2022 ikizler burcu anneleri

Canımm dün gece pozitif olduğumu öğrendim ama hissetmiştim zaten 2 gündür evdeydim hep. Bugün iyice öksürüğe döndü. Arada boğmaca gibi oluyor sonra bi sakinliyor. İyi olmaya çalışıyorum
İnşallah daha da iyi olursun Zor kısmı geçmiş gitmiştir
Akşam 7 gibi ancak çıktı canım bende pozitifim
Ayy grip grip derken pozitifi görünce şoka girdim
Sabah doktorumu arıycam bakalım ne diyecek
Geçmiş olsun umarım hafifçe geçer gider

ben de artık atlattın gözüyle bakıyorum

bi tek tat kaybı can sıkıcı neyse zorlandığın tadını sevmediğin leyleri yiyerek krizi fırsata çevir

Tatlım hafif semptomlarla geçiriyorsun demek, en azından bu güzel birşey. Umarım tez vakitte atlatırsın. Bardağın dolu tarafı da noldugunu bilip ona göre tedbir alabilmek gerçekten .
Hazır karantinadayken eğitimlere kaydoldum uygulamasını indirdim hatta daha pratik. Programı sizlerle de paylaşayım belki müsait olan vardır
Canım benim morelinin yüksek olmasına çok çok mutlu oldum. En zor kısımlarını atlattın Allah in izniyle . Bende kayıt oldum onlara .

Çok geçmiş olsun insan bi sağlık bakanlığından arıyoruz deyince kendini bı kötü hissediyor hafifçe geçsin gitsin inşallah canım
Herkezde farklı seyrediyor bu hastalık bence bende aşırı boğaz acısı burun ve geni tıkanıklığı oldu bide bel ve sırt ağrısı öksürük azdı ama koku tat hiç gitmedi benim çabucak gelir inşallah seninde canım arkadaşımın gitti ıkınci gün geldi dedi mesela o mide bulantısı ve ishal oldu covid ken

Ayy maşallah paşalara hep böle yanyana güzel güzel büyüsünler inşallah Sen ikizlerle 8 almışsın ben tek bebeyle 7 aldım devamm

Ayy maşallah paşalara hep böle yanyana güzel güzel büyüsünler inşallah Sen ikizlerle 8 almışsın ben tek bebeyle 7 aldım devamm
Teşekkür ederim canım inşallah kardeş kardeşe idare ediyorlar inşallah böyle paylaşımcı olurlar hep kg konusunda takmazdım ama dikkat etmem lazım ilerde nefes alamayacak duruma gelmiyim diye

Günaydın kızlar
B Bonncuk B basiliferd ozim84 Miracelik16 -C-A-N-A-N- SanatkarSeyyah Gugubi rollercoaster baldan_madam EzgininAnnesi hepiniz cansınız
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Durum çok kötü değil burnum hala kötü full tıkalı boğazım hafif gıcık yapıyor dudaklarım çatladı ağzımdan nefes aldığım için hafif kas ağrısı var koku gitmedi ama iştahsızlık var ağzımın tadı yok pek ama en güzeli fındığım hareket ediyor şükür o beni çok mutlu ediyor

aaa tüh çok geçmiş olsun kuzucum.
doktorun ile konuşabildin mi
kuzucum sen nasıl olsun daha iyi misin

günaydıınn

burun tıkanıklığı zaten hamikeyken oluyo

kas ağrısıyla hafifçe atlatırsın inşallah

minik kuş moral veriyo oradan sana

miya06 geldi mi test sonucun?

Gugubi
Gooseberry kendinizi daha iyi hissediyo musunuz?

benim bugün 3. doz aşım sonrası sadece hafif kol ağrısı yaptı onun dışında her şey yolunda
Aiyy bizim düşünceli arkadaşımız çok teşekkür ederim dün ayva çayı yaptım içine de karanfil attım öksürüğe iyi geliyormuş gerçekten de azalttı güzel bir uyku uyudum çok şükür ki gıcıklanıyor arada tabi ama geçecek inşallah öksüren kızlar aklında bulundursun

canım yazdıysan kaçırmış olabilirim. test vermiş miydin
Yok vermedim canım düşündüm ama başka belirtim yok gibi sesim değişik öksürük böyle gebeliğin başında yaşadığımı gene yaşıyorum faranjit maalesef dinlenmeden de geçmiyor çıkınca rahatlayacağımı umuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…