2022 ikizler burcu anneleri

ohh mis gibi şifa olsun

Canım benimm iyi olmana çok sevindim burnun için kaynamış soğumuş 1 bardak suya 1 çay kaşığı karbonat 1 çay kaşığı tuz ekleyip eğer varsa enjektör ile yoksa da avcunla burnuna çekip iyice temizle. Ya zaten hareketi hissettikçe ben de bir oh diyorum

Dün gece el yordamı aynısını yaptım. Ayva yiyordum yarısı kaldı. Hemen kaynatıp içine karanfil ve çubuk tarçın attım, kocaman bir fincan yudum yudum iyi geldi. Bende de ateş olmadı kuzum bu arada, hatta annem ve eşim test sonucum gelene kdar sen hep böyle hasta olursun bu soğuk algınlığı dediler, inandıramadım 2 gün boyunca covid olduğuma

aaa tüh çok geçmiş olsun kuzucum.
doktorun ile konuşabildin mi

kuzucum sen nasıl olsun daha iyi misin
Doktorumla konuştum hergün en az 20 hastam arıyor şuan bütün Ankara hasta dedi
Parol vitamin aspirin ve dinlenmen gerekli dedi grip gibi başladıysa korkma hafif geçiyor dedi
Nar portakal mandalin sıktım haplarımı içtim birde kemikli et haşladım bol sarımsaklı yalancı işkembe çorbası gibi yapıcam annem tarif etti bakalım atlatıcaz inşallah
Gugubi

Ayy onu keşke yapabilsem çok isterdim ama ben burnuma normal suyu bile zor çekiyorum yapamıyorum maalesef
Bebişlerimiz iyi olsunda atlatırız biz inşallah

Çok geçmiş olsun çabucak iyileşirsin inşallah gugubi de pozitif görünce bir test ben mi yaptırsam diye düşünmedim değil dün acilde ateşime baktılar 36 sende ateş var mıydı?
Yok kuzum ateşim hiç çıkmadı benim iş arkadaşlarımda çıktı covid benimde haftasonu geçmeyince belirtilerim test verdim kimseyi de madur etmeyim diye gribim diye verdim testi pozitif çıktım benim burnum 4 gündür full tıkalı biraz da boğazım gıcıklanıyor başka elle tutulur hiç bir belirti yoktu hala da yok

İyi olman çok sevindirici tatlim . Umarım tez vakitte atlatırsınız. Ay o burun tıkanıklığı , buharlı tuzlu su yapsan birde burun temizliği yapsan acaba çözüm olur mu ki?Ben bunlarla sorunuma çare bulmuştum.
Birde öyle inanmayan bir kesim oluyor. Neyse siz iyi olun da kuzum gerisi mühim değil. Tez vakitte sifa bulun inşallah . Burun temizliğini ihmal etmeyin gerçekten çok işe yarıyor .

Ayy onu keşke yapabilsem çok isterdim ama ben burnuma normal suyu bile zor çekiyorum yapamıyorum maalesef
Bebişlerimiz iyi olsunda atlatırız biz inşallah
Bende aynı senin gibiydim miya ya ama o temizleme gerçekten çözüm. Ben öyle öyle kurtuldum. Ama burnun birisi açık olacak.

kan sulandırıcı vermedi mi canım

İyi yapmışsın canım kimisi testler de yanıltabilir diyor ya da hafif atlatılıyor falan deniliyor neye inanacağımızı şaşırdık aman aman başka bir şey de olmasın inşallah en kısa zamanda toparlayacaksın

Kızlar yağmurdan kaçarken doluya tutuldum. Okulda pozitif vaka var diye doktorum 1 hafta rapor vermişti. Tamam dedim ohh rahatım. Şimdi eşim aradı geçen gün çalıştığı yerden arkadaşı cinsiyet partisi yapmıştı oradakilerin hepsi pozitifmis. Eşim de az da olsa temaslı 3. Doz aşımı da olamamıştım daha antibiyotik tedavisi hastanede yat çık falan derken. Bir de astım hastasıyım. Battı balık yan gider sanırım inşallah hafif geçiririm 2 doz biontechim var bir de 1,5 yıl önce covid geçirmiştim

aa bi dk şimdi oldun mu sen de anlamadım

Aspirini onun için verdi canım başka bişey vermedi
canım iyi olmana sevindim
Aspirini ihmal etme. Bana aşıdan sonra bile verdi tedbiren kullanıyorum.

Canım hemen o psikolojiye girme dur bakalım. Aynı evin içinde eşine bulaşmayan arkadaşlarım oldu. Bir de o psikolojiye girince insan hasta olmasa bile vücut düşüyor. Kendini hasta gibi hissediyor insan. Olmayacak inşallah birşey. Ayrıca olsa bile çok hafif geçiyormuş omicron hamilelerde cuma günü dedi daha doktorum. Strese sokma kendini

Öyle canım öyle de işte 3. dozu olmamış olmam çok tedirgin ediyor beni yoksa sakinim bulasirsa da atlatırız inşallah ki eşim çok temasta bulunmadığını söylüyor bakalım artık hayırlısı

Hiç canını sıkmamaya çalış.. Anlıyorum seni insan strese giriyor çok haklısın.. Bu hastalık gelse bile kimin nasıl geçireceği hiç belli olmuyor. Çünkü daha yeterince veri yok ortada.. Moralini yüksek tut, boğazından kesme..

Şifa olsun canım benimm. Aynen benim doktorum da rahattı konuşurken. Aspirin daha önce de kullanıyor muydun ekstra mı verdi? Ben ısrarla kan sulandırıcı sormama rağmen gerek yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…