2022 ikizler burcu anneleri

Kızlar test sonucum pozitif malesef
Canim çok geçmiş olsun diğer mesajlarını da okudum hafif atlatırsın inşallah ne güzel aşını da olmuşsun sağ salim geçer gider inşallah
Maşallah canım

EzgininAnnesi Canım doğum günün kutlu olsun seneye bebeginle kutlamak nasip olsun

Teşekkür ederimm kuzum cumadan beri bir şekilde geçiriyorum zaten, böyle böyle bitecek

Ayy ciddi misin bende kafaya takıyorum çok aldım diye hiç kg almayı sevmiyorum ondan dehşet geliyor bana

Dr böyle güzel dedi abur cubur hamur işi yok dedi
Riskli bir durum olsa doktorun söylerdi kuzum, senin doktorun seni senden çok düşünüyor kilo tabiki iyi değil ama sağlıksız beslenmiyorsan da takılma bence, ben öyle yapıyorum

Yaaaaa maşallah yakışıklılara
Allah sağlıkla kucağımıza alacağımız günleri de nasip etsin
Detaylıyı heyecanla bekliyorum

Riskli bir durum olsa doktorun söylerdi kuzum, senin doktorun seni senden çok düşünüyor kilo tabiki iyi değil ama sağlıksız beslenmiyorsan da takılma bence, ben öyle yapıyorum
Ahahah yok canım çok şükür dışardan yemiyorum sadece ev yemeği ve bol meyve, abur cubur illaki günlük az birşey de olsa ağzımıza atıyoruz olsun o kadar asla makarna yiyemiyorum hamur işi yapmiyorum sadece beyaz ekmekten vazgeçemedim ve pilavda olması gereken kadar yiyorum

Akşam 7 gibi ancak çıktı canım bende pozitifim
Ayy grip grip derken pozitifi görünce şoka girdim
Sabah doktorumu arıycam bakalım ne diyecek
Ahh öyle oluyor ya, ama içten içe de hissediyor insan. Atlatıcaz inşallah canım benim doktorun ne diyecek buraya da yaz merak ettim.

miya06 geldi mi test sonucun?

Gugubi
Gooseberry kendinizi daha iyi hissediyo musunuz?

benim bugün 3. doz aşım sonrası sadece hafif kol ağrısı yaptı onun dışında her şey yolunda
Canımm daha iyiyim diyemem aslında ama semptomlr değişti bugün. Halsizlik ve kuruluk gitti tamamen. Öksürük ve koku kaybı geldi. Koku hiç almıyorum sıfır yani, tat çooook derinden alabiliyorum. Öksürük yordu tüm gün ama idare edemeyecek kadar kötü değilim. Zaten haftasonu ilk 2 günü atlatmıştım. Karantinam da pazara kadar o zamana toparlarım gibi görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…