ayy sanada geçmiş olsun canım yok kan tahlili doktor istemedi ne için gerekli ki canım kan tahlili
İnşallah canım ilk ve son olur inşallah tekrar bulaşmazTeşekkürler canım, sana da geçmiş olsun. Hemen atlatalım inşallah
Çok geçmiş olsun kuzum benim doktorum istemedi tahlil sadece düşük doz aspirin ve vitamin dedi öncesinde pıhtılaşma sorunun varmıydı hepimize çok geçmiş olsun bende grip diye haftasonu bekledim dün pozitif çıktımBen kadın doğum doktorumla konuştum sonrasında dün şehir hastanesinde covid gebe polikliniğine gittim. Ultrasonla baktık bebeğimin hareketleri falan güzeldi şükür kan ve idrar tahlili yapıldı pıhtılaşma olup olmadığına baktılar şükür sonuçlarım güzel geldi o yüzden kan sulandırıcı yada aspirin kullanmıyorum. Multi vitamin ve d vitamini kullanıyordum onlarında çok faydası oluyor.
Hayır canım öncesinde pıhtalaşmayla ilgili sorunum yoktu önlem amaçlı bakıldı. Benim ilk 4 ay ara ara lekelnmem olmuştu düşük tehlikesi vardı o yüzden kan sulandırıcı kullanmaya da korkuyordum tahlil yapılınca içim rahatladı. İnşallah yavrularımıza bi zarar gelmeden sağlıklıca atlatalım hepimizÇok geçmiş olsun kuzum benim doktorum istemedi tahlil sadece düşük doz aspirin ve vitamin dedi öncesinde pıhtılaşma sorunun varmıydı hepimize çok geçmiş olsun bende grip diye haftasonu bekledim dün pozitif çıktım
çok geçmiş olsun hepimizeHayır canım öncesinde pıhtalaşmayla ilgili sorunum yoktu önlem amaçlı bakıldı. Benim ilk 4 ay ara ara lekelnmem olmuştu düşük tehlikesi vardı o yüzden kan sulandırıcı kullanmaya da korkuyordum tahlil yapılınca içim rahatladı. İnşallah yavrularımıza bi zarar gelmeden sağlıklıca atlatalım hepimiz
Doktorun gerek görse verirdi ne güzel söylemiş bol suDoktoruma ısrarla 2-3 kere sordum, hocam herkes kullanıyor bile dedim. Hayır gerek yok senin için, bol su iç yeterli dedi. Bu saydıklarından bir kaçını yaparım bari içim rahat etsin. Elim gitti geldi coraspine ama şimdi alırsam ve birşey olursa diye cesaret edemedim
Doktorumla konuştum hergün en az 20 hastam arıyor şuan bütün Ankara hasta dedi
Parol vitamin aspirin ve dinlenmen gerekli dedi grip gibi başladıysa korkma hafif geçiyor dedi
Nar portakal mandalin sıktım haplarımı içtim birde kemikli et haşladım bol sarımsaklı yalancı işkembe çorbası gibi yapıcam annem tarif etti bakalım atlatıcaz inşallah
Gugubi