2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. Okulda pozitif vaka var diye doktorum 1 hafta rapor vermişti. Tamam dedim ohh rahatım. Şimdi eşim aradı geçen gün çalıştığı yerden arkadaşı cinsiyet partisi yapmıştı oradakilerin hepsi pozitifmis. Eşim de az da olsa temaslı 3. Doz aşımı da olamamıştım daha antibiyotik tedavisi hastanede yat çık falan derken. Bir de astım hastasıyım. Battı balık yan gider sanırım inşallah hafif geçiririm 2 doz biontechim var bir de 1,5 yıl önce covid geçirmiştim 🤷‍♀️

dur bakalım belki almamıştır 🙏🙏

Geçmiş olsun canım bende dün grip gibiydim önlem amaçlı test verdim pozitif çıktı benimde. Sen kan tahlili verdin mi canım?
Sana da geçmiş olsun kuzum. Umarım kolaylıkla atlatırsınız hepiniz:dua::KK200:
Doktoruma ısrarla 2-3 kere sordum, hocam herkes kullanıyor bile dedim. Hayır gerek yok senin için, bol su iç yeterli dedi. Bu saydıklarından bir kaçını yaparım bari içim rahat etsin. Elim gitti geldi coraspine ama şimdi alırsam ve birşey olursa diye cesaret edemedim🤷🏼‍♀️
canım ısrarla vermediyse vardır bir bildiği. İlaçlar tedaviler hep kişiye özel. İyi yapmışsın ilaç içmemekle. Sen doğal yollardan takviye et bak hem de vitamin olur:KK200:

Yok canım olmadım ama eşim temaslı bugün yarın çıkar bakalım
dur bakalım belki bulaşmamıştır kuzum.
evrene pozitif enerji gönderelim

Geçmiş olsun canım bende dün grip gibiydim önlem amaçlı test verdim pozitif çıktı benimde. Sen kan tahlili verdin mi canım?
canım çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın.
Doktoruma ısrarla 2-3 kere sordum, hocam herkes kullanıyor bile dedim. Hayır gerek yok senin için, bol su iç yeterli dedi. Bu saydıklarından bir kaçını yaparım bari içim rahat etsin. Elim gitti geldi coraspine ama şimdi alırsam ve birşey olursa diye cesaret edemedim🤷🏼‍♀️
kuzu belki senin kanın yeterince suludur. doktorun vardır bir bildiği.
en kötü iyileştikten sonra bi kan değerlerine baktırırsın
bu arada ben 2 kere denge kaybı yaşadım bugün🙈
bu haftalarda galiba vücut ağırlığı dengesi değişiyo

dikkat edin olur mu
çok dikkat et sen de
biz de artık yanımız da birisinin desteği ile olmalıyız gibi

Günaydın kızlar🥰 ben bugün daha iyiyim. Ara ara tutan öksürük krizleri kaldı sadece. Dün kozalak şurubu getirmişti annem, gece onun sayesinde galiba rahat uyudum. Tadı kötü ama şifa niyetine devam edeceğim bir süre, öksürükle mücadele edenler internetten de bakabilir. miya06 miya06 D dere06 Gooseberry Gooseberry Balkiz94 Balkiz94 nasılsınız?

Hiç canını sıkmamaya çalış.. Anlıyorum seni insan strese giriyor çok haklısın.. Bu hastalık gelse bile kimin nasıl geçireceği hiç belli olmuyor. Çünkü daha yeterince veri yok ortada.. Moralini yüksek tut, boğazından kesme..
Yiyorum canım bol bol moralimi de yüksek tutmaya çalışıyorum belki de bulasmamistir hayırlısı 😊
Canımm hiç modunu düşürme, bağışıklığını güçlendir, ekstra c vitamini içebilirsin, daha fazla protein ve meyve, daha az şeker ve hamur işi. Bol su ve sarımsak sirke. Belki de olmazsınız🥰🥰
C vitamini aldiracagim eşime evde Solgar vardı da baktım geçmiş tarihi. Bol meyve yiyorum eşimle de ayrı yattik aynı odada durmadık bakalım yakında negatif pozitif anlarız 😊
dur bakalım belki almamıştır 🙏🙏
İnşallah canım eşim de öyle diyor bakalım 🤷‍♀️
Günaydın kızlar🥰 ben bugün daha iyiyim. Ara ara tutan öksürük krizleri kaldı sadece. Dün kozalak şurubu getirmişti annem, gece onun sayesinde galiba rahat uyudum. Tadı kötü ama şifa niyetine devam edeceğim bir süre, öksürükle mücadele edenler internetten de bakabilir. miya06 miya06 D dere06 Gooseberry Gooseberry Balkiz94 Balkiz94 nasılsınız?
Ben iyiyim şimdilik kuzum seni sormalı nasıl oldun?

Bir de kızlar 24. Hafta izni devam değil mi idarenin inisiyatifinde mi ve dilekçeyi verir vermez çıkabiliyor muyuz? Müdür mesaj atmış gruba verilmesi zorunlu mazeret izinleri diye 32. Haftadan sonra olan doğum iznini atmış acaba vermeyecek mi dedim 🤷‍♀️

Yiyorum canım bol bol moralimi de yüksek tutmaya çalışıyorum belki de bulasmamistir hayırlısı 😊

C vitamini aldiracagim eşime evde Solgar vardı da baktım geçmiş tarihi. Bol meyve yiyorum eşimle de ayrı yattik aynı odada durmadık bakalım yakında negatif pozitif anlarız 😊

İnşallah canım eşim de öyle diyor bakalım 🤷‍♀️

Ben iyiyim şimdilik kuzum seni sormalı nasıl oldun?

