- 30 Ocak 2010
- 2.470
- 6.471
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.741
İnşallah daha da iyi olursunCanımm dün gece pozitif olduğumu öğrendim ama hissetmiştim zaten 2 gündür evdeydim hep. Bugün iyice öksürüğe döndü. Arada boğmaca gibi oluyor sonra bi sakinliyor. İyi olmaya çalışıyorum
Geçmiş olsunAkşam 7 gibi ancak çıktı canım bende pozitifim
Ayy grip grip derken pozitifi görünce şoka girdim
Sabah doktorumu arıycam bakalım ne diyecek
Canımm daha iyiyim diyemem aslında ama semptomlr değişti bugün. Halsizlik ve kuruluk gitti tamamen. Öksürük ve koku kaybı geldi. Koku hiç almıyorum sıfır yani, tat çooook derinden alabiliyorum. Öksürük yordu tüm günama idare edemeyecek kadar kötü değilim. Zaten haftasonu ilk 2 günü atlatmıştım. Karantinam da pazara kadar o zamana toparlarım gibi görünüyor
Hazır karantinadayken eğitimlere kaydoldumuygulamasını indirdim hatta daha pratik. Programı sizlerle de paylaşayım belki müsait olan vardır
Evet yaa ben hiç fırsat bulamamıştım, idari izni bekliyordum kısmet bu haftayaymış. Buluşalımilk adımlarım di mi aptamilin ben de katılıyorum hep
eğitimlerde buluşalım
Geçmiş olsun canım Allah şifa versin inşallah kolaylıkla geçer giderAkşam 7 gibi ancak çıktı canım bende pozitifim
Tatlım hafif semptomlarla geçiriyorsun demek, en azından bu güzel birşey. Umarım tez vakitte atlatırsın. Bardağın dolu tarafı da noldugunu bilip ona göre tedbir alabilmek gerçektenAkşam 7 gibi ancak çıktı canım bende pozitifim
Canım benim morelinin yüksek olmasına çok çok mutlu oldum.Hazır karantinadayken eğitimlere kaydoldumuygulamasını indirdim hatta daha pratik. Programı sizlerle de paylaşayım belki müsait olan vardır
Akşam 7 gibi ancak çıktı canım bende pozitifim
Çok geçmiş olsun insan bi sağlık bakanlığından arıyoruz deyince kendini bı kötü hissediyor hafifçe geçsin gitsin inşallah canımAkşam 7 gibi ancak çıktı canım bende pozitifim
Herkezde farklı seyrediyor bu hastalık bence bende aşırı boğaz acısı burun ve geni tıkanıklığı oldu bide bel ve sırt ağrısı öksürük azdı ama koku tat hiç gitmedi benim çabucak gelir inşallah seninde canım arkadaşımın gitti ıkınci gün geldi dedi mesela o mide bulantısı ve ishal oldu covid kenCanımm daha iyiyim diyemem aslında ama semptomlr değişti bugün. Halsizlik ve kuruluk gitti tamamen. Öksürük ve koku kaybı geldi. Koku hiç almıyorum sıfır yani, tat çooook derinden alabiliyorum. Öksürük yordu tüm günama idare edemeyecek kadar kötü değilim. Zaten haftasonu ilk 2 günü atlatmıştım. Karantinam da pazara kadar o zamana toparlarım gibi görünüyor
Kızlar çok şükür muanem güzel geçtii
Bebişlerini biri 365gr
Diğeri 351gr
Boy olarak kg olarak çok yakınlar, doktor güzel toparlanmışlar dedi subhanallah
Artık kemiklerini bile gördümçok farklı bişey ya
dr hamur işi ve abur cubur tüketme seni şişirmesin zorlanırsın dedi. Hamile kaldığımdan beri 8 kg almışım
Haftaya pazartesi detaylı var bakalım o nasıl geçecek hayirlisi inşallahdarısı sıradaki annelerin başına inşallah
[/QUOTE
Her şeyin yolunda olması harika.Gözün aydın @Miracelik16 ciğim. Yakışıklılara anası iyi bakıyor maşşallah
Geçmiş olsun Miyacım. Umarım en kısa sürede atlatırsınAkşam 7 gibi ancak çıktı canım bende pozitifim
Teşekkür ederim canım, çok şükür allah ne verdiyse yiyoruz artıkHer şeyin yolunda olması harika.Gözün aydın Miracelik16 ciğim. Yakışıklılara anası iyi bakıyor maşşallah
Ayy maşallah paşalaraKızlar çok şükür muanem güzel geçtii
Bebişlerini biri 365gr
Diğeri 351gr
Boy olarak kg olarak çok yakınlar, doktor güzel toparlanmışlar dedi subhanallah
Artık kemiklerini bile gördümçok farklı bişey ya
dr hamur işi ve abur cubur tüketme seni şişirmesin zorlanırsın dedi. Hamile kaldığımdan beri 8 kg almışım
Haftaya pazartesi detaylı var bakalım o nasıl geçecek hayirlisi inşallahdarısı sıradaki annelerin başına inşallah
Teşekkür ederim canım inşallahAyy maşallah paşalarahep böle yanyana güzel güzel büyüsünler inşallah Sen ikizlerle 8 almışsın ben tek bebeyle 7 aldım devamm
aaa tüh çok geçmiş olsun kuzucum.Akşam 7 gibi ancak çıktı canım bende pozitifim
kuzucum sen nasıl olsun daha iyi misinCanımm daha iyiyim diyemem aslında ama semptomlr değişti bugün. Halsizlik ve kuruluk gitti tamamen. Öksürük ve koku kaybı geldi. Koku hiç almıyorum sıfır yani, tat çooook derinden alabiliyorum. Öksürük yordu tüm günama idare edemeyecek kadar kötü değilim. Zaten haftasonu ilk 2 günü atlatmıştım. Karantinam da pazara kadar o zamana toparlarım gibi görünüyor
Günaydın kızlar
B Bonncuk B basiliferdozim84 Miracelik16 -C-A-N-A-N- SanatkarSeyyah Gugubi rollercoaster baldan_madam EzgininAnnesi hepiniz cansınız
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Durum çok kötü değil burnum hala kötü full tıkalı boğazım hafif gıcık yapıyor dudaklarım çatladı ağzımdan nefes aldığım için hafif kas ağrısı var koku gitmedi ama iştahsızlık var ağzımın tadı yok pek ama en güzeli fındığım hareket ediyor şükür o beni çok mutlu ediyor
Aiyy bizim düşünceli arkadaşımız çok teşekkür ederimmiya06 geldi mi test sonucun?
Gugubi
Gooseberry kendinizi daha iyi hissediyo musunuz?
benim bugün 3. doz aşım sonrası sadece hafif kol ağrısı yaptı onun dışında her şey yolunda
Yok vermedim canım düşündüm ama başka belirtim yok gibi sesim değişik öksürük böyle gebeliğin başında yaşadığımı gene yaşıyorum faranjit maalesef dinlenmeden de geçmiyor çıkınca rahatlayacağımı umuyorumcanım yazdıysan kaçırmış olabilirim. test vermiş miydin