- 3 Temmuz 2021
- 3.708
- 12.505
- 41
-
- Konu Sahibi -C-A-N-A-N-
- #1.721
Teşekkür ederim canancımrabb'im hepimizi mutlu etsin inşallah
İnşallah özgecim inşallah,maşallah kuzulara
detaylın da inşallah çok güzel geçsin
kilo hamileliğin şanındandır
Canim çok geçmiş olsun diğer mesajlarını da okudum hafif atlatırsın inşallah ne güzel aşını da olmuşsun sağ salim geçer gider inşallahKızlar test sonucum pozitif malesef
Maşallah canımKızlar çok şükür muanem güzel geçtii
Bebişlerini biri 365gr
Diğeri 351gr
Boy olarak kg olarak çok yakınlar, doktor güzel toparlanmışlar dedi subhanallah
Artık kemiklerini bile gördümçok farklı bişey ya
dr hamur işi ve abur cubur tüketme seni şişirmesin zorlanırsın dedi. Hamile kaldığımdan beri 8 kg almışım
Haftaya pazartesi detaylı var bakalım o nasıl geçecek hayirlisi inşallahdarısı sıradaki annelerin başına inşallah
Kesinlikleikinci bebeği ben koydum bu sefer
İnşallah özgecim inşallah,
senin tırtılın gibi nanik göremicez ama bakalım
Hahaha anasının oğlu işte ne olacaksen benimkine ne bakıyosun uymayın siz ona benimki yoldan çıkmış
sağlıklı olduklarını bilelim varsın nanik de yapmasın
Teşekkür ederimm kuzum cumadan beri bir şekilde geçiriyorum zaten, böyle böyle bitecekCanim çok geçmiş olsun diğer mesajlarını da okudum hafif atlatırsın inşallah ne güzel aşını da olmuşsun sağ salim geçer gider inşallah
Maşallah canım
EzgininAnnesi Canım doğum günün kutlu olsun seneye bebeginle kutlamak nasip olsun
Riskli bir durum olsa doktorun söylerdi kuzum, senin doktorun seni senden çok düşünüyorAyy ciddi misin bende kafaya takıyorum çok aldım diyehiç kg almayı sevmiyorum ondan dehşet geliyor bana
Dr böyle güzel dedi abur cubur hamur işi yok dedi
Yaaaaa maşallah yakışıklılaraKızlar çok şükür muanem güzel geçtii
Bebişlerini biri 365gr
Diğeri 351gr
Boy olarak kg olarak çok yakınlar, doktor güzel toparlanmışlar dedi subhanallah
Artık kemiklerini bile gördümçok farklı bişey ya
dr hamur işi ve abur cubur tüketme seni şişirmesin zorlanırsın dedi. Hamile kaldığımdan beri 8 kg almışım
Haftaya pazartesi detaylı var bakalım o nasıl geçecek hayirlisi inşallahdarısı sıradaki annelerin başına inşallah
Aminnn kuzu aminn inşallah teşekkür ederimYaaaaa maşallah yakışıklılara
Allah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de nasip etsin
Detaylıyı heyecanla bekliyorum
Ahahah yok canım çok şükür dışardan yemiyorum sadece ev yemeği ve bol meyve, abur cubur illaki günlük az birşey de olsa ağzımıza atıyoruz olsun o kadarRiskli bir durum olsa doktorun söylerdi kuzum, senin doktorun seni senden çok düşünüyorkilo tabiki iyi değil ama sağlıksız beslenmiyorsan da takılma bence, ben öyle yapıyorum
Akşam 7 gibi ancak çıktı canım bende pozitifimKuzumm çıktı mı sonucun?
Geldi kuzum pozitifmiya06 geldi mi test sonucun?
Gugubi
Gooseberry kendinizi daha iyi hissediyo musunuz?
benim bugün 3. doz aşım sonrası sadece hafif kol ağrısı yaptı onun dışında her şey yolunda
Geldi kuzum pozitifBiraz şok oldum
Şimdilik çok ağır değilim canım inşallah kötü kısımları atlatmışımdırsen de mi kırmızı kart gördün?
ilaç almadan şifa bulmaya abanmaca
Şimdilik çok ağır değilim canım inşallah kötü kısımları atlatmışımdır
Ahh öyle oluyor ya, ama içten içe de hissediyor insan. Atlatıcaz inşallah canım benimAkşam 7 gibi ancak çıktı canım bende pozitifim
Ayy grip grip derken pozitifi görünce şoka girdim
Sabah doktorumu arıycam bakalım ne diyecek
Canımm daha iyiyim diyemem aslında ama semptomlr değişti bugün. Halsizlik ve kuruluk gitti tamamen. Öksürük ve koku kaybı geldi. Koku hiç almıyorum sıfır yani, tat çooook derinden alabiliyorum. Öksürük yordu tüm günmiya06 geldi mi test sonucun?
Gugubi
Gooseberry kendinizi daha iyi hissediyo musunuz?
benim bugün 3. doz aşım sonrası sadece hafif kol ağrısı yaptı onun dışında her şey yolunda