Bir de kızlar 24. Hafta izni devam değil mi idarenin inisiyatifinde mi ve dilekçeyi verir vermez çıkabiliyor muyuz? Müdür mesaj atmış gruba verilmesi zorunlu mazeret izinleri diye 32. Haftadan sonra olan doğum iznini atmış acaba vermeyecek mi dedim 🤷‍♀️
Ben bugün daha iyiyim canım çok şükür🥰 idari izinle ilgili bizim mutemetle konuşmuştum, herkese verdik dedi, yani adı idari izin ama resmi yazı olduğu için vermeleri zorunlu diye biliyorum ve hemen çıkıyorsun. 24 haftalık olduğunda doktorundan haftanı belirten raporunu al ekle dilekçenin ekine, işleme koydur. Vermeyecekse de cevaplasın resmi olarak, sen de sorarsın sebebini resmi yollardan. Sadece şöyle bir durum oluyormuş 32. Haftada idari izin bitiyor, ondan sonra ya doğum iznine ayrılırsın ya da gelmek istersen 37. Haftaya kadar gelirsin, iznini doğum sonrasına aktarırsın dediler

Ben bugün daha iyiyim canım çok şükür🥰 idari izinle ilgili bizim mutemetle konuşmuştum, herkese verdik dedi, yani adı idari izin ama resmi yazı olduğu için vermeleri zorunlu diye biliyorum ve hemen çıkıyorsun. 24 haftalık olduğunda doktorundan haftanı belirten raporunu al ekle dilekçenin ekine, işleme koydur. Vermeyecekse de cevaplasın resmi olarak, sen de sorarsın sebebini resmi yollardan. Sadece şöyle bir durum oluyormuş 32. Haftada idari izin bitiyor, ondan sonra ya doğum iznine ayrılırsın ya da gelmek istersen 37. Haftaya kadar gelirsin, iznini doğum sonrasına aktarırsın dediler
Aman canım iyi ol dikkat et kendine beslenmene dinlenmeye. Evet doğru diyorsun vermeyecek olursa da resmi olarak cevaplasın bende yolumu çizerim. Şimdiye kadar hep çıkarsın diye konuşuluyordu gruba birden o mesajı atınca acaba mi dedim Zaten 32 den sonra da çalışmayı düşünmüyorum hamileliğim zor geçiyor biraz. Sağ salim gelse de şu 24. haftalarimiz bir ayrilsak rahatlasak. Çok sağol canım 😊🥰

Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle
miya06 miya06 miya06 miya06 D dere06 D dere06 Gooseberry Gooseberry Gooseberry Gooseberry Balkiz94 Balkiz94 Balkiz94 Balkiz94 Gugubi Gugubi umarım herkes daha iyidir ? Virüs ve soğuk havalardaki olan diğer virüsler oldukça yaygın, çok dikkat etmemiz lazım. Sizler de tez vakitte sağlığınıza kavuşursunuz umarım.

rollercoaster rollercoaster Denge kaybı normal yazıyordu uygulamada. Aman dikkat et kuzucum. Ben de okula giderken yolum uzak 40- 45 km ve kendim kullanıyorum aracı ve sanki araba daha çok sarsıyormuş gibi hissediyorum artık. eee biz artık 23+6 yız. Kocaman olduk :)

Dün feci şekilde mide yanması hissettim. Ne kötü bir şeymiş yaaa :KK43: Allahım hepimizi korusun ve sağlıklı güzel bir yaşam versin....

Ben çok iyi değilim canım
Gece öksürük ve burun tıkanıklığı uyutmadı
Hiç iştahım yok ilaç içecek kadar bişeyler yedim yatıyorum sabahtan bu yana
Sanki hafifte ateşim var dün daha iyiydim

Kozalak ciğerleri güzel temizliyor derler şifa gerçekten çok sevindim iyi olmana 😊 sulandırıp mı içtin yoksa biraz yoğun kıvamlı gördüm ben kaşıkla mı aldın hep bunu merak ederim ☺️

İnşallah canım benim 🙏 Benim yukarda görümcem covid kv ve nenesi aynı evdeler. Sarmaş dolaşlar onlarda herhangi bir belirti yok. Herkes çok iyi olsun mutluca hayatlarını yaşasın..

oh daha iyi olmana çok sevindim canım

dur bakalım belki bulaşmamıştır kuzum.
evrene pozitif enerji gönderelim

canım çok geçmiş olsun. şimdi nasılsın.

kuzu belki senin kanın yeterince suludur. doktorun vardır bir bildiği.
en kötü iyileştikten sonra bi kan değerlerine baktırırsın

çok dikkat et sen de
biz de artık yanımız da birisinin desteği ile olmalıyız gibi
İyiyiz canım şükür hafif geçiyor grip gibi geçiyor🤗

İyi olmana çok sevindim canım benim öksürük devam ediyor hala geçmedi sıcak şeyler meyve vitamin öyle idare ediyorum inşallah bebişler iyi olsunlar da buna da şükür ♥️

Kızlar merhaba herkes iyidir umarım 😍

2 hafta önce detaylıda bebeğimin beyninde çift taraflı kist var demişti doktor. Şimdi hastaneden çıktım kistler kaybolmuş şükürler olsun 🤲 2 hafta elimde olmadan biraz üzüldüm malesef. Aynı durumda olan varsa canını sıkmasın dedikleri gibi geçiyormuş 😘😘

